Comenzi lenjerii pe site-urile chinezesti
-
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Platesti vama si tva la ce depaseste valoarea de 150 euro, si doar tva la ce este pana in 150 euro.
Eu am facut comanda de 500 dolari cu tot cu transport, si desi chinezii mi-au trecut pe factura suma de 80 dolari valoare, cretinii de la dhl m-au pus sa arat dovada platii ptr ca altfel nu puteam lua coletul, si am fost nevoita sa platesc 620 ron ( 24 % tva si 12 % taxe vamale). Daca vreti sa platiti putin, trimiteti banii prin wu, in 2 transe si aratati la vama doar o singura hartie de la wu, chiar cei de la dhl mi-au sugerat sa fac acest lucru daca voi mai comanda ceva. Mare atentie, daca comandati f multe produse ( ca nr), sa nu aveti surpriza sa va ceara acttele firmei, eu mi-am batut capul cu ei 3 zile ca nu am nici o firma, ca tot insistau ca nu vor sa faca vama pe pers fizica ca sunt prea multe produse. Am platit taxe vamale si tva inclusiv ptr transport... In final, daca fac un calcul, s-a meritat DAR se putea si fara sa platesc 6 milioane total aiurea. Cadou nu stiu ce sa zic, coletul vine de la o pers juridica, si vine din China, iar astia cred ca au o mare problema cu coletele care vin de acolo.. Bafta
Eu am facut comanda de 500 dolari cu tot cu transport, si desi chinezii mi-au trecut pe factura suma de 80 dolari valoare, cretinii de la dhl m-au pus sa arat dovada platii ptr ca altfel nu puteam lua coletul, si am fost nevoita sa platesc 620 ron ( 24 % tva si 12 % taxe vamale). Daca vreti sa platiti putin, trimiteti banii prin wu, in 2 transe si aratati la vama doar o singura hartie de la wu, chiar cei de la dhl mi-au sugerat sa fac acest lucru daca voi mai comanda ceva. Mare atentie, daca comandati f multe produse ( ca nr), sa nu aveti surpriza sa va ceara acttele firmei, eu mi-am batut capul cu ei 3 zile ca nu am nici o firma, ca tot insistau ca nu vor sa faca vama pe pers fizica ca sunt prea multe produse. Am platit taxe vamale si tva inclusiv ptr transport... In final, daca fac un calcul, s-a meritat DAR se putea si fara sa platesc 6 milioane total aiurea. Cadou nu stiu ce sa zic, coletul vine de la o pers juridica, si vine din China, iar astia cred ca au o mare problema cu coletele care vin de acolo.. Bafta
-
- VIP
- Been thanked: 17 times
si din cei 5oo de dolari cat a fost efectiv valoarea produselor?
ma intereseaza si pe mine ca numai din cantitatea de stockingi pe 1 an si iese o economie substantiala, nemaivorbind ca si tzoalele sunt dragute foc unele..
si ca fie loc pentru ele in casa va recomand sa studiati site-ul : www.organizeit.com unde gasiti pe langa tot felul de cutii si bare si tot felul de dracii si cel mai ZDRAVAN dulap pliant din cate se fabrica, adica asta :
http://organizeit.com/porolcanwar.asp?r ... drobes&t=1
ma intereseaza si pe mine ca numai din cantitatea de stockingi pe 1 an si iese o economie substantiala, nemaivorbind ca si tzoalele sunt dragute foc unele..
si ca fie loc pentru ele in casa va recomand sa studiati site-ul : www.organizeit.com unde gasiti pe langa tot felul de cutii si bare si tot felul de dracii si cel mai ZDRAVAN dulap pliant din cate se fabrica, adica asta :
http://organizeit.com/porolcanwar.asp?r ... drobes&t=1
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
-
- User Junior
Au fost de fapt 510 dolari din care 340 valoare produselor si 170 transport. Au ajuns in Ro dupa 4-5 zile, si am platit 612 ron.
Tocmai asta e problema, ptr ca am comandat f multi stockings, au fost multe produse si de asta au vrut actele firmei.
Dar, am dat declaratie pe propria rasp ca nu am societate comerciala si ca produsele nu sunt ptr comercializare.
