Curvia ca mod de viata

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
inocenta
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Parerea mea este ca aceasta curva perversa si frustrata a societatii ce se ascunde sub nick name-ul FireBird probabil tocmai a primit un sut in dos de la iubita lui care lucreaza in domeniul adultvideochatului si a venit nenorocitul aici sa denigreze toata aceasta industrie.Eu una sunt curioasa daca va avea decenta si onoarea de a raspunde celor care au scris cate ceva aici.Probabil ca nu si probabil ca nu va scoate niciodata capul din mocirla in care se afla.
Spor la treaba si cat mai multi $$$$$$
SoulCams Models Studios wanted
wulpita
Veteran
Veteran
Has thanked: 0

cara_em22 scrie:SAD, acest topic nu are nici o legatura cu ,,discutii despre VDC,,
Ar fi bine sa inchizi acest topic sau sa il muti la Trash
Nu vad rostul acestui topic aici
Pai nu ca SAD le muta numa pe ale mele la trash lol cand am zis ca unii posteaza din lipsa de private sau din singuratate sau mai stiu eu ce baliverne viseaza noaptea nu m`ati crezut ....

Lasa sa mance si ei o pita daia cu 1 leu 50 :))

Si SAD vezi ca imi cam tai multe replay`uri fara nici un sens bla bla bla ....
Imagine
United Studios
Veteran
Veteran
Has thanked: 14 times

lilpisy scrie:Sincer citesc pe site-ul asta de mult timp cam 3 ani , de atunci am si inceput sa lucrez ca si model. Doar am citit,au fost lucruri adevarate unele false...cea ce spune Bird sincer chiar mi se pare foarte adevarat a fii model de vch e ca si cum ai fii o prostituata doar k iti faci treaba acasa cu "clientii virtuali"cine spune k nu e asa poate lucreaza la nonadult si atunci inteleg.
Dar ...cine lucreaza k si model normal garantez k toate au jucat ""roleplayer " unde au fost bitch,whore or prostitute ? asa k ganditi inaite sa spune-ti k omu e fustrat sau taietor de lemne ! Sunt model si chiar nu ma laud fac foarte multi bani dar maine a-si renunta la acest cik "job" pt unul normal dar sa castig la fel... si chiar e advearat k bani in ziua de azi au ajuns mult prea valorosi pt unii din specia umana care pe zii ce trece se degradeaza,aaa si apropo voi spuneti k evolueaza unde lol ???
e trist. Asta e chiar trist. Inca un om care se dispretuieste singur.

De aceea, nu iti voi repeta intrebarea lui WinXP. Nu de-alta, dar eu termin mai greu. Ma gandesc prea mult la salarii, impozite, ghetele pe care "a mica" si le-a rupt si care trebuiesc inlocuite, dentistul care trebuie platit... Asta nu imi potoleste impetuozitatea erectiei, dar ma face sa termin greu

Asa ca intinde-o din preajma noastra, curve si pesti ordinari ce suntem. hai pa! Sa nu ne scrii
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
http://www.easyvideochat.ro
LadyAttitude
Veteran
Veteran

lilpisy scrie:Sincer citesc pe site-ul asta de mult timp cam 3 ani , de atunci am si inceput sa lucrez ca si model. Doar am citit,au fost lucruri adevarate unele false...cea ce spune Bird sincer chiar mi se pare foarte adevarat a fii model de vch e ca si cum ai fii o prostituata doar k iti faci treaba acasa cu "clientii virtuali"cine spune k nu e asa poate lucreaza la nonadult si atunci inteleg.
Dar ...cine lucreaza k si model normal garantez k toate au jucat ""roleplayer " unde au fost bitch,whore or prostitute ? asa k ganditi inaite sa spune-ti k omu e fustrat sau taietor de lemne ! Sunt model si chiar nu ma laud fac foarte multi bani dar maine a-si renunta la acest cik "job" pt unul normal dar sa castig la fel... si chiar e advearat k bani in ziua de azi au ajuns mult prea valorosi pt unii din specia umana care pe zii ce trece se degradeaza,aaa si apropo voi spuneti k evolueaza unde lol ???
Ntz,tu NU faci bani.Vezi tu..''labarii'' aia au experientza de ani in video chat..simt un model fals.

