sad_eyes tu chiar faci bani cu sectiunea pentru limba engleza (adica promovarea webcamurilor)? daca da poate poti sa-mi dai si mie niste sfaturi pentru ca am vazut ca in mare parte vizitatorii tai sunt din romania inteleg din asta ca acestia sunt in principal vizitatorii acestui forum (pentru care te felicit, este bine ca si in romania sa existe oameni care sa ofere sfaturi pe gratis) si sunt foarte curios cum se poate ca cu atat de putini vizitatori de afara sa faci bani (site-ul meu are in mare parte vizitatori de afara ... peste 50% din ei sunt din state si cu toate astea site-ul meu nu a generat nici un cent pana acum... ce-i drept este online doar de o luna dar totusi). Ideea e ca nu inteleg cum reusesti sa atragi vizitatori seriosi pe site... vizitatori care si cumpara ceva...
si inca ceva ... am vazut ca site-ul tau apare pe primele pozitii in Google asta e generat de ce anume... am citit pe forumuri de afara ca daca exista linkuri catre site-ul tau pe alte site-uri poti obtine un rank mai bun ... e adevarat? ok cam atat pentru acum... sper ca voi primi un rasp ... pentru ca incep sa-mi pierd rabdarea ...
multzam!