Alternativa la studio videochat!

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
KateGirl
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Persoana fizica, model videochat de sex feminin, ofer mediere si suport in domeniu pentru fete cu varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, cunostinte medii de limba engleza si utilizare a calculatorului.
Conditii de lucru: Activitatea se poate desfasura de acasa, la orice ora, optional pot oferi spatiu de lucru in Suceava.
Castig mediu lunar: 1000 eur.
Sunt dispusa sa ofer 80% din castiguri modelului, 20% - comisionul meu pentru serviciile oferite.
Contact pentru mai multe informatii: kate4yougirl@yahoo.com.
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

scuze ca trolez dar n-am priceput ... ce faci tu pentru 20%? :)
fetish
VIP
VIP

adicatelea io intelg ca pt un proc de 20% se ofera conturi etc , treaba de studiou
RTModels
User Junior+
User Junior+

RedStudio scrie:scuze ca trolez dar n-am priceput ... ce faci tu pentru 20%? :)
:P E simplu, trebuia titlu " Studio fara acte ofera comision unic in Romania de 80% ", suna bine si comisionul e foarte bun :)
KateGirl

Scuze daca nu m-am facut inteleasa...pentru 20% se ofera consultanta pentru modelele care considera ca nu see pot descurca singure in acest domeniu + creare a conturilor, profilurilor si oferirea unui ajutor pentru unele care ar apela in mod normal la un studio care, in general, ia un comision mult mai mare din castiguri decat 20% :)
Repet, eu sunt model, nu studio!
KateGirl

RTModels scrie:
:P E simplu, trebuia titlu " Studio fara acte ofera comision unic in Romania de 80% ", suna bine si comisionul e foarte bun :)
Nu e studio, asa cum am mai precizat, eu sunt model si pot sa ofer consultanta in domeniu :)
Comisionul pentru model este mare pentru ca modelul va fi practic independent, nu e "legat" de vreun contract, si va lucra de acasa, la orice ora va vrea si cat va fi disponibila.
RTModels
User Junior+
User Junior+

KateGirl scrie:Persoana fizica, model videochat de sex feminin, ofer mediere si suport in domeniu pentru fete cu varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, cunostinte medii de limba engleza si utilizare a calculatorului.
Conditii de lucru: Activitatea se poate desfasura de acasa, la orice ora, optional pot oferi spatiu de lucru in Suceava.
Sunt dispusa sa ofer 80% din castiguri modelului, 20% - comisionul meu pentru serviciile oferite.
La ce am ingrosat ma refeream, sunt foarte atent de obicei...

PS: ai tu impresia ca studiourile iau bani mai multi ? si tu poti sa oferi aceleasi lucru ca un studio ? daca da, te angajam noi ca trainer.
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

La cate trepanate am vazut in ultimul timp ca au hotarat sa se apuce de vch nici nu ma mir ca vad astfel de anunturi. Unele nu-s instare nici sa treaca strada fara ajutor ...
Studio20
VIP
VIP

Eu ma mir nu de asemenea anunturi, ci de faptul ca se gasesc amatoare ...

Si cand ma gandesc ca la paymenturi peste 3000$ noi platim comision de 70% in studio, cu toate cheltuielile la noi in carca si mai platim si impozit la profitul care ne ramane (cand ne ramane) ... ma bucur ca traiesc in Romanica :)
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Off railor :evil: Nu mai poate nimeni sa faca un ban de voi :lol: :lol: Treceti la colt, cu mainile sus!
KateGirl

RTModels scrie:
KateGirl scrie:Persoana fizica, model videochat de sex feminin, ofer mediere si suport in domeniu pentru fete cu varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, cunostinte medii de limba engleza si utilizare a calculatorului.
La ce am ingrosat ma refeream, sunt foarte atent de obicei...

PS: ai tu impresia ca studiourile iau bani mai multi ? si tu poti sa oferi aceleasi lucru ca un studio ? daca da, te angajam noi ca trainer.
Eu sunt aproape sigura ca cele mai multe studiouri iau mai mult de 20% din ceea ce castiga modelele, si nu am zis ca pot face ceea ce face un studio, in niciun caz :)
online.vogue

Hai sa facem o paranteza :))))))

Daca fac eu bine calculele, daca as lua 20% de la toate modelele fara sa am nici o cheltuiala sau sa declar ceva cred ca as iesi mult mai bine......

