Epassporte probleme cu VISA!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Nicky
Veteran
Veteran
Has thanked: 0
Been thanked: 0

mersi....
SoulCams Models Studios wanted
Maddy
User Activ
User Activ
Has thanked: 4 times

Eu cred ca e dreptul nostru , celor care postam sa il rugam pe Sad sa propuna vot daca sa o dam afara pe Wulpita sau nu , asa mi se pare corect . In toate posturile vorbeste numai prostii , asa ca eu cred ca un KICK-OUT ar fi binevenit pt aceast comunitate de oameni normali nu de frustrati si invidiosi cu foamea in gat , murdareste un spatiu public si nu e normal sa ii citim porcariile ei .
blue_eyes_4u
User Junior+
User Junior+

Ce ar rezolva daca ar da-o afara? Si-ar face un alt forum.
Pana la urma forumul e moderat, si doar unele chestii se aproba. Cine stie ce a mai scris ea si nu am vazut noi. :shock: :shock:
Team Powerlifting Romania.
Heavy weight champion.
wulpita
Veteran
Veteran

Maddy:

Eu cred ca e dreptu meu sa iti umplu frigideru acuma ca deja intreci orice masura ai combina frigorifica mare ? duce cat iti dau eu ?

Si daca ma baneaza ce sula mea rezolvati frustratilor care sunteti voi ca nu va mai da ePass la bot mereti in sula mea de disperati terorizati ce sunteti.

Io nu va inteleg cine sula mea va pune sa cititi posturile mele cealabilor ... fiecare are dreptul sa posteze ce vrea atata timp cat posturile sunt moderate sa lasam la o parte ca majoritatea posturilor voastre impotriva mea au fost date integral pe cand ale mele chiar au fost cenzurate.

Rugati administratia sa filtreze posturile mele care nu vreti sa le mai vedeti ;) se poate si asta.

Mai mereti inca odata in sula mea de terorizati care sunteti.

Oricum disperatilor pana pe 15 Noiembrie o sa puteti sa va retrageti banii de pe ePass si atunci am sa aud la OTV "o multime de chat hosturi disperate au luat cu asalt bancomatele acestea cedand din cauza excesului de prostie"

Hai bafta si postati voi in continuare cate 10 posturi mesajele din ePass care vi le trimite lol se vede clar ca sunteti terorizati odata ce apar cate 10 posturi cu mailu de la ePass lol

Eu am terminat cu topicu asta ;) Nu de frica ca ma baneaza dar mie ca ma molipsiti si pe mine terorizatilor
blue_eyes_4u
User Junior+
User Junior+

blue_eyes_4u scrie:Ce ar rezolva daca ar da-o afara? Si-ar face un alt forum.
Pana la urma forumul e moderat, si doar unele chestii se aproba. Cine stie ce a mai scris ea si nu am vazut noi. :shock: :shock:
voiam sa spun cont
Team Powerlifting Romania.
Heavy weight champion.
#DarkAngel#
User Junior
User Junior

neo scrie:
Nicky scrie:or sunt eu slow azi, or astia de la epass sunt confuzi.. din emailul lor..

"In regards to your concern, please be informed that you will be able to
add and verify your Personal Master/Visa Credit/Debit Card to your Account
in order to withdraw the funds from your Account. However, you will not be
able to withdraw the funds as the funds are in Visa Virtual Card and in
order to withdraw the funds you need to have funds in your e-Wallet.
Kindly note that you will not be able to withdraw the funds till the Visa ""

adica POT sau NU Pot sa atasez mastercard si sa retrag...
offf!! o sa-i sun.. IAR

Nicky e simplu , tu poti atasa un card Master la contul tau ca sa poti face transferuri viitoare . In momentul asta daca primesti vreo plata pe Epass banii se duc automat in Wallet si asftel ii poti retrage prin transfer bancar direct in contul atasat Mastercardului . Dar banii pe care ii ai acum in epass sunt ca la multi dintre noi direct in Visa Virtual si ca urmare blocati . In capul lor e ca lumea mai doreste sa foloseasca epassporte cumva si incearca sa-si promoveze aceasta modalitate de functionare si probabil sa tina sistemul functional . Nu m-ar surprinde ca intr-o zi sa blocheze si banii din Wallet .Sper ca te-am lamurit :)
Da, numai banii din e-Wallet pot fi retrasi...

Please be notified that ePassporte has set your e-Wallet as Default Credit and Debit Fund, you will be able to receive the future payments into your e-Wallet and withdraw them to your Personal Bank Account through Bank Wire Transfer. If you have a Visa or MasterCard Credit/Debit Card or a US Checking Account, then you can register and verify it to withdraw the funds to the respective Accounts.

