Intrebare Livejasmin

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
emilyemily641
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna.Am cont pe livejasmin si am barat guesti din Romania si membri din oras.Se bareaza membri doar din oras sau din tot judetul?
SoulCams Models Studios wanted
constantina
User Junior
User Junior

se baneaza doar cei din oras. cei de la tara nu :)
Acum serios, sunt banate toate judetele.
Dar daca intri din Romania cu un IP de Orange spre exemplu, poti vedea modelele din Romania, pentru ca orange-ul are ip-uri din afara tarii. Cel putin, o parte din ele.
emilyemily641

Pe mine ma interesa daca sunt banati membri din to judetul in care locuiesc.Multumesc pt raspuns
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

emilyemily641 scrie:Pe mine ma interesa daca sunt banati membri din to judetul in care locuiesc.Multumesc pt raspuns
Ca e doar orasul ? ca e tot Judetul? nu cred ca a pus inca nimeni aceasta problema.

La aceasta intrebare cred ca cel mai bine iti poate raspunde cineva din staful de la Jasmin, asa ca intra la suport si intreaba acolo dar vezi sa insisti sa-ti dea raspunsul sa nu te abureasca cu ceva standard, ( you are protected no one can see you )
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
psp

raspunsul la intrebarea asta nu e unul exact. difera foarte mult de la locatie la locatie...

daca esti in bucuresti si incerci sa vezi de unde este un IP o sa-ti spuna ca e din bucuresti.
daca esti din breaza mai mult ca sigur o sa-ti spuna ca e din ploiesti.

deci mai mult ca sigur ca in provincie se baneaza aproape tot judetul...daca esti in bucuresti doar bucurestiul eventual si ilfovul...

nu e 100% sigur raspunsul meu dar din punct de vedere tehnic nu se prea poate realiza banarea altfel decat prin IP Lookup.

Hope this helps! :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”