Salutare,
Sunt Mirella si fac videochat de aproape un an.
Sunt naturala si arat destul de bine. Lucrez de acasa, nu am lucrat in studiou niciodata.
Am venituri stabile dar dupa calculele mele sunt sub medie.
Pe parcursul carierei mele nu prea indelungate, am adunat citiva fani dar e o chestier foarte grea, cel putin in cazul meu, nemaivorbind de altii noi.
Stiu ca fiecare model este individual si ce la un model sevinde ca piinea calda, poate la alt model sa nu mearga, dar totusi  as dori sa va cer careva sfatruri.
Va multumesc pentru sustinere,
Mirella

Sfaturi pentru imbunatari rezultate
					Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
	Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- SAD^^EYES
- Administrator 
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Buna,
ghid-avansat-modele-studiouri-xlovecam-t13374.html
citesti tot ce scrie acolo 1 data pe saptamana, aplici tot ce se poate si tot ce este valid pentru siturile unde lucrezi...si vei vedea rezultate apoi ... depinde doar de tine.
Restul de sfaturi sunt cu sutele pe forum, dar daca nu sunt aplicate cum trebuie...
Bafta acolo.
Cu stima, Ionut

ghid-avansat-modele-studiouri-xlovecam-t13374.html
citesti tot ce scrie acolo 1 data pe saptamana, aplici tot ce se poate si tot ce este valid pentru siturile unde lucrezi...si vei vedea rezultate apoi ... depinde doar de tine.
Restul de sfaturi sunt cu sutele pe forum, dar daca nu sunt aplicate cum trebuie...
Bafta acolo.
Cu stima, Ionut
Omg, stau nu demult in categoria Single Girl, si niciodata nu au intrat fete la mine.
Mai ieri a venit o tipa la mine cam de vreao 40 de ani, a pus camera ei pe on,imi arata p&*^da sa si imi spune mie complimente. Nu stiu cum sa ma port. Nu am ami avut lesbi show niciodata si nu prea imi inchipui cum as putea s-o fac. A spus ca va reveni........ Ce ma fac ?

Mai ieri a venit o tipa la mine cam de vreao 40 de ani, a pus camera ei pe on,imi arata p&*^da sa si imi spune mie complimente. Nu stiu cum sa ma port. Nu am ami avut lesbi show niciodata si nu prea imi inchipui cum as putea s-o fac. A spus ca va reveni........ Ce ma fac ?
- 
				andromaca_mulge_vaca
- VIP 
- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
lol, invata sa minti in timp ce  spui  adevarul, 
invata sa spui adevarul in timp ce minti,
invata sa transformi orice defect intr-o calitate si
invata sa storci invatamintele si urmarile fiecarui esec pana obtii un super-castig....
...use your brains....
spune-i ca ea e prima "femeie" din viata ta de chat, ca ti se pare super-incitant dar ca habar n-ai cum sa procedezi asa ca roag-o sa te invete EA pe tine .... ai grija sa te invete in vreo 12 sesiuni de cate o ora sau mai mult.....
sesiunile lungi se fac cand il rogi pe celalalt sa vorbeasca, nu cand vorbesti tu sau "faci show" tu , ci celalalt, deci indiferent ca e femeie-barbat-cuplu imagineaza-ti ca e o cutiuta muzicala careia daca ii intorci cheita potrivita ... canta mult si bine....cauta cheita potrivita !

invata sa storci invatamintele si urmarile fiecarui esec pana obtii un super-castig....
...use your brains....
spune-i ca ea e prima "femeie" din viata ta de chat, ca ti se pare super-incitant dar ca habar n-ai cum sa procedezi asa ca roag-o sa te invete EA pe tine .... ai grija sa te invete in vreo 12 sesiuni de cate o ora sau mai mult.....
sesiunile lungi se fac cand il rogi pe celalalt sa vorbeasca, nu cand vorbesti tu sau "faci show" tu , ci celalalt, deci indiferent ca e femeie-barbat-cuplu imagineaza-ti ca e o cutiuta muzicala careia daca ii intorci cheita potrivita ... canta mult si bine....cauta cheita potrivita !
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
						andromaca_mulge_vaca scrie:lol, invata sa minti in timp ce spui adevarul,
...use your brains....
Ceva de genu:
OMG, you are the first Lady in my life, I am so inexperienced, like a virgin :oops:
Common Honey, show me what you have got, teach me, I want to know all of it, yeah, yeah…….
Use your brains
Ms mult, treb sa prind la curaj pr asta, chiar ma simt virgina
Salutare modele,ati lucrat vreodata cu vreo agentie pentru modele de videochat?
Nu demult am aflat de una, OnlineTalents, se pare ca sunt noi pe piata dar propun conditii convenabile. A colaborat cineva cu ei?
online-talents .com

Nu demult am aflat de una, OnlineTalents, se pare ca sunt noi pe piata dar propun conditii convenabile. A colaborat cineva cu ei?
online-talents .com
Din cate vad online-talents.com promoveaza un site xcammy.com care nu are nici un model online.In rest ce spun ei pe-acolo cum ca te ajuta sa castigi mai mult,ei negociaza higher % si totul este free of charge ..... e un pic smelly din punctul meu de vedere.Dar daca vrei incearca si ne spui si noua !:)

