BABE scrie:Un om care in 2 sapt posteaza de 116 ori si face si peste 3000..e si in Top!!!!!!pocahontas scrie:Jura tu pe rosu ca o sa ma vezi pe mine moderata si te cred,sigur nu ai nimic de dezvaluit???????
Nici nu stiu cum sa-ti zic ''bine ai venit spaniolul sau duce-te-ai invartindu-te 2 mii de ani?''
Mai spanish fly sa tii minte ca pe mine nu o sa poti sa ma pacalesti niciodata in viata ta,oricat de mult te-ai stradui,am miros mai fin decat copoii.
Pun eu aici o atentionare pentru toti userii,daca veti fi contactat pe PM sau orice alta forma de contact de acest user,nu-l bagati in mess,nu va logati pe forumul lui cu ip-ul vostru,nu folositi nici o informatie personala pentru ca omul are ceva cunostinte de IT si se va folosi de ele in defavoarea voastra.
P.S.Daca nu ai nimic de ascuns nu te va deranja aceasta atentionare,nu? :lol:
Are u f...g wonder woman or what ????
Povestea sta asa dupa mintea mea : a vaz omu ca cei cu inimioare sunt mai "ascultati " ca sa zic asa...si ce o fi zis...postez ca prostu..fac inimioare ...ma ofer sa ajut "fraierele" si cand imi ajung in mess le bag morcovu .....Deci doamna/domnisoara/domnu/domnisoru sau cum vrei tu Skins....u suck...si stii d c ? Pt a s a mai desteptat lumea si smecheria nu ai inventat-o tu my friend ...asa ca du-te si canta la alta masa !!!Sau p alt forum ca pe noi ne-ai plictisit aici!!
SUNT CURIOASA CAT MAI DUREAZA PANA VINE VREUNA AICI SI ZICE CA I-A HACKUIT CEVA PERSONAJUL ASTA...am rabdare..astept :lol: :lol:
Deoarece este o confuzie,eu iti spun si te asigur ca ai de asteptat mult si bine,nu ai sa vezi asa ceva din partea mea,imi pare rau pentru confuzia creata dar nu eu am pus paie pe foc fara a avea o dovada REALA solida,ci doar presupuneri virtuale!