1. Site-ul plateste 0,12 eurocenti/minut in primele 7500 de minute de privat, dupa care castigul tau creste...gasesti informatiile pe pagina ta acolo...
2. Iti recomand sa nu stai cu free chat..., dupa parerea mea nu se merita la tariful asta....Gandeste-te ca in 5 minute iei 1 euro....
3. Pt cadouri...membrii le platesc, ele ajung la site, iar site-ul ti le trimite tie. Eu personal nu am primit niciodata, dar nici nu intru pe el decat de 5 ori pe luna.....
4. Plata prin virament bancar,o data pe luna, dar sa ai un minim de 30 euro sau 35, ceva de genul...Cand se termina luna, trebuie sa bifezi acolo invoice nu mai stiu cum, sa ceri banii....
5. Poza....inainte se facea la minut, indiferent daca erai cu un client sau nu....Acum iti fac una la inceput, apoi la minut cat timp ai client in room (platitor, nu free chat!)....Clientul pleaca, ramane la profil ultima poza, pana cand vine altul....Daca ai iesit nasol, faci tu alta manual...(eventual mai sexy sau naked)...Cand esti goala intra puhoi

)
6.Despre membri pot sa-ti spun ca sunt de treaba, mult mai intelegatori decat americanii ...sau poate asta e doar parerea mea...
Daca mai ai si alte intrebari, spune-mi!
Mult succes!