Auzi ,tu imi lasi impresia unui sclav pe plantatie,cu complexe grave.Genul de sclav care isi baga 2 toys anal pentru 5 bucks,gata de orice poate poate face 1000 pe 4 sites.Te simt depresiva si cred ca ai nevoie de un psiholog SAU renunta la a lucra in bransa,esti precum mimozele alea..nu fac anal domle ce ai?!dar ele sunt SPARTE.Nu ca nu mi-ar place analul,for god's sake,as fi o ipocrita sa fac afirmatii de genul dar tre sa si simt ,nu?Ca am ales sa nu imi sparg funduletzul pentru bani,e problema mea,nu ma ridica pa un piedestal,din contra denota incapatanarea mea de catar la anumite faze,indaptabilitate chiar.Dar nu imi spune mie ca tu nu simti repulsie fata de tine,ca pute de la distantaaaa!

Accepta-te femeie,iar daca nu poti,solutii sunt destule.Abtine-te sa ne faci bransa de cacao doar pentru ca tu esti o limitata!
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
kenzoo252004
User Activ
User Activ

topicul asta e facut pt scandal.. :lol: :lol: :lol:
AlexandraGeorgia
VIP
VIP
Been thanked: 2 times

kenzoo252004 scrie:topicul asta e facut pt scandal.. :lol: :lol: :lol:
DA.
Na ca iar v-a dresat cineva la scris eseuri.
Felicitari userului pentru impactul avut inca de la primul ( sau nu ?!) post . :lol: :lol: :lol:
Ken
Veteran
Veteran

Ce cred eu :
Esti baiat - genul care plimba femeia in parc dar esti nervos ca o f..e altu in bemveu ...

Esti fata - genul schioapa , urata si frustrata care dupa 4-5 ani de facultate stai la monta cu sefu , cu bemveu nu stiu ce ai .. probabil te-a stropit pe strada ca tot e anotimp cu balti sau poate ai impins la dacia lu barbatatu cand ati facut pana prostului .

Sunt curios daca mai scrii pe aici vreun reply .
See you in hell
LadyAttitude
Veteran
Veteran

Orice actiune implica reactiune,cert s-a vrut studierea reactiilor unora dintre useri,posibil un jurnalist sau o fosta chatista,imi pare ca le stie prea bine.E suficient ca in media suntem terfeliti,sa nu le dam replica nici macar aici...ne-am asuma statutul impus de ei.Din oficiu,cine tace,accepta,in cazul de fata,aproba.
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
AlexandraGeorgia
VIP
VIP

Ken scrie:Ce cred eu :
Esti baiat - genul care plimba femeia in parc dar esti nervos ca o f..e altu in bemveu ...

Esti fata - genul schioapa , urata si frustrata care dupa 4-5 ani de facultate stai la monta cu sefu , cu bemveu nu stiu ce ai .. probabil te-a stropit pe strada ca tot e anotimp cu balti sau poate ai impins la dacia lu barbatatu cand ati facut pana prostului .

Sunt curios daca mai scrii pe aici vreun reply .
See you in hell
SAU ... cineva tare plictisit , imi pare cunoscut stilul si nu resusesc sa imi amintesc de unde .. DAMN :lol:
United Studios
Veteran
Veteran

BrattyPrincess scrie: Na ca iar v-a dresat cineva la scris eseuri.
Adica ma faci eseit, asa, pe fatza... :P
Videochatul este cea mai bine platita munca grea si cea mai prost platita munca usoara.
United Studios
Veteran
Veteran

eseist...
bai, e naspa fara buton de editare
AlexandraGeorgia
VIP
VIP

United Studios scrie:
BrattyPrincess scrie: Na ca iar v-a dresat cineva la scris eseuri.
Adica ma faci eseit, asa, pe fatza... :P
in cel mai sexy sens al cuvantului :oops:
United Studios
Veteran
Veteran

domnisoara Princess.... nu ma mai gratula...stii ca am inima sensibila
Si nu mi-a mai zis nimeni "sexy" de vreo 20 de ani...

