Cont dezactivat mfc help

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
pisy88
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,

Apelez la voi din disperare...si sper ca ma puteti ajuta.
Lucrez pe mfc de 8 luni , mi.am inchiriat o garsoniera ca sa pot lucra si sa stau singura sa fiu independenta ba chiar sa imi pot ajuta familia din cand in cand.
Mi.a placut ca sunt seriosi cu banii , niciodata nu intarziau cu platile si uneori imi mergea bine alte dati mai rau dar tot ma descurcam pt ca imi facusem membrii mei.
Luna decembrie mi.a mers fff prost si ianuarie mai prost am muncit din greu sa imi strang bani de chirie si in seara asta cand am vrut sa intru...mi.au dezactivat contul :(((
Mi.au dezactivat contul cu 2 zile inainte de plati si m.au lasat fara niciun ban pt ca sincer nu cred ca imi vor da banii.
Le.am dat mai si inca astept raspuns :(
Sunt intr.o situatie disperata si as vrea sa stiu daca este ceva ce pot face si daca imi pot recupera banii
SoulCams Models Studios wanted
RTModels
User Junior+
User Junior+

pisy88 scrie:Buna,

Apelez la voi din disperare...si sper ca ma puteti ajuta.
Lucrez pe mfc de 8 luni , mi.am inchiriat o garsoniera ca sa pot lucra si sa stau singura sa fiu independenta ba chiar sa imi pot ajuta familia din cand in cand.
Mi.a placut ca sunt seriosi cu banii , niciodata nu intarziau cu platile si uneori imi mergea bine alte dati mai rau dar tot ma descurcam pt ca imi facusem membrii mei.
Luna decembrie mi.a mers fff prost si ianuarie mai prost am muncit din greu sa imi strang bani de chirie si in seara asta cand am vrut sa intru...mi.au dezactivat contul :(((
Mi.au dezactivat contul cu 2 zile inainte de plati si m.au lasat fara niciun ban pt ca sincer nu cred ca imi vor da banii.
Le.am dat mai si inca astept raspuns :(
Sunt intr.o situatie disperata si as vrea sa stiu daca este ceva ce pot face si daca imi pot recupera banii
Probabil ca ffff greu sau niciodata. Ca model independent poti oricand sa ai astfel de surprize din pacate. Continua sa le dai mail, dasi...slabe sanse sa primesti raspuns, noi am patit asa cu 2 conturi dar de membru si nu am recuperat nici conturile , nici banii platiti pentru acele conturi. Poate totusi ai noroc !
exunknown23
User Junior+
User Junior+

la fel am patit si eu cu vreo 3 sau 4 conturi de membru diferite. Niciodata nu mi.au mai dat banii inapoi, sau macar vreo explicatie,ca sa stiu de ce imi inchideau conturile. Imi pare rau, dar asa procedeaza mfc-ul...slabe sanse sa iti vezi banii inapoi, sau sa iti raspunda la email.
eu am vreo 2 ani de cand am inteles ca Fetish avea dreptate, si e o prostie sa te dedici unui singur site, desi aveam site.ul meu pe care castigam bine, mi.am mai bagat vreo 2, 3 pe post de plasa de siguranta. Ca te trezesti cu contul inchis si fara bani si fara sa ai habar de ce fel merge treaba pe restul site.urilo. Sper ca ai un site de rezerva, sau macar fa-ti cont pe un site care plateste repede, poate rezolvi cu mfc-ul.
bafta
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”