Cum se sterge cont de camcontacts?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ana8989
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Imi spune cineva va rog cum se sterge un cont camcontacts de studio?eu ca model am privilegiul?multumesc! :D
SoulCams Models Studios wanted
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Ar fi culmea tu ca model sa stergi contul oamenilor care au muncit sa iti faca tie cont...nu crezi? :D
ana8989

E facut cu datele mele nu vreau sa fie dat mai tarziu la inchiriat.nu am chef de rautati daca poti ajuta omul ca vorbele nus pe $ ,daca nu mai bine peace and silence.
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Din cum ai pus problema tu vrei sa stergi contul de Studio de pe cc, tu fiind un model care activeaza la respectivul studio sau cum?

Vrei sa stergi doar contul de model? ai vorbit cu cei de la studioul respectiv sau cei /cel care manageriaza poate poti sa rezolvi pe cale amicala.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ana8989

Vreau sa sterg doar contul de model,nu toate studiourile au manager :D iar de cale amiabila nici vorba. :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”