Salut,
In afara de bescor,ce alte optiuni de sistem pan/tilt mai sunt.Eu mai stiu de Eagletron,dar nu am vazut nimic in Ro.Daca stiti vreun astfel de magazin in Ro,va rog sa-mi spuneti si mie.Multumesc!
In afara de bescor,ce alte sisteme pan/tilt mai sunt?
- JebStudioTm
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Da eBenk e destul de bun si are telecomanda wireless dar telecomanda e de proasta calitate. Daca iti cumperi acest pan/tilt iti recomand sa iti cumperi si o telecomanda learn-abila si cea originala sa o pastrezi. Nu cred ca gasesti eBank in Romania probabil il poti lua doar pe comanda de afara. ... Bafta
Toti copii au pijamale cu Superman ... Superman are pijamale cu Chuck Norris :)
-
PIMP
- User Junior

Ce telecomanda e aia " telecomanda learn-abila " ?
Telecomanda mea originala de la Ebenk o sa se strice in curand si am cautat peste tot o telecomanda cu care sa o inlocuiesc.....am cautat tot ceva de la ebenk....nu stiam ca o pot inlocui si cu altceva.
Asa ca va rog poate poastati un link catre un magazin virtual unde pot gasi si eu o " telecomanda learn-abila ". Si sa imi spuneti si cum functioneaza.....
Mersi mult.
Telecomanda mea originala de la Ebenk o sa se strice in curand si am cautat peste tot o telecomanda cu care sa o inlocuiesc.....am cautat tot ceva de la ebenk....nu stiam ca o pot inlocui si cu altceva.
Asa ca va rog poate poastati un link catre un magazin virtual unde pot gasi si eu o " telecomanda learn-abila ". Si sa imi spuneti si cum functioneaza.....
Mersi mult.
- JebStudioTm
Telecomanda learn-abila e o telecomanda care poate memora (invata,copia) functiile altor telecomezi doar prin simpla apasare a unui buton, dar e neaparat nevoie de telecomanda originala (pentru a avea de pe ce memora). De cumparat nu stiu exact ce sfat sa iti dau, personal am cumparat-o dintr-un magazin de electronice. Incearca pe internet poate ai o sansa sa gasesti pe acolo daca nu prin magazine... Bafta
- JebStudioTm
Telecomanda despre care am vorbit mai sus este Well RC Univers 5W ,am dat un search google si am gasit-o aici http://www.clubafaceri.ro/director/stan ... RS+5W.html ...este o telecomamda pe care o recomand dar mai sunt si alte modele. Cu o cautare mai amanuntita pe google sunt sigur ca veti gasi exact ceea ce aveti nevoie si la un pret potrivit .... bafta acolo 
-
Antoine
Telecomanda de la ebenk , sau orice alt cap de trepied pan/tilt are butoane pentru zoom ? Si daca da , telecomanda cui transmite semnalul , camerei sau trepiedului ?
Daca le transmite trepiedului se poate folosi cu orice camera , inclusiv cu cele care nu au nativ telecomanda .
Daca aveti careva trepiede cu transmisia functiei de zoom catre ele , spuneti-mi si mie marca sau locul de unde se pot cumpara .
Daca le transmite trepiedului se poate folosi cu orice camera , inclusiv cu cele care nu au nativ telecomanda .
Daca aveti careva trepiede cu transmisia functiei de zoom catre ele , spuneti-mi si mie marca sau locul de unde se pot cumpara .