I hope this information has been helpful. If you have any additional questions, please do not hesitate to contact Account Holder Services.
celeste
User Activ
User Activ

Maddy scrie:Eu cred ca e dreptul nostru , celor care postam sa il rugam pe Sad sa propuna vot daca sa o dam afara pe Wulpita sau nu , asa mi se pare corect . In toate posturile vorbeste numai prostii , asa ca eu cred ca un KICK-OUT ar fi binevenit pt aceast comunitate de oameni normali nu de frustrati si invidiosi cu foamea in gat , murdareste un spatiu public si nu e normal sa ii citim porcariile ei .

Asta cu dreptul nostru suna putin dictatorial. Iti inteleg frustrarea iar motivele sunt bine intemeiate insa totusi suntem o comunitate. Chiar daca nu vezi asta sau nu consideri ca ea face parte din ea, posturile ei apar pentru ca se vor a fi afisate. Gandeste-te la asta!

Nu fac nici pe bunul samaritean si nici nu ma aliez sau ma catar de cealalta parte a baricadei insa traieste si lasa-i si pe ceilalti sa traiasca. Si daca tot vorbeam de "baricade" ar fi frumos sa iti respecti dusmanul dar vezi tu, cand nici macar aia nu iti inspira...toata lupta pare futila.

Daca s-ar propune un asemenea vot, desi ma indoiesc, as vota NU pentru kick-out.
celeste
User Activ
User Activ

Ok vad ca este deja un poll. :shock:
Crowley
User Activ
User Activ
Has thanked: 1 time

Ce oameni rai, adica vreti sa ma lipsiti de una din sursele constante de ras?TZZZtzzz...pai cine ne mai ghiceste noua in conexiune si ne dezleaga traficul?
joesancez
Elite User
Elite User

blue_eyes_4u scrie:Pana la urma forumul e moderat, si doar unele chestii se aproba. Cine stie ce a mai scris ea si nu am vazut noi. :shock: :shock:
Ahh daca ai stii :) ...

In fine fiecare se manifesta dupa cum considera ca este ok, sau dupa cum ii dicteaza personalitatea si cum nu toti suntem la fel...
Imagine
Maddy
User Activ
User Activ
Has thanked: 4 times

Dupa un anumit nivel ca user , posturile nu mai sunt moderate , postul apare instant pe forum , cred ca asta a si urmarit tanara agramata , sa faca level pe forum la inceput cu posturi aproape normale si dupa aia sa se creada importanta ca ii apar posturile imediat si sa ne intoxice cu toate porcariile . Apropo Wulpita , da am combina frigorifica mare , am si cont de Epassporte mare si chiar urmaream acest post sa vedem daca se pot recupera banii munciti , cum tu nu ai nici macar 0,01 in epass e si normal sa tot strigi ca nu te intereseaza , dar altii chiar vor sa rezolve o problema destul de mare , cateva mii nu ii arunci pe geam daca tot i-ai muncit . Tot ce vroiam sa zic e ca nu e normal sa citesti un post ontopic si 4 posturi offtopic apartinand unei frustrate despre o problema importanta .
Ken
Veteran
Veteran

@Maddy ... cred ca ai inteles gresit ... wulpita inca mai are posturile moderate ...
neo

Maddy scrie: urmaream acest post sa vedem daca se pot recupera banii munciti , cum tu nu ai nici macar 0,01 in epass e si normal sa tot strigi ca nu te intereseaza , dar altii chiar vor sa rezolve o problema destul de mare , cateva mii nu ii arunci pe geam daca tot i-ai muncit . Tot ce vroiam sa zic e ca nu e normal sa citesti un post ontopic si 4 posturi offtopic apartinand unei frustrate despre o problema importanta .
Uite Maddy , citat din alt forum care dezbate probleme financiare si pe care-l urmaresc cu interes de cand a aparut situatia asta .

It's apparent by now that St. Kitts and Epassporte bit off more than they can chew. The odds of both companies facilitating an equitable resolution to this incident is impossible. It seems as though St. Kitts saw an opportunity to make a move in their own favor financially as they themselves initiated this situation and have yet to provide their account holders as to why. St. Kitts is making a fortune on bank fees and interest for each day and especially weekend this continues. Is anyone tracking the funds supposedly "safe"? Are they being marketed to other banks for greater interest during these weekends?

St. Kitts can't lose here. It's obvious that Epassporte either owed them some money or dickered about some fees and St. Kitts SKNA pulled a fast one. Freeze Epassporte's VISA account, hold out to Epassporte for better terms, higher fees, and possibly forcing Epassporte into such debt from present and pending legal fees that it cannot survive. SKNA or one of their partners then swoops in and purchases Epassporte on the down-low.

