Ajutor...Snapshot..nu functioneaza

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Dorian
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Nu reusesc sa vad imagine in Snapshot..pentru ImLive.
Am discutat telefonic cu cineva de la ei...mi-a trimis un mail, cu chestii generale...sa am ultima versiune de IE, sa am ActiveX activat...am facut toate aceste chestii...insa tot nu merge.
Precizez ca am avut instalat pe com si CamZoomer si CamSplitter...le-am dezinstalat in speranta ca poate acestea erau cauza.
Tot degeaba...
Ma puteti ajuta???
SoulCams Models Studios wanted
SexyAngel
User Junior
User Junior

Si eu am avut aceeasi problema cu imlive.Am dezinstalat splitcam si nu mi-a mai mers dupa ce am facut aceeasi chestie cu pogramul dupa jasmin sau joyourself.Singura solutie este aceea de a-ti reinstala windowsul.eu asa am facut si nu am mai avut probleme.
Dorian
User Activ
User Activ

Tu ai mare dreptate in ceea ce spui...insa sunt cazuri cand efectiv trebuie sa rezolvi o problema in alt mod...nu dezinstal si reinstal de SO.
Am discutat cu cei de la tehnic de la ImLive de 3 ori si mi-au trimis 3 mail-uri ....insa fara rezultat....pe acea lista scrie ca numarul ar fi gratuit...sper sa fie asa....ca daca nu...m-am cam ars.....dar macar raman cu multumirea ca totul e rezolvat ....fara ajutorul lor insa.
Mi-ai dat o idee buna cand ai spus ca dupa ce ai incercat ceva pe Jasmin...au aparut probleme...caci si la mine a fost cam asa ceva...numai ca eu am facut cont si pe Ifriends....si a fost nevoie sa instalez JVM...
Asa ca m-am gandit sa dezinstalez JVM ...si chiar a mers.
Deci am rezolvat problema....fara a dezinstala SO.
nmkrxr
User Junior+
User Junior+

instaleaza windosul..si ai sa vezi ca iti functioneaza.
Dorian
User Activ
User Activ

:lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”