windfucker scrie:Poca my bad....uite ca eu sunt cam mahmura din nastere.cred ca am inteles eu gresit.intradevar aplec capul dar nu pentru ca mi-e frica ca mi-l vei taia ci din respect pentru tot efortul pe care tu si ceilalti care intradevar spun lucruri constructive pe acest forum le meritati.Sincer nu inteleg de ce atata agitatie pentru 18 centi cand sunt atatea site-uri unde poti face performanta si nu ii imbogatesti doar pe ei ci este aproape reciproc.Imi amintesc cand site-ul de baza era IF-ul si au fost probleme cu conturile long time ago cand am inceput eu pe acolo si nu aveai alternative chiar mai deloc.Acum cand jungla este plina de tot feluri de pasarele cantatoare si fiecare vorbeste pe limba ei si se potriveste cu stilul ei, de ce sa te agiti?Iar in ceea ce priveste optimismul tau ca poti face performanta pe orice site daca faci bine ceea ce faci este un pradox.Nu toata lumea poate face lucrul asta.Si am vazut multe fete la datorie intrebandu-se care este secretul sa faci mult oferind putin.Problema videochatului este ca multi incearca si isi folosesc energia intr-un mod mai putin contructiv si uite din cauza asta avem membrii care din primul minut cer baby take off and let's play chiar daca este pe o categorie softcore.Asta pentru ca daca vad un pret mai mare si nu platesc centi au impresia ca esti experta pe banii aia.Asta este doar parerea mea.Sincer admir fetele care au atata rabdare sa stea pe 18 centi si nu as vrea sa fiu in locul lor.Poate ca este de la batranete poate este de la faptul ca m-am obisnuit eu prost.Acum eu vad partea plina a paharului pentru ca atata timp cat poti sa iti alegi daca vrei free sau nu care este problema?pe orice site exista concurenta fie el cu free sau nu.O atitudine potrivita face diferenta.Daca ai facut bani pe acel site vei face indiferent de ideile bune sau mai putin bune ale administratorilor.Acum eu nu le stiu pe toate, dar am invatat pe propria piele ca atitudinea mea face toti banii pentru ca "pasarica" mea este plictisitoare:)
FETISH nu era nici o cearta.cred ca am inteles eu gresit mesajul,scuze BABE.
Tot respectul meu pentru cei ce spun lucruri contrustive pe acest site!
Mult spor!
Auzi..scuza ma ...m ai facut cumva pupincurista sau n am inteles eu bne...nu de alta da la a treia fraza din postul tau m a luat somnul si n am avut rabdare sa citesc tot....
Nu am nici cel mai mic chef sa ma cert cu nimeni...dar sincer...ar trebui inainte sa apostrofezi pe cineva sa te gandesti de 2 ori....pentru ca nu ma cunosti si nu stii cate persoane am ajutat ....sau pe cati @centi@ lucrez eu...
Daca citeai mai bine iti dadeai seama ca pe mne in fund ma doare de free ul din xcmas si de centii lor....nu inteleg de ce ti s a pus pata pe mine ...dar o sa o las asa pentru ca era cu totul al topic aici nu certa ....
Si nu inteleg inca ceva...la fiecare topic deschis se mai gaseste cate unu sau una sa se ia de cineva....frate romanu pana nu se cearta...nu e roman,,,,,
Si da cred ca poti face performanta pe orice site .....orice site care sa ti si placa bineinteles...
Si da mie mi a placut xcmas pentru ca membrii erau foarte educati ...si nimeni nu m a pus never sa arat ceva pt 18 centi ....show ul il faceam in one2one mereu...si pe langa one2one mai intrau cativa membrii si se fac banii frumos si usor....Se poate sa fie doar cazul meu ...
Si pentru cunostinta ta generala nu am plecat de la receptie unde lucram la hotel d 5**** ca sa fac "centi" pe luna sau pe seara....
Si cred ca ar trebui sa incetam cu intzepaturile si sa scriem ceva constructiv...
Bafta la $$$$$ la toata lumea