Sunt noua - nu am avut nici un privat!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
ioana_jo
Has thanked: 0
Been thanked: 0

sunt noua in vc si as dori cateva sfaturi,daca nu deranjez.nu am avut inca nici un pvt pt ca toti vor free.....dar sunt multe persoane care imi ofera $ de ex imi vine un msj cu xxx sent you a 50$,dar de fapt eu nu am nici un ban in cont.nu ma duce pe mine capul sau ce se intampla?stiu ca guest nu-ti poate da nimic,dar cei care mi-au dat$ erau membri.sau asa cred.ma lamuriti?multumesc
SoulCams Models Studios wanted
joesancez
Elite User
Elite User

Buna Ioana, ca sa primesti raspuns la subiect este indicat sa specifici pe ce site ai inceput sa lucrezi... nu-mi spune ca chaturbate :roll:

Daca ai intrat pe un sistem de free show gen MFC- Chaturbate ( ele bazanduse pe send $$ ) vreau sa te anunt ca membrii profita la maxim de nestiinta modelelor incepatoare si le trimit fake tips / money efectiv modifica scrisul in asa fel incat sa para ca ai primit $,

Bani se verifica la Earnings / my stats, sau poti sa trimiti un email la site-ul unde lucrezi sa intrebi domnule ce sa intamplat? membrul x-ulescu mi-a dat 50$ de ce nu apar bani in contul meu?

Eu ti-as sugera sa incepi cu un site serios unde modelele au sanse reale sa faca $$$ gen livejasmin / imlive / xlove / etc etc unde modelul este luat in privat si platit pentru show, unde inveti in pvt sa faci conversatie sa faci show de calitate etc etc si nu mai asculta pe cei care tot comenteaza inregistreaza-te pe siteul "xxx" este cel mai bun site, sunt interese ascunse carora le cad victima incepatorii.

Succes acolo
Imagine
ioana_jo

buna si multumesc pentru raspuns.lucrez chiar pe lj si tocmai de asta am intrebat.o sa trimit un mail la suport pt ca mi se pare ciudat,am primit si inimioare si bani si in contul meu nu e nimic.va multumesc inca odata.
adione21
Has thanked: 1 time

ioana_jo scrie:buna si multumesc pentru raspuns.lucrez chiar pe lj si tocmai de asta am intrebat.o sa trimit un mail la suport pt ca mi se pare ciudat,am primit si inimioare si bani si in contul meu nu e nimic.va multumesc inca odata.
Intra la live suport....e mai rapid !
ioana_jo

m-am lamurit.mai nou,si pe jl sunt membri care dau fake tips-uri.pt ca nu auzeam sunetul specific.si am inceput sa le zic-e fake tips si sa vezi cum ies.... :roll: deci,aveti grija
curious.me
User Junior
User Junior

Ioana nu dispera,pe criza asta ca model nou e foarte greu sa faci mii de dolari din prima,de aceea tre sa insisti pe lucrurile de care vorbim aici pe forum(showuri,lumini,machiaj etc..).Si cred ca si optimismul ar ajuta,chiar daca te mai deprimi you have to think positive and kkep on smilling!
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”