Sti care e problema care ma deranjeaza pe mine prin postul acesta? "80%"....acesasta cifra, procent, numar, cum vreti voi sa ii spuneti, o sa apara in mai multe anunturi si parca vad cat de curand ca se va desfasura actiunea in dezavantajul nostru, ownerilor, iarasi. Ca inainte....50% din studio - 70% de acasa....acum e 70% din studio.....de ce nu dam 80% cum dau unele modele care ofera "consultanta"......ofofofof

Parerea mea....si nu vreau sa jignesc pe nimeni....imi cer scuze anticipat...:
Daca erai un model bun care ar fi putut sa ofere consultanta, nu te ocupai cu asa ceva. Faceai un minim de 5000$ pe luna (banii tai ca lucrezi de acasa) si nu te mai uitai la 100-200$. Acei 100-200$ pe care ii luai intr-o luna, cu multa alergatura, si complicatii (stiu eu ca avem si fete care lucreaza de acasa...si e cam greu de contrazis, daca intr-adevar oferi consultanta) ii faceai fara nici o bataie de cap de acasa in cateva ore.

Scuze ca sunt rautacios....dar ma scot unpic din sarite procentele astea haotice....toata lumea vrea bani degeaba....sa stea acasa si sa faca un cont si sa numeasca asta consultanta....
fetish
VIP
VIP

eu sunt curioasa cum garantezi tu castiguri de 1000 de dolari lunar cand tu nici cu ce se mananca bine un site nu stii ,nu prea vad ce consultanta poti oferi cand tu inca bajbai
KateGirl

online.vogue scrie:Hai sa facem o paranteza :))))))

Daca fac eu bine calculele, daca as lua 20% de la toate modelele fara sa am nici o cheltuiala sau sa declar ceva cred ca as iesi mult mai bine......

Sti care e problema care ma deranjeaza pe mine prin postul acesta? "80%"....acesasta cifra, procent, numar, cum vreti voi sa ii spuneti, o sa apara in mai multe anunturi si parca vad cat de curand ca se va desfasura actiunea in dezavantajul nostru, ownerilor, iarasi. Ca inainte....50% din studio - 70% de acasa....acum e 70% din studio.....de ce nu dam 80% cum dau unele modele care ofera "consultanta"......ofofofof

Daca erai un model bun care ar fi putut sa ofere consultanta, nu te ocupai cu asa ceva. Faceai un minim de 5000$ pe luna (banii tai ca lucrezi de acasa) si nu te mai uitai la 100-200$. Acei 100-200$ pe care ii luai intr-o luna, cu multa alergatura, si complicatii (stiu eu ca avem si fete care lucreaza de acasa...si e cam greu de contrazis, daca intr-adevar oferi consultanta) ii faceai fara nici o bataie de cap de acasa in cateva ore.

Scuze ca sunt rautacios....dar ma scot unpic din sarite procentele astea haotice....toata lumea vrea bani degeaba....sa stea acasa si sa faca un cont si sa numeasca asta consultanta....
Eu castig in medie 4000 usd pe luna si cred ca un castig in plus si un ajutor pentru ceilalti nu strica niciodata :) Just saying!
KateGirl

fetish scrie:eu sunt curioasa cum garantezi tu castiguri de 1000 de dolari lunar cand tu nici cu ce se mananca bine un site nu stii ,nu prea vad ce consultanta poti oferi cand tu inca bajbai

Stiu foarte bine cu ce se mananca...as vrea sa stiu cate studiouri sunt create de modele care lucreaza in domeniu....sunt f.curioasa! Niste afaceristi nu sunt tot aia cu modelele care se confrunta cu ceea ce se cheama "munca la videochat".
Studio20
VIP
VIP

Prost nu e cine se lauda, e cine crede ...
novomaticsrl

KateGirl scrie:
fetish scrie:eu sunt curioasa cum garantezi tu castiguri de 1000 de dolari lunar cand tu nici cu ce se mananca bine un site nu stii ,nu prea vad ce consultanta poti oferi cand tu inca bajbai

Stiu foarte bine cu ce se mananca...as vrea sa stiu cate studiouri sunt create de modele care lucreaza in domeniu....sunt f.curioasa! Niste afaceristi nu sunt tot aia cu modelele care se confrunta cu ceea ce se cheama "munca la videochat".
Hai sa iti spun eu ceva mai tare ca ce oferi tu.
Eu sint administrator de firma de jocuri de noroc de fapt si din 2013 adica peste citeva zile ma gindeam sa fac eu oferta pe piata cam asa.
Toate modelele care se angajeaza sau lucreaza cu mine le ofer 99% -. 1% voi pastra pentru ca sa fac si eu un profit sa nu apar pierdere in balanta de verificare.

