Sint noua in aceasta activitate!
- beginer_one
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
doaaaaamne c tupeu de homosexual are kktu'.
apropo avrame.Si eu as vrea sa am onoarea d a te cunoaste. poate reusesti sa-mi satisfaci aceasta doleanta intr-o prima faza si p'orma mi-oi mai satisface tu si altele... ahhhhh ce te-as vrea pt. un ceas:D:D
apropo avrame.Si eu as vrea sa am onoarea d a te cunoaste. poate reusesti sa-mi satisfaci aceasta doleanta intr-o prima faza si p'orma mi-oi mai satisface tu si altele... ahhhhh ce te-as vrea pt. un ceas:D:D
- beginer_one
- User Activ
P.S.=))))))) aia cu bahoi e extraordinara:))))))) m-am tavalit d ras:))))
-
Cine este bun face bani si intr un butoi cu apa......
- 2Fast2Furious
Domnule Avram,mie mi se pare normal sa reactioneze in acest fel persoanele de pe forum.Si mie mi se pare tot o cacealma din moment ce SexyDollHot4U posteaza pe Sat Jul 26, 2008 si dvs vedeti postul ei in aceeasi zi
Cat despre gresilele de scriere pe care le aveti in comun cu SexyDollHot4U,aceste nu sunt multe dar sunt relevante ...Cuvantul "intradevar" lasa de dorit.
Cum fac oltencele testul pentru sarcina? Işi baga un praz în sex şi daca iese muşcat sunt în luna a treia.
-
- Veteran
OFF TOPIC:Damn de aia nu am mai vzt eu praz pe piata demult aici ,probabil ca-l gasesc prin farmacii cu denumirea ''test de sarcina'' :roll:2Fast2Furious scrie:Domnule Avram,mie mi se pare normal sa reactioneze in acest fel persoanele de pe forum.Si mie mi se pare tot o cacealma din moment ce SexyDollHot4U posteaza pe Sat Jul 26, 2008 si dvs vedeti postul ei in aceeasi zi
Cat despre gresilele de scriere pe care le aveti in comun cu SexyDollHot4U,aceste nu sunt multe dar sunt relevante ...Cuvantul "intradevar" lasa de dorit.
Sau poate sa se numesca si "Praz de Sarcina"SINSARCHANGEL scrie:OFF TOPIC:Damn de aia nu am mai vzt eu praz pe piata demult aici ,probabil ca-l gasesc prin farmacii cu denumirea ''test de sarcina'' :roll:2Fast2Furious scrie:Domnule Avram,mie mi se pare normal sa reactioneze in acest fel persoanele de pe forum.Si mie mi se pare tot o cacealma din moment ce SexyDollHot4U posteaza pe Sat Jul 26, 2008 si dvs vedeti postul ei in aceeasi zi
Doamne ... teribil !
Eternii tepari si ... mai ales eterna cautare a Fantanii Nemuririi cu Oua de Platina a site-urilor de videochat.
Esti penibil d'le Avram sau cum te cheama pe tine.
Cu respect,
Class Studio Team,
www.class-studio.com.
Eternii tepari si ... mai ales eterna cautare a Fantanii Nemuririi cu Oua de Platina a site-urilor de videochat.
Esti penibil d'le Avram sau cum te cheama pe tine.
Cu respect,
Class Studio Team,
www.class-studio.com.
stiu ca nu am experienta in domeniu vc dar am o gramada de experientza in domeniu internet si uite aici cum poti accesa cam orice site vrei fiind in RO, dai un google: Free Proxy gaseste unu din alta tzara cu port 3128, daca fol IE dute la tools>internet options>connection>lan settings>bifezi acolo proxy, pui adresa, si intrii pe ce site vreiAvram scrie:Eu lucrez doar cu site-uri profesioniste. Site-uri care in tara noastra nu pot fi nici macar accesate!! Mi-e imi conduce alcineva din strainatate
Merge netul foarte prost asa cum spui tu.....facusem eu un topic despre cum se configureaza Aol dar...Amberdark scrie:stiu ca nu am experienta in domeniu vc dar am o gramada de experientza in domeniu internet si uite aici cum poti accesa cam orice site vrei fiind in RO, dai un google: Free Proxy gaseste unu din alta tzara cu port 3128, daca fol IE dute la tools>internet options>connection>lan settings>bifezi acolo proxy, pui adresa, si intrii pe ce site vreiAvram scrie:Eu lucrez doar cu site-uri profesioniste. Site-uri care in tara noastra nu pot fi nici macar accesate!! Mi-e imi conduce alcineva din strainatate
- TzapInferno
Topicul asta mi-aduce aminte de... probabil cel mai epic topic din toate timpurile de pe toate forumurile din Romania : Frauda - ML, Europlan http://forum.computergames.ro/131-valea ... oplan.html ! Aviz amatorilor, sunt 111 pagini de citit, s-a ajuns la procese, cazul are o vechime de ~ 3 ani si jumatate. :lol:
Dream as if you'll live forever.
Live as if you'll die today.
Live as if you'll die today.
Oare cat timp idiotul asta mai umple forumul de aberatii? Asta credea ca noi suntem veniti cu pluta pe conducta si ca noi nu am auzit de video chat veci pururea amin. cat de curand o sa scrie pe aici ca el e taticul video chatului. lui ii apartin toate site-urile lol
- DivaStudios
Topicul asta e de oscar.. am ras .. am plans.. m-am minunat, m-am ingrozit. Oscar va zic!