Imi spune sa-i zic "daddy" si sa par sfioasa, imi spune "my little girl" si se masturbeaza cu privirea fixa si sticloasa. Il privesc si atunci stiu exact ce vede el in mine.
Imi zice ca-s curva si nu-s buna de nimic, ca-s doar o bucata de carne, o halca de carne inutila si ca ma dispretuieste. Imi plec ochii, stau cu picioarele sub mine, umerii adusi in fata si mainile in poala. Imi striga toate astea plin de ura.
La final, majoritatea imi multumesc si imi spun sa am grija de mine. Le multumesc si eu si le zic ca-i astept data viitoare. Incuviinteaza si ies.Se intorc aproape intotdeauna.
Asta e munca mea. Sunt mai mult sau mai putin groapa de gunoi a unora. Unii care si-ar fute fiica sau fiul vecinului. Altii isi urasc nevastele si vin aici sa ma prefac a fi una dintre ele. Sa se razbune.Sa le strige cat le urasc.Altii sunt inraiti de siguratate, de neputinte, de esecuri si neajunsuri. Nimanui nu-i place ghena de gunoi; uneori murdara de zoaie, miroase dar e atat de eficienta si fara ea viata ar fi un calvar.
Un pedofil moare pedofil. Nu se videca. Poate doar cu ceva exercitiu sa gestioneze ceea ce simte in asa fel incat sa nu produca dezastre in jur. Poate redirectiona "gunoiul" spre cineva care-l poate duce. Eu pot. Intru acolo pregatita pt tot.
Renuntarea la control poate fi o minune. Poate fi cu adevarat libertate. E ca si cum poti renunta la haine care te strang si incorseteaza si stai asa goala sa te bata vantul si ploaia. Minunat.
Imi place sa fiu "sclava". Coincide putin cu "leguma" din viata de zi cu zi. Stai leguminos si faci ce ti se spune. Nu poti fi acuzata de lipsa de imaginatie, de lipsa de initiativa. Rolul tau este exclusiv sa executi si sa spui cat mai frumos si musai cu majuscule "yes Sir". In felul asta nu mai ai nici pretentii pentru ca e un rol asumat.
Atunci ipochimenul se simte puternic, se simte posesor de pizda, se simte important ca exista cineva care i se supune. Are putere de decizie asupra unei persoane care nu se opune pentru ca, nu-i asa, ii recunoaste meritele si autoritatea.
Se simte tolerant si ingaduitor atunci cand spun "iarta-ma, nu mai pot ...(evident) Domnule". Vrea sa auda asta si trebuie sa i se dea asta. In felul asta simte ca toate fraiele sunt in mainile lui si are puterea de a decide. Jubileaza atunci cand apelezi la mila lui si cand integritatea ta fizica indeosebi depinde (chipurile) exclusiv de el.
Atunci are ocazia sa se simta foarte puternic si milostiv incat fie, iti poate spune sa te opresti. Dar asta numai pentru ca decide el si pentru ca tu esti mica si el e mare.Si el poate si tu nu. Pentru ca depinzi de el.
Fix ca in viata.

Imi place. De cele mai multe
In tavan pe langa spreader bar ul pe care il am, am si un latz. L-am impletit din sfoara neagra groasa. Ambele capete se termina cu cate un latz impletit frumos asemeni celui facut pentru spanzurat. Pentru asta si e.
Toti sunt hipnotizati de el. Tuturor le lucesc ochii. Sunt hipnotizati sa vada suferinta, durere si doar la foarte putini e vorba de sadism. Ii recunosti pe cei care au un fetish pt breathplay si pe cei care vor doar sa suferi pentru ei. Pur si simplu vor sa vada oameni care sufera mai abitir ca ei. Li se schimba fata cand intrezaresc ceva extrem. Oh da si multi ar plati sa vada o experienta snuff.
Mi-aduce cumva aminte the filmul "the brave".
Vor rau, vor mult, vor durerea celuilalt ajutandu-i sa se izbaveasca cumva.
Mai nou imi place tot ce se scurge. Bale, scuipat, muci, lacrimi, urina, umezeala din pizda.
Intotdeauna mi-a placut sa ud cu furtunul. O gradina. Ma relaxeaza fantastic.E o continuitate a mea acel jet. Era un soi de sentiment de putere sau poate ca era latura mea masculina care iesea la suprafata. Stiu, ciudat, dar ma simteam intr-un fel bizar. Acum imi plac si ma excita lichidele care ies din mine. E un soi de curatire. Ca atunci cand stai sub dus cu ochii inchisi si-l lasi sa curga peste tine minute in sir si simti ca te curata mai abitir decat orice sapun. Te scurgi o data cu apa, cu ganduri, simti cu apa iese din tine nicdecum din dus. Apoi opresti apa, iesi din dus fara sa te sapunesti si te simti bine iarasi cu tine.
E cald si sper data urmatoare cand ma trezesc sa fie intr-o dimineata ploioasa de toamna.

"Ma dojeniti ca vesnic sunt beat. Ei bine, sunt! Necredincios ma faceti. Si ce daca-i asa? Puteti orice sa spuneti pe socoteala mea. Îmi apartin. Pricepeti? Si sunt ceea ce sunt!" Omar Khayyam