In 2003 am vrut sa incep o afacere si avem de ales intre videochat si jocuri de noroc si am mers pe varianta jocuri, acum sint plictisit de jocuri ca am 400 si vreau sa ma apuc de videochat si sa fac 400 de angajate oare voi reusi? :mrgreen: Apropo de firme create de modele asta e pentru genul tau de gindire. Afacerea e prea simpla daca dispui de bani. Pot plati cel mai bun model dublu decit cistiga lucrind ii dau un apartament masina si bani si o armata de tehniceni, contabili si ce mai e nevoie si am ca afacerist cel mai tare model angajat care dupa spusele tale stie cu ce se maninca "munca la videochat". Mi se pare o prostie.

Ma pronunt ca sa stiti ca am aparut si eu pe forum si voi face concurenta incepind din 2013 nu stiu in ce zona o sa operez si nici nu stiu daca voi lucra doar cu modele din Romania ma gindeam sa aduc si de prin alte Tari. Le ofer 99% lor sper sa nu va suparati.

Cine vrea sa investeasca in asa ceva si nu are bani dar vrea un asociat sa ma caute ca discutam.
Pentru inceput doar cei din zona Moldovei pina ma prind si eu de afacere si poate ma mut si in alte zone .In continuare pina la anul studiez forumul ca am de recuperat fata de veterani dar mi se pare la ora asta cea mai frumoasa afacere.
Motivul-Vinzi marfa la export pe valuta si incasezi rapid in 15 zile. Unde sa mai pomenit asa ceva pe criza asta? E perfect.- :mrgreen:
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

novomaticsrl scrie: Toate modelele care se angajeaza sau lucreaza cu mine le ofer 99% -. 1% voi pastra pentru ca sa fac si eu un profit sa nu apar pierdere in balanta de verificare
Eu incerc sa-mi dau seama unde este afacerea :roll: Poate mi-am pierdut din abilitati odata cu varsta :lol:
Din 1% nu poti sa-ti platesti nici macar utilitatile pentru cele 400 de modele(undeva la 15% se ridica cheltuielile lunare ale unui studio) pe care vrei sa le angajezi,ca sa apari si cu profit in contabilitate nici nu se pune problema.Poti totusi sa le dai un mesaj celor de la pro studio sa-i intrebi informativ la cat s-ar ridica investitia ca cele 400 de modele sa lucreze in conditii optime,vezi sa ai o foaie destul de mare, sa-ti incapa toate zerourile:)))
Daca consideri ca ai castigat prea multi bani pana acum si vrei sa scapi de ei,sunt o gramada de oameni amarati,spitale,organizatii non profit unde-i poti dona.Daca vrei sa vezi pussy for free o poti face pe MFC,CAMS4 sau Chaturbate,nu-i nevoie sa-ti faci studio.
Ar mai fi o gramada de probleme pe care nu le poti rezolva din 1% dar te las pe tine sa le descoperi.

Sper totusi postul a fost pamflet:)
exunknown23
User Junior+
User Junior+

LOL
Eu cred ca e timpul ca toate studiorile sa se tina bine!(glumesc,ok?)

Cat despre a aduce modele din alte tari.... am o mare doza de scepticism, sa deschizi studio in alte tari...si eventual sa aduci modele din romania... ok...dar in sens invers,sincer, ma indoiesc.
Majoritatea europenilor sunt stupefiati de porcariile pe care le fac romanii la ei in tara, iar parerea lor despre romania e una destul de rea. Multi,din pacate, cred ca e un fel de tara din care vin pe banda rulanta catre tot vestul si nordul europei, pesti, curve, hoti, cersetori,hackeri etc. Iti urez multa bafta oricum, asteptam sa contribui si tu la buna functionare a forumului.
:lol: :lol: :lol: :lol:
exunknown23
User Junior+
User Junior+

online.vogue scrie:Hai sa facem o paranteza :))))))

subscriu
si cred ca modelele(alea cu neuroni) ar trebui sa aiba urmatoarea conditie pt tine.
eu iti dau 20%, daca imi arati sa vada ochiu´meu ca esti model de succes, deci as avea ce invata de la tine.
Sa vad eu ca ajungi la 5000+ pe luna , ca daca ajungi tu... o sa ajung si eu.
Sau ca macar ai fost prin topuri sau prin HOF...ceva acolo...
ce zici?
yuuhuu

Mega LOL Novomatic :))
KateGirl

"subscriu
si cred ca modelele(alea cu neuroni) ar trebui sa aiba urmatoarea conditie pt tine.
eu iti dau 20%, daca imi arati sa vada ochiu´meu ca esti model de succes, deci as avea ce invata de la tine.
Sa vad eu ca ajungi la 5000+ pe luna , ca daca ajungi tu... o sa ajung si eu.
Sau ca macar ai fost prin topuri sau prin HOF...ceva acolo...
ce zici?

exunknown23, cui doresti sa ii dai 20% si pentru ce anume?
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”