Trimite banii prin western in 2 transe, le trimiti la chinezi email si le spui sa puna pe factura 70-80 dolari, tu sa ai o dovada de plata cu suma respectiva si nu va fi nici o problema. Chinezii sunt seriosi si trimit produsele. Au aceeasi calitate cu cele pe care le gasesti in ro pe situri.
Tocmai asta e problema, ptr ca am comandat f multi stockings, au fost multe produse si de asta au vrut actele firmei.
Dar, am dat declaratie pe propria rasp ca nu am societate comerciala si ca produsele nu sunt ptr comercializare.
Trimite banii prin western in 2 transe, le trimiti la chinezi email si le spui sa puna pe factura 70-80 dolari, tu sa ai o dovada de plata cu suma respectiva si nu va fi nici o problema. Chinezii sunt seriosi si trimit produsele. Au aceeasi calitate cu cele pe care le gasesti in ro pe situri.
astazi m-au sunat cei de la vama si mi au spus ca am de platit 18 ron pt taxele vamale. Iam intrebat daca mai trebuiesc achitate si alte taxe ''surpriza'' sia u spus ca nu.....cand vor ajunge produsele mi le vor livra acasa(firma...dhl) deci nu trebuie sa ma deplasez in vama dupa ele.
Cum mai scris si mai sus io am facut o comanda mik pt ca a fost prima oara cand apelez la un site chinezesc si mi a fost frik sa nu iau tzeapa......in concluzie pt 120 de $ a trebuit sa platesc taxa de la w.u si vama de 18 roni!
maine poimaine cand imi vor ajunge produsele(sunt foarte curioasa sa le vad) am sa ma arunc pt o comanda mai mare undeva la 100 - 200 de produse.....daca sunt doritori din iasi
http://supplysexylingerie.com/hot-items.html - era sa uit sa dau link-ul
(tz tz tz tz tz greu e sa fii blond)
Cum mai scris si mai sus io am facut o comanda mik pt ca a fost prima oara cand apelez la un site chinezesc si mi a fost frik sa nu iau tzeapa......in concluzie pt 120 de $ a trebuit sa platesc taxa de la w.u si vama de 18 roni!
maine poimaine cand imi vor ajunge produsele(sunt foarte curioasa sa le vad) am sa ma arunc pt o comanda mai mare undeva la 100 - 200 de produse.....daca sunt doritori din iasi
http://supplysexylingerie.com/hot-items.html - era sa uit sa dau link-ul
- dustykitten
- User Junior
sunt f curioasa daca ai sa fii multumita de produse. eu intotedauna am avut retineri in leg cu comenzile online, in general evit sa cumpar ceva ce nu pot proba, numai ca aici, daca tot sunt preturile asa de accesibile, m-as baga:) astept sa spui cum ti s-au parut dupa ce le primesti;)
not all those who wander are lost
-
- VIP
- Been thanked: 17 times
- BABY
- User Junior+
BadCat....ai platit 150$ cu tot cu transportul sau ai platit obiectele si transport separat ?.. m-am decis sa iau si eu de la astia pentru ca au un minim de 60$ am vazut pe comanda ceea ce este bine pentru inceput ...ai mai multa siguranta ...si w u l-ai platit integral sau in 2 transe cum spunea cineva mai sus ca e bine sa para o suma mai mica? merci si bafta la banuti ..tuturor 
buna am achitat 100 euro comanda si 18 roni taxa vamala.......astazi au ajuns produsele si sunt superbeeee......intradevar sunt din tricot unele.....dar asta nu ma deranjeaza pt ca nu vreau sa le port o viata 
sa aveti o zi buna!!! :twisted:
sa aveti o zi buna!!! :twisted:
l-am platit integral pt ca nu era o suma mare/////102 euri.......in fine echivalentul la 120 $ plus taxele lor.....acum sunt bucuroasa am probat toate hainutele si probleme am intampinat doar la o rochita ...e prea stramta....am sa o donez!!:P:P:P:P:P
P.S. scriu 1 milion de posturi ca ma uit si recitesc ce am scris si vad ca nu am raspuns la toate intrebarile:))
P.S. scriu 1 milion de posturi ca ma uit si recitesc ce am scris si vad ca nu am raspuns la toate intrebarile:))
- BABY
- User Junior+
Gata..am comandat ...am platit 242$ aici e calculul facut pe factura Order Subtotal $164.06
Shipping & Handling $77.45
Grand Total $241.51
am 31 de produse...sper sa nu-mi puna astia vama sa ma doara capul... :shock: ....acum astept sa-mi ajunga coletul..va tin la curent cu ce si cum ...firma este aceeasi cu cea de unde a luat BadCat...asa ca sper sa-mi si vina tot ce am luat ...si sa fie ok si cu masurile .
