Amanet shop videochat
-
readyforyou29
- User Activ

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Dupa cum vedeti si din titlu mi-am propus sa deschid un amanet pentru produsele folosite in videochat. Am observat ca sunt multe persoane care vor sa renunte la aceasta afacere, vor sa isi faca upgrade la diferite lucruri sau pur si simplu au nevoie urgenta de bani pana le "intra banii pe card". Deci intotdeauna vor fi persoane care vor vinde sau vor cumpara ceva. Aici voi interveni eu. Pe multi poate ii voi supara cu ofertele pe care le voi face, dar maica-mea avea o vorba: "banul trebuie sa ruleze", deci nu imi permit sa stau cu banii blocati. Achizitionez doar produse usor vandabile, nedepasite fizic sau moral si la preturi destul de ok. Anunt valabil pentru Bucuresti si imprejurimi in limita a 150 km.
Date de contact: pe PM , messenger la id ready_for_you29 sau telefon 0763299242.
Tot aici daca imi va permite adminul acestui site voi pune saptamanal o lista cu ce am de vanzare.
Pentru produsele lasate in regim de amanet comision 2% pe zi, maxim 30 de zile.
Accept doar obiecte ce tin de partea tehinca: webcamuri, camere video, monitoare, televizoare,computere , laptopuri,trepiede, trackere, telefoane,routere,imprimante multifunctionale
Date de contact: pe PM , messenger la id ready_for_you29 sau telefon 0763299242.
Tot aici daca imi va permite adminul acestui site voi pune saptamanal o lista cu ce am de vanzare.
Pentru produsele lasate in regim de amanet comision 2% pe zi, maxim 30 de zile.
Accept doar obiecte ce tin de partea tehinca: webcamuri, camere video, monitoare, televizoare,computere , laptopuri,trepiede, trackere, telefoane,routere,imprimante multifunctionale
-
Skins
- Elite User

In loc sa va bucurati ca , va ajuta sa va vindeti vechiturile in loc sa le aruncati la gunoi si astfel sa obtineti niste bani de pizza si cola :mrgreen: voi il blamati ? nu este corect .
-
readyforyou29
- User Activ

Bine ideea de amanet am pus-o de umplutura, dar sunt destui care dau rateuri in aceasta afacere si se chinuie sa scape de ceea ce au investit. Anuntul mai mult pntru acestia e pus. Si e un fel de hobby pentru mine. Daca va fi o afacere voi vedea in timp.
-
Skins
- Elite User

Casele de amanet "legale " folosesc un procent de 0,35 maxim 1,5% in functie de valoarea si importanta produsului ( in sensul ca , daca produsul necesita masuri suplimentare de siguranta si comisionul va fi pe masura ) cei ce doresc sa isi vanda vechiturile o pot face in siguranta si fara comisioane pe okazii .
-
readyforyou29
- User Activ

Ia incercati voi sa duceti la amanet orice obiect electronic (NU BIJUTERII) la acele amaneturi care accepta asa ceva si o sa vedeti ce procent o sa platiti dobanda. Nu mai vorbiti in necunostiinta de cauza.
-
readyforyou29
- User Activ

Pana iti vinzi "vechiturile" pe okazii poate trece destul timp. Eu am incercat sa ofer o solutie celor care vor ceva rapid si au nevoie de bani. Pentru bagatorii de seama si pentru restul exista siteurile de gen. Multa bafta la banuti.
-
readyforyou29
- User Activ

In momemtul de fata am urmatoarele produse de vanzare:
- Multifunctional Philips Crystal 660 in stare impecabila. Vine insotit de 1 bucata cartus negru PFA541 de capacitate normala sigilat si 1 bucata cartus color PFA546 de capacitate mare sigilat. Pret 600 ron negociabil.
- Trepied profesional marca Konig KN-TRIPOD40 in amabalaj desigilat, pachet complet. Pret 100 ron negociabil.
- Camere web Logitech PRO 9000 sigilate , pachete full ,pret 290 ron fix sau negociabil in functie de cantitate
- Preiau comenzi ferme de camere Logitech Quickcam Sphere AF,livrare in max 2 saptamani. Preturi intre 390 ron cele sh si 590 ron cele noi sigilate.
Contact mess: ready_for_you29 sau 0763299242
- Multifunctional Philips Crystal 660 in stare impecabila. Vine insotit de 1 bucata cartus negru PFA541 de capacitate normala sigilat si 1 bucata cartus color PFA546 de capacitate mare sigilat. Pret 600 ron negociabil.
- Trepied profesional marca Konig KN-TRIPOD40 in amabalaj desigilat, pachet complet. Pret 100 ron negociabil.
- Camere web Logitech PRO 9000 sigilate , pachete full ,pret 290 ron fix sau negociabil in functie de cantitate
- Preiau comenzi ferme de camere Logitech Quickcam Sphere AF,livrare in max 2 saptamani. Preturi intre 390 ron cele sh si 590 ron cele noi sigilate.
Contact mess: ready_for_you29 sau 0763299242
- Andrey75
- Been thanked: 0
Accepti si jucarii de sex-shop, ca am eu o amica care a inchis studioul si are vreo 4 boxuri mari pline de vibratoare, dildouri, catuse si atle nebunii (cica vreo 80 de chestii in total) ... si se chinuie sa le vanda 
Andrey75 scrie:ca am eu o amica care a inchis studioul si are vreo 4 boxuri mari pline de vibratoare, dildouri ... si se chinuie sa le vanda
“Se chinuie să le vândă”…săraca!
-
readyforyou29
- User Activ

Andrei te cam plictisesti bag de seama! Sau vrei sa iti maresti numarul de postari. E un post vechi de 5 ani.Andrey75 scrie:Accepti si jucarii de sex-shop, ca am eu o amica care a inchis studioul si are vreo 4 boxuri mari pline de vibratoare, dildouri, catuse si atle nebunii (cica vreo 80 de chestii in total) ... si se chinuie sa le vanda