Whatever the wild scenario we raise, it's obvious that something underhanded is going on and the damage to the public's lives is irreplaceable. I would not expect to see your accounts unfrozen any time soon regardless of what Epassporte says.

There's too much money to be made by an untouchable third party that initiated this conflict. Some shady individual or company hidden in the shadows.

I got a phone call from a friend who hosts a network radio show on finances. He expects some bigger news to hit regarding this situation.
chat_fete
User Activ
User Activ

au trecut aproape 3 sapt si inca nu s-a rezolvat problema.

oare cat ne vor mai tine?...si totusi daca erau profesionisti si isi tratau clientii cum trebuie nu era normal ca sa ne transfere banii din Virtual Visa Account in Wallet ca sa ne putem scoate toti banii?...ok le-a blocat visa cardurile dar ei pot face transferurile astea presupun....Visa le-a blocat cardurile nu si banii. E cam in ceatza chestiunea asta.
DigitalEra

neo scrie:
Maddy scrie: urmaream acest post sa vedem daca se pot recupera banii munciti , cum tu nu ai nici macar 0,01 in epass e si normal sa tot strigi ca nu te intereseaza , dar altii chiar vor sa rezolve o problema destul de mare , cateva mii nu ii arunci pe geam daca tot i-ai muncit . Tot ce vroiam sa zic e ca nu e normal sa citesti un post ontopic si 4 posturi offtopic apartinand unei frustrate despre o problema importanta .
Uite Maddy , citat din alt forum care dezbate probleme financiare si pe care-l urmaresc cu interes de cand a aparut situatia asta .

It's apparent by now that St. Kitts and Epassporte bit off more than they can

mda...adica...sa nu ne mai gndim la banuu de pe epass , ca ne facem nervi numa'
class_studio
User Junior+
User Junior+

Puteti "zambii" macar sunt altii mult mai rau ;)

Imagine

Cu respect,
Class Studio Team,
www.class-studio.com.
mrbric

class_studio scrie:Puteti "zambii" macar sunt altii mult mai rau ;)

Class Studio Team,
www.class-studio.com.

photoshop.:)sus are 1111 new messages si jos are decat 360:p
class_studio
User Junior+
User Junior+

Da .... am observat si eu ;)
ACUM !

Cu respect ,
Class Studio Team,
www.class-studio.com.
shopie001

mrbric scrie:
class_studio scrie:Puteti "zambii" macar sunt altii mult mai rau ;)

Class Studio Team,
www.class-studio.com.

photoshop.:)sus are 1111 new messages si jos are decat 360:p
pai are 1111 in total ...si 360 necitite :)
shopie001

ok inteleg ca bani de pe august au fost blocati pe epass ..a fost si primele mele 2 saptamani pe jasmin...am schimbat metoda de payment pe wire chiar in ziua cand s-a intamplat toata nebunia ! dar!! banii de pe septembrie ( 1-15) inca nu i-am vazut! trebuia sa i primesc pe wire! cum de nu au intrat inca ?..ori nu stiu eu cum se face paymentul pe jasm ..ori am primit eu teapa iarsi ! faiin de tot!!!!!!!! ...luminati-ma si pe mine va rog!!

thanksssssssss:)
fedmozzy

shopie001 scrie:ok inteleg ca bani de pe august au fost blocati pe epass ..a fost si primele mele 2 saptamani pe jasmin...am schimbat metoda de payment pe wire chiar in ziua cand s-a intamplat toata nebunia ! dar!! banii de pe septembrie ( 1-15) inca nu i-am vazut! trebuia sa i primesc pe wire! cum de nu au intrat inca ?..ori nu stiu eu cum se face paymentul pe jasm ..ori am primit eu teapa iarsi ! faiin de tot!!!!!!!! ...luminati-ma si pe mine va rog!!

thanksssssssss:)
Payout dates for LJ:
If You reach the payout limit in Period 1, You will receive Your payment on 10th of the following month.
If You reach the payout limit in Period 2, You will receive Your payment on 25th of the following month.

For example, if You reach the payout limit in the period 1-15 Sept, You will receive Your payment on 10th Oct.
Camstudio Timisoara
camstudiotimisoara@yahoo.com
lucixo
User Junior+
User Junior+

shopie001, nici eu nu am primit banii inca, am inteles ca ii vor trimite pe 25 septembrie pentru toata luna august, asa ca stai linistita, cu siguranta iti vei primi banii.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”