bafta la $$$$ tuturor
Shipping & Handling $77.45
Grand Total $241.51
am 31 de produse...sper sa nu-mi puna astia vama sa ma doara capul... :shock: ....acum astept sa-mi ajunga coletul..va tin la curent cu ce si cum ...firma este aceeasi cu cea de unde a luat BadCat...asa ca sper sa-mi si vina tot ce am luat ...si sa fie ok si cu masurile .
bafta la $$$$ tuturor
-
- User Junior
Bad cat .. poti sa imi spui te rog cum s ." one size only " ca masura .. eu s slabuta tare si am tot luat plase cu one size only .
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded !
SA STII CA DACA ESTI SLABUTA.....O SA TI FIE LARGI.....CELE DE LA ONE SIZE SUNT IN JURU LA UN m DIN ROMANIA
IO MI AMLUAT O ROCHITA PT MISTRES SI MI E LARGUTA......IAR IO M-AM CAM INGRASAT IN ULTIMUL TIMP...AM 58 KG SI 1.60...DECI NU SUNT SLABUTA CI ROTUNJOARA:)
IO MI AMLUAT O ROCHITA PT MISTRES SI MI E LARGUTA......IAR IO M-AM CAM INGRASAT IN ULTIMUL TIMP...AM 58 KG SI 1.60...DECI NU SUNT SLABUTA CI ROTUNJOARA:)
- dustykitten
- User Junior
ah e clar, la 1.66m si aproape 50 kg e mai bine sa raman la varianta cu probatul hainelor inainte de a le cumpara:D
not all those who wander are lost
- BABY
- User Junior+
-
- User Junior
buna,
incearca sa verifici pe www.kcs56.com
Mie situl asta mi l-au dat chinezii ca sa verific coletul, doar cand ajunge in tara apare la dhl, iar mie pe situl dhl mi-a aparut cu un alt tracking number, pe care cei de la dhl mi l-au spus la telefon.eu am comandat pe dear-lover, nu a fost teapa si nu cred ca este teapa nici pe situl pe care ai comandat tu.
am vrut sa comand din nou, dar vad ca ei sunt in vacanta pana pe 9 februarie, e posibil de asta sa intarzie.
Sper sa gasesti coletul pe situl pe care ti l-am dat.Bafta
incearca sa verifici pe www.kcs56.com
Mie situl asta mi l-au dat chinezii ca sa verific coletul, doar cand ajunge in tara apare la dhl, iar mie pe situl dhl mi-a aparut cu un alt tracking number, pe care cei de la dhl mi l-au spus la telefon.eu am comandat pe dear-lover, nu a fost teapa si nu cred ca este teapa nici pe situl pe care ai comandat tu.
am vrut sa comand din nou, dar vad ca ei sunt in vacanta pana pe 9 februarie, e posibil de asta sa intarzie.
Sper sa gasesti coletul pe situl pe care ti l-am dat.Bafta
- BABY
- User Junior+
sensualgirl,merci pt link,dar nu apare ...insa azi am luat legatura cu patronul,de fapt el m-a contactat...chiar si cei de la dhl romania habar nu au efectiv pe ce lume traiesc !!ai dreptate se schimba numarul ,din china pleaca cu un numar acum apare in hong kong cu alt numar ...am reusit impreuna sa dam de colet .pun pariu ca daca sun la dhl romania tot aia imi spune lol .oricum eu pana ieri l-am cautat bine,dar nu aparea,ceva era de acolo,nu a fost updatat site-ul sau nu plecase din hong kong ..bine ca apare undeva ... :shock: ...am trecut prin niste emotii
..
va tin la curent cand ajung ...bafta si multi $$$$ tuturor
va tin la curent cand ajung ...bafta si multi $$$$ tuturor