trompi scrie:studionline sincer eu te cred ca scoti bani pe aceasta bransa si iti spun si de ce: tu te axez pe o bransa pe acre nici un alt studio nu pune importanta, acea a siteurilor fara free, considerand ca aceastea nu merita atentia si se plateste putin. u faci exact invers, acolo udne modelele de studiouri nu acorda atentie vii tu si modelele tale acorda atentie maxima si normal ca acei clienti se duc la ele. Nu stiu daca chair cel mai bun model al tau face attea mii de euro , e umflat dar facand un calcul matematic din 10 siteuri fara free daca in 5 ai cate un cleint rezulta un euro pe minut...Iar in 4 ore ar rezulta 240 de euro..asta gandind ca din 8 ore macar 4 ore sa fie bune. ce sa zic, felicitari pentru idee, nu stiu daca mai exista vreun sudio care sa-si puan modelle sa lucreze exclusiv pe siteuri fara free. si daca nu e cu suprarae, Poca a spus pe ce siteuri lucreaza, ai putea veni cu lista detaliata a siteurilor pe care lucrezi tu? Macar sa nu ramanem pristi lol oO Ca tot te lauzi cu nspe mii de euro macar sa stim pe ce siteuri le faci, asta daca ai tupeul sa zici.
In privinta celorlati useri nu cred ca ar fi bien sa-i jignim sau sa intram in polemici, si poca din cate am citit are o experienta destul de vasta in acest domeniu.
scuze pentru greselile de ortografie.
Trompi ,mai sunt studiouri care lucreaza pe olandeze,nici macar nu sunt 12 sites
,de la ele stiu eu ca nu se fac acele sume,adevarat ca exista maxim 2-3 fete care fac banuti frumosi dar nu se ajunge la 15 mii de euro,not even close .
Matematica nu are nici o legatura cu realitatea,nu stiu daca poti face fata pe o perioada f lunga la 5 membrii,si de vb daca stai la un momendat pierzi sirul conversatie,sa nu mai vb de show care pe femei este f variat,unul vrea ceva ,altul altceva,nici eu care fac acelasi show pt toata lumea nu pot tine 5 membrii,e aberatie,nu ai timp sa tastezi in fiecare chat mai ales daca ai unul care scrie ca disperatul,perioada in care poti tine multi membrii deodata este f scurta.
Otherwise,toata lumea poate lucra pe siteuri cu private only,eu una nu stau pe free,nu am stat decat ff rar pe free si asta ca sa vad anumite lucruri referitoare la trafic ,etc,am eu niste chestii pe care le verific pe free time to time,poti deschide siteuri fara numar,poti pune cel mai mic pret ever,tot balamuc iese pentru ca acea concentratie dispare cu desavarsire pe orele de trafic maxim cand intra pe toate siteurile membrii,poti pierde un membru de care nu ai avut ''timp'' si care poate e big spender ,si cand nu intra poti sa ai si 25 de situri ca bate vantul,mai apare cate un ratacit pe anumite ore but thats all.
Ca se fac bani ,s-or face ,nu am negat asta,dar cand ma gandesc la 17 centi pe minut,God,din principiu nu as putea sa lucrez pe ele,a mai fost o discutie de genul asta acum vreo 4-5 ani.Sincer prefer 3 siteuri fara free ifriends,cc si jasmin unde eu am trafic mare si pret f mare ,ies la minut cu membrii pe 30 minute de private mai bine decat 4 ore de private pe 17 centi.
Oricum ,oricine poate incerca aceste olandeze ,ca doar nu e un capat de lume,fiecare isi administreaza businessul cum crede de cuvinta,timpul si nervii sunt ai fiecarui om in parte.
Bafta!