Payoneer contact

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

voi puteti trimite din contu payoneer mail,deci nu e loc sa trimiti am intart din cont pe contact us -send us your question buuun te pune acolo sa completezi cand ajungi sa scrii ce te doare nu ai frate loc sa mai scrii ,nu e scroll nimic maresti pagina sa vezi un buton ceva de trimis nimic ,nu e loc ,daca apesi email us se restarteaza pagina,la numere de telefon iar sunt numerele alea zici ca e test IQ ,am mai sunat la ei dar acu nu stiu imi sta mintea in loc cu x2 paranteze am format si din paranteza si fara si cu 2 la final nu se poate suna si gata :twisted: si chiar am nevoie sa i sun sa mi rezolv problema urgent

cum se formeaza de ex acest nr de tel ,imi cer scuze sunt mai proasta asa deci chiar nu imi dau seama imi da invalid

Outside the United States:
1-(646)-658-3695 x2 (9:00am-6:00pm EST Mon-Fri)

ce sunt alea x2 ? 2 la coada?? 5 sau 2 ? 3695 x2? loool deci da am iq sub nivel :twisted: ce prefix de america ca au astia zece mii de prefixuri america nord sud etc???da invalid si cu prefix 928
SoulCams Models Studios wanted
fetish
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 0

prefixul de usa este oo1 prefixul 646 este cel al statului in care este amplasata locatiia unde suni , ei asa separa prefixul de stat , il pun intre paranteze , iar 2 de la coada este extensie sau un pas in meniul robotului

deci in mod normal numarul arat asa 0016463695

bafta
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

fetish scrie:prefixul de usa este oo1 prefixul 646 este cel al statului in care este amplasata locatiia unde suni , ei asa separa prefixul de stat , il pun intre paranteze , iar 2 de la coada este extensie sau un pas in meniul robotului

deci in mod normal numarul arat asa 0016463695

bafta

ok mersi frumos
fetish
VIP
VIP
Has thanked: 0
Been thanked: 0

yw , sper sa rezolvi asap
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Scrie răspuns