DigitalEra scrie:Am o prietena care a reusit sa scoata din wallet completand cele 3 formulare si uplodandu-le pe site ..
mare atentie , ca dupa ce ati uplodat cele 3 formulare (cel cu request money , extrasul bancar din contul de $ , si agreement-ul pt a inchide contul dupa ce se face viramentul , trebuie sa mai printati odata un formular , sa il semnati , scanati , si trimiteti pe acel mail(walletrequest[at]epassporte.com)
eu am omis pasul asta ...si deaceea sta contul meu pe "pending " de 2 saptamani..sper

10 zile a durat pana i-au intrat banii in cont .. bafta
(simteam nevoia sa sheruiesc asta

)
Pai nu zice nimic ca trebuie sa le trimiti formularul si pe mail. Astia-s cretini? Pai nu trebuia sa se mentioneze asta pe undeva, ori oi fi eu chioara.
Si ma rog de ce trebuie sa-l mai printez o data, sa-l scanez si sa-l trimit pe mail, nu port sa-l trimit pe acelasi pe care l-am uploadat din contul de epaassporT? Cum isi dau aia de la epass seama ca e acelasi forumlar pe care l-am uploadata sau e altul.
Eu oricum le-am trimis e-mail spunandu-le de ce documentele pe care le-am uploadat de 2 saptamani su statusul ,, not received yet'' si iata ce mi-au raspuns: Hello,
Thank you so much for contacting ePassporte, we have received your documents. We are currently reviewing all requests and should have all wire disbursements completed. ePassporte is currently down to a small core of employees who are finalizing all wire disbursement requests. Once this wire has been initiated, you will receive an e-mail notification.
I am sorry I am unable to provide a specific time frame, however please be rest assured we are working diligently to have these requests completed as soon as possible.
We appreciate your patience and understanding,
ePassporte Wire Disbursement Department''
Presupun ca daca trebuia sa le mai trimit ceva pe mail imi spuneau asta, nu?