Da deja am m-am inregistrat deja cu Onlie Talents .com  si sunt multumita de expereinta mea de pina acum cu ei, sunt foarte atenti cu modelele lor. 
Dupa cum am inteles eu, ce-I drept la inceput mi s-a parut cam incurcat.
Online Talents este o agentie pentru modele de videochat ce ofera servicii asemanatoare oricarei alte agentii doar ca se speacizeaza in domeniul videochatului.
Acestia propun sa promoveze profilul modelelor pe siteurile de socializare, prin dezvoltatrea unui blog personal, samd. Toate acestea vor fi elaborate în funcție de preferințele și de recomandările modelului. Aceste servicii sunt gratis cu conditia ca automat esit inregistrat /a cu xCammy.
Am aflat despre xCammy că acesta este un webste diferit decât site-urile de videochat deja cunoscuite, acesta este un website de referenta “referral website”.
Deci, modlelele inregistrate aici pot sa isi aducă fanii pe xCammy si in acest caz, vor primi 75% din veniturile sale totale de pe acest site.
Sicer vorbind, nu am văzut o oferta de 75% din veniturile totale în aceasta industrie și de aceea am intrebat initial daca ati mai lucrat cu ei.

Dupa cum am inteles eu, ce-I drept la inceput mi s-a parut cam incurcat.
Online Talents este o agentie pentru modele de videochat ce ofera servicii asemanatoare oricarei alte agentii doar ca se speacizeaza in domeniul videochatului.
Acestia propun sa promoveze profilul modelelor pe siteurile de socializare, prin dezvoltatrea unui blog personal, samd. Toate acestea vor fi elaborate în funcție de preferințele și de recomandările modelului. Aceste servicii sunt gratis cu conditia ca automat esit inregistrat /a cu xCammy.
Am aflat despre xCammy că acesta este un webste diferit decât site-urile de videochat deja cunoscuite, acesta este un website de referenta “referral website”.
Deci, modlelele inregistrate aici pot sa isi aducă fanii pe xCammy si in acest caz, vor primi 75% din veniturile sale totale de pe acest site.
Sicer vorbind, nu am văzut o oferta de 75% din veniturile totale în aceasta industrie și de aceea am intrebat initial daca ati mai lucrat cu ei.
Cred ca voi incerca sa lucrez cu xcammy pentru ceva timp, voi face “splitcams” cu xCammy .com, cu LiveJasmin si cu ImLive.
ImLive nu prea mers bine pentru mine in ultima vreme , multi free loaderi au aparut.
Cel putin din cooperarea aceasta voi primi serviciile alea gratuite de promovare a profilului, poate careva client noi. Modelele primesc 75% din veniturile sale nu doar de la clientii sai mai vechi dar si de a cei noi car pot fi pe website.

ImLive nu prea mers bine pentru mine in ultima vreme , multi free loaderi au aparut.
Cel putin din cooperarea aceasta voi primi serviciile alea gratuite de promovare a profilului, poate careva client noi. Modelele primesc 75% din veniturile sale nu doar de la clientii sai mai vechi dar si de a cei noi car pot fi pe website.
- 
				cobra1981
- Veteran 
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Poate doar tu vei vrea sa faci "splitcams" cu xcammy pentru 75% cand am ti-am aratat doua siteuri care platesc mai multMirella scrie:Cred ca voi incerca sa lucrez cu xcammy pentru ceva timp, voi face “splitcams” cu xCammy .com, cu LiveJasmin si cu ImLive.
Daca vrei sa faci reclama fa-o pe fata!
Celelalte siteuri nu iti promoveaza profilul gratis, e un produs putin diferit.cobra1981 scrie:Poate doar tu vei vrea sa faci "splitcams" cu xcammy pentru 75% cand am ti-am aratat doua siteuri care platesc mai multMirella scrie:Cred ca voi incerca sa lucrez cu xcammy pentru ceva timp, voi face “splitcams” cu xCammy .com, cu LiveJasmin si cu ImLive.
De aia aleg sa fac split cams, in acelasi timp pot sa vad daca xcammy merge pentru mine.
Asta e ce aleg eu sa fac, fiecare cu prioritatile sale.
- SAD^^EYES
- Administrator 
- Has thanked: 136 times
- Been thanked: 86 times
Dap ar fi fost ok daca nu era si contul Xcammy dupa acelasi ip... plus alt cont.. topic inchis.. alege unul din conturi si posteaza doar dupa acela, te rog.Mirella scrie:Celelalte siteuri nu iti promoveaza profilul gratis, e un produs putin diferit.cobra1981 scrie:Poate doar tu vei vrea sa faci "splitcams" cu xcammy pentru 75% cand am ti-am aratat doua siteuri care platesc mai multMirella scrie:Cred ca voi incerca sa lucrez cu xcammy pentru ceva timp, voi face “splitcams” cu xCammy .com, cu LiveJasmin si cu ImLive.
De aia aleg sa fac split cams, in acelasi timp pot sa vad daca xcammy merge pentru mine.
Asta e ce aleg eu sa fac, fiecare cu prioritatile sale.
Cu stima, Ionut
Admin AVC