Ce le place membrilor gay?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
w0lfyyy
Has thanked: 0
Been thanked: 0

sau mai bine zis,cum sa faci o impresie buna in cat sa doreasca sa vorbeasca si cu tine macar ?

ma refer in special la sectiunea gay

e un moment,in care chatu e la pamant ? sau mi se pare mie ?

aveti sfaturi/ideei despre popularizarea camerei/atractie/privaturi/tehnici/manipulare/brutalitate orice ?

90% nici macar nu vorbesc,iar 70% nici nu stau mai mult de 3 secunde,wtf ?
SoulCams Models Studios wanted
w0lfyyy

sa inteleg ca nimic ?
contesa28
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 3 times

buna!!vad ca nimeni nu s-a incumetat sa-ti raspunda la intrebare.Nici eu nu sunt kiar in masura,dar,din ce am mai vazut si eu pe la teveu si prin ziare, cica la astia le place partea dorsala...acuma nu stiu ce sa zic...o fi asa, n-o fi...
fetish
VIP
VIP

nu stiu daca pe forum sunt si membrii gay sua nu , oricum fiind o minoritate sexuala , treb studiati destul de mult timp ca sa ii intelegi , astfel incat sa poti vinde unprodus care o sa prinda la ei , da nici asa nu ai garantia ca vei reusii , spre deosebire de heterosexuali , gay -ii au o viata sexuala mult mai activa , relatiile de orice forma , inclusiv cele online se leaga mult ami greu , poate uni dintre ei au si o ,,problema,, de fidelitate

cert este ca sunt mult mai selectivi si ami pretentiosi ,din nefericire vdc ul nu are o reteta de resuita , faci x si y si iese z , nimeni nu iti poate spune nici macar in cazul heterosexualilor ce merge , da pai in cazul gay lor

o zi buna
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
w0lfyyy

fetish scrie:nu stiu daca pe forum sunt si membrii gay sua nu , oricum fiind o minoritate sexuala , treb studiati destul de mult timp ca sa ii intelegi , astfel incat sa poti vinde unprodus care o sa prinda la ei , da nici asa nu ai garantia ca vei reusii , spre deosebire de heterosexuali , gay -ii au o viata sexuala mult mai activa , relatiile de orice forma , inclusiv cele online se leaga mult ami greu , poate uni dintre ei au si o ,,problema,, de fidelitate

cert este ca sunt mult mai selectivi si ami pretentiosi ,din nefericire vdc ul nu are o reteta de resuita , faci x si y si iese z , nimeni nu iti poate spune nici macar in cazul heterosexualilor ce merge , da pai in cazul gay lor

o zi buna

fetish....nu trebuie sa fie vrun gay sa zica exact....ci doar cei care fac la categoria asta sau sunt mai vechi,din experienta lor si ce'au mai invatat pe parcus...

da cum vad,nu prea e nimeni sa'si dea painea de la gura...si nu ma mira,asta insemnand ca tot cu timpul si rabdarea raman...
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

w0lfyyy scrie:
fetish....nu trebuie sa fie vrun gay sa zica exact....ci doar cei care fac la categoria asta sau sunt mai vechi,din experienta lor si ce'au mai invatat pe parcus...

da cum vad,nu prea e nimeni sa'si dea painea de la gura...si nu ma mira,.
Banuiam ca asa o sa se intample, in sensul ca lumea nu o sa se grabeasca sa dea pe tava tips and triks de care ei se folosesc sa faca $, plus ca este un forum public care este citit de toti performeri si odata ce ai scapat porumbelul ... pa pa...
Pe cand la o discutie fata in fata cu un performer care activeaza si care are succes in domeniu este posibil sa primesti anumite informatii...
w0lfyyy scrie:asta insemnand ca tot cu timpul si rabdarea raman...
Fac urmatoarea afirmatie cu intentia de a te ajuta si totodata sa-ti corectez modul de gandire/abordare si este singurul ajutor pe care ti-l pot da: NU AI TIMP! (sper sa interpretezi cum trebuie)

Spor acolo
Adrian
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
fetish
VIP
VIP

wolfy nu ai inteles la ce m-am referit exact , eu nu lucrez sub nici o forma la categoria gay deci nu detin acele informatii super ultra facatoare de bani

ceea ce ti-am spus eu tine exclusiv de ceea ce am obs eu la amicii , prietenii mei gay , acum nah poate ajuta poate nu ajuta ,mie simplu fapt ca au o ,,problema,, cu relatiile de lunga durata si cu fidelitatea , imi spun fff multe , asta insemana ca tie ca si host iti vor scadea simtitor sansele sa ,,legi,, o anumita relatie
"Better to rule in hell than serve in heaven."
-Milton
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”