RIP Michael Jackson

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
beginer_one
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Singurul artiist care a luptat sau... mai bine spus a militat necontenit pt. mai bun. Mesaje de genul "change the word" s-au facut auzite mereu in cantecele lui.

S-a stins din viata un mare om.... Condoleante familiei :(
SoulCams Models Studios wanted
SweetAngel
User Activ
User Activ

Am plans foarte mult cand am auzit. Am crescut cu el si este cea mai mare pierdere a vremii noastre. Sa se odihneasca in pace si noi nu il vom uita niciodata!!!
Nu merita sa plangi pentu nimeni iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
Chueca

Nimeni nu contesta faptul ca MJ a fost un superstar in lumea muzicii. A aparut pe youtube un video super interesant, un interviu celebru care dezvaluie multe aspecte din viata privata a starului. Personal, m-a socat si m-a intristat teribil, nu m-as fi asteptat la asemenea detalii. Judecati pentru voi insiva, da-ti search pe youtube Living with Michael Jackson, are 10 parti parca.

Enjoy
beginer_one
User Activ
User Activ

Chueca scrie:Nimeni nu contesta faptul ca MJ a fost un superstar in lumea muzicii. A aparut pe youtube un video super interesant, un interviu celebru care dezvaluie multe aspecte din viata privata a starului. Personal, m-a socat si m-a intristat teribil, nu m-as fi asteptat la asemenea detalii. Judecati pentru voi insiva, da-ti search pe youtube Living with Michael Jackson, are 10 parti parca.

Enjoy
L-am vazut in urma cu ceva vreme... Pt. mine este irelevant. Am invatat sa judec oamenii dupa propriile-mi perceptii si dupa oamenii care il inconjoara.

Regards, Liviu
fetish
VIP
VIP

M.J. un om deosebit care nu a fost niciodata apreciat la justa valoare pana la aparitia copiilor lui care l au vazut asa cum e intra adevar

un om care a reprezentat pentru numeroasa lui ,,familie,, (in frunte cu tata Joe pe care sper din tot sufletul sa il intalnesc in iad) doar o sursa de venituri si de facut mist ouri

un neinteles ,un workaholic , un depresiv , un geniu caruia i a lipsit insa dragostea adevarata

se spune ca dupa ce mori te intorci in locurile unde ai fost iubit

michael te astept :cry:

pentru a 2 a oara in viata mea am regretata ca incep incet incet sa imbatranesc :( si pentru prima data am regretat caexista tv ,internet ,comunicare , asta fost o veste pe care never ever nu as fi vrut sa o aud
HDK
User Activ
User Activ

Sa mai dus o Stea ......
Ken
Veteran
Veteran

R1V3R
User Junior
User Junior

RIP , pacat ca nu am stiut sa il apreciem cum trebuia cat era in viata , iar prefacutii astia din media ... pana sa moara doar pe vh1 mai gaseai cate un videoclip cu Michael , si imediat cum a murit , luni de zile numai videoclipurile lui au rulat pe tv . Profitatorii.
beginer_one
User Activ
User Activ

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”