Vrei sa vada nevasta-mea si sa ma acuze ca mi-am tras amanta tanara?
Ca stii doar ca ma topesc la zambetul Domniei-Tale...:P
LadyAttitude
Veteran
Veteran

Vorba aia:erectia in pantaloni,zambetul pe fata ,restul vine de la sine :)
Crowley
User Activ
User Activ

Funny tara baietu'/printesa asta. Imi aduce aminte de cele mai cumplite episoade de plictiseala ale mele in care imi fac conturi pe forumuri crestine si arunc cate un post de genul asta si toti se reped sa ma aduca pe calea cea buna( guess is a troll within us all :)) ). Mai interesante mi s-au parut reactiile, in special cele ale United Studios si postul nemeritat de lung pentru un subiect de trolling a lui WinXp. Respect.
''Do what thou wilt shalt be the whole of the law!''
United Studios
Veteran
Veteran

well...sunt impetuos, asa cum se stie... :twisted:

Insa cum era faza cu interzicerea de conturi multiple? Sau asta se aplica numai pentru catei?
Crowley
User Activ
User Activ

Conturi multiple?Who?Me?
United Studios
Veteran
Veteran

nu. Mea culpa. Nu la tine ma referam, ci la ce ai spus tu:
subiect de trolling a lui WinXp
AlexandraGeorgia
VIP
VIP

United, cred ca ai scos din context putin , am impresia ca se voia a fi ...
2ONCAM scrie: Mai interesante mi s-au parut reactiile, in special cele ale United Studios si postul nemeritat de lung (pentru un subiect de trolling) a lui WinXp. Respect.
2ONCAM scrie:Funny tara baietu'/printesa asta..
Eu ? printesa ?! da , deci despre mine e vorba ! :lol:
Daca o intorci pe toate fetele , da ! troll as putea fi chiar si eu , dar inca nu ma pot hotari unde v-am trolluit mai tare , cand mi-am facut user-ul de pasarica inflacarata sau cand v-am deviat de la eseuri zicandu-va ca e dresaj la nivel inalt ? cam asta fac astia troll astia , nu ?
P.S : Nu mi-au placut niciodata Barbie , ca nu mi-am permis una , si d-aia m-am rezumat la Cyndi ... Lauper chiar : oh ... Girls just wanna have fun !
Naiba mai stie ce si cum fu cu adevarat ... dar oare chiar se merita a consuma energie cu asta ?! :shock:
Crowley
User Activ
User Activ

Haha daaaaa exact la tine ma gandeam NOT.
Doamne ajuta!
lilpisy

ce dragut hai k in seara asta aveam alte planuri dar am gasit niste posturi dragute:) in care 2 membri de sex masculin i-si dau cu parerea :) depre opinia mea care subliniez este A MEA :) domule XP cred si united studios :) cum poti tu sa spui ceva rau despre activitatea de video chat cand tu esti detinator de stiudio(uri) e normal sa vrei sa atragi fete si spui k faci bani, k trebuie bani pt aia si aia si apropo pt dentist!!! e foarte urat sa faci un bj si sa nu ai dinti se vede urat in camera :lol:
AAAA si pentru ladyAtittude hmm nu am nevoie de psiholog, sunt fericita asa cum sunt ! eu sunt model de mai bine de 3 ani, unul foarte bun care face multi multi multi $$$ CARE NU FACE ANAL !!!!!! si majoritatea pvt mele stau lay on side si vorbesc despre orice :) cu barbatii care probabil isi fac treaba cu modele ca voi dupaia vin la mine sa se recreeze de dat drumul o fac in 5 min max dar de relaxat iti trebuie mai bine de 30 min ;);):)
Eu niciodata NICIODATA nu o sa fac parte dintr-o bransa k eu nu ma prostituez k tine ;) si zic asta deoarece lumbajul tau imi exprima o asa ATITTUDE
lilpisy
LadyAttitude
Veteran
Veteran

lilpisy scrie:Eu niciodata NICIODATA nu o sa fac parte dintr-o bransa k eu nu ma prostituez k tine ;) si zic asta deoarece lumbajul tau imi exprima o asa ATITTUDE
:shock:
Sa citez un amic ''awww mama meaaa'' ...prostul te bate cu experinta,in special cand te cobori a nivelul lui...Doh! :shock:
lilpsy scrie:domule XP cred si united studios cum poti tu sa spui ceva rau despre activitatea de video chat cand tu esti detinator de stiudio(uri) e normal sa vrei sa atragi fete si spui k faci bani
Asa-i ca mint?mai,ce oameni...cum mai amagesc la fetite!Doh again!Doar tu sti din proprie experienta ca nu se fac $...si ei..pfff!
Concluzia:rezonezi ca un strut. :lol: Cei care chiar fac bani au inteles de muult..inca de la primele tale postari.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”