Probleme webcam - sunt noua pe forum

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
DeeaB
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Sunt noua pe acest site si asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine :D de am doar 19 anisori si eu.....:D problema mea este ca am cumparat un webcam logitec quick cam pro 9000 am dat si o gramada de bani pe ea 400 ron si face cam in felul urmator:la prima instalare,merge foarte foarte bine se vede super clar,natural,in fine imaginea e buna intr-un cuvant..vite4za cu care se vede este in timp real apropae,ce sa mai merge bine.Dupa ce inkid.....vine partea frumoasa:deskid iara si SURPRESA SURPRESA!!!! se vede la fel de bine dar merge de parca as fi fantoma.daca depasesc viteza melcului ma vad ca o ceata parca as fi Xmen sau cei 7 magnifici.......De ce??? ce s aii fac ? am da si o gramada de bani......
Internet este de la RDS cel mai mare ab acela dfe firme,site nu aveam decat unul deskis,fara splitcam sau altceva care s apape viteza,calc este intel core 2 duo cu 2G ddr 2,si cu antivirus oprit ca sa nu pape ram sau etc adika conditii optime de funct,dar asa imi face tot timpul......Va rog mult sa ma ajutati.Mul;tumesc anticipat!! :( :(
mustaciosul

Buna
Si eu am o astfel de came si merge super

Vezi ca la WebcamSetting ai o optiune Autofocus, treci pe manual focus, ase este tot, de aceea se vede oribil.
Si inca ceva nu schimba portul usb in care ai intordus camera de la inceput, posibil sa iti ceara reinstalarea softului.
Daca mai ai probleme imi poti da un PM.

Bafta multa.
I'm only wearing black until they make something darker ...
TrueStudio

Trebuie sa ai si lumina puternica. Lumina slaba nu este foarte indicata pentru camerele web.

Spor la bani!
http://www.videochat-constanta.ro
INVAIN

Buna Deea, si eu am acelasi model de camera si sunt foarte multumita de ea. Prima data iti aprinzi luminile cu care vrei sa lucrezi (de preferat un neon si o lampa cu luminagalbena), apoi deschizi Logitech, intri in setari, return to default settings, apoi bifezi manual focus, debifezi white balance, exposure si gain, iar apoi ti-o setezi in functie de decorul pe care il ai si lumina. cand deschizi SplitCam te duci la file, video configuration, din nou debifezi tot ce e pe auto, si iti setezi sharpness la maxim; iar frame rate 15 fps. eu asa fac de fiecare data si se vede perfect.
Mult noroc si spor la $$$
anna

sale logitech quickcam pro5000 si logitech quickcam Sphere f ieftin
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”