Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie.
Am cumparat de curand o camera logitech 920 si cand am ajuns acasa, am constatat ca nu exista cd-ul de instalare in cutie. M-am certat cu cei de la Altex dar degeaba.
As avea nevoie de soft pt windows 7, pt ca se vede ingrozitor fara si nu am nici cont pe Torrent, de unde as putea sa il iau
Am cumparat de curand o camera logitech 920 si cand am ajuns acasa, am constatat ca nu exista cd-ul de instalare in cutie. M-am certat cu cei de la Altex dar degeaba.
As avea nevoie de soft pt windows 7, pt ca se vede ingrozitor fara si nu am nici cont pe Torrent, de unde as putea sa il iau
te-ai certat ca nu exista cd de instalare?pai normal ca nu exista, daca ai windows 7 il va instala din prima, cu tot cu soft si ce ai nevoie
Daca asa nu vrei sa mearga, poti folosi orice google cu dowloand logitech c920 software
Merci si spor!!
) foarte nostim postul. Incearca cu site-ul producatorului. Incearca sa citesti, sa cauti. Apropo...de unde pot sa cumpar o paine? :lol: . Scuze dar...e mult prea de tot ce citesc in ultimul timp.
uitasem ca oamenii pot fi foarte rai, mai ales in domeniul asta. de ce sa ajuti pe cineva daca poti sa faci caterinca, nu-i asa?
1. camera vine cu cd de instalare, care in acest caz nu exista pentru ca a fost luat de catre unul dintre angajati.
2. windows 7 vede camera dar nu pot face toate setarile asa cum ar trebui.
3. nu pot sa caut pe net aiurea pentru ca nu am timp si m-am gandit ca nu e asa o mare greutate pt cei care au camera asta, sa imi trimita softul. se pare ca m-am inselat.
3. caterinca stiu si eu sa fac, e atat de simplu iar paine nu mananc pentru ca vreau sa-mi mentin silueta.
4. va garantez ca nu faceti mai multi bani daca se vede camera mea ca naiba.
5. pe viitor, daca nu vreti sa ajutati pe cineva, abtineti-va de la comentarii sau pur si simplu scrieti mare: AM SOFTUL DAR NU VREAU SA TE AJUT! asa e mult mai ok
p.s. eu as fi dat softul daca as fi vazut acest mesaj dar evident, nu toata lumea e ca mine.