Am si eu nevioe de software pt. Sony DCR HC 19E!

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
SweetAngel
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

are cineva sa imi vanda si mie software de la camera Sony DCR HC 19E?....nu pot regla nimik la ea din cauza ca nu am soft....am doar sa transfer de pe caseta pe cd video,....atat...are cineva softul ei de rezerva?...mersi tare mult....pup!!!
Ygor

da am eu...dar nu stiu cum sa ti-l dau.
joesancez
Elite User
Elite User

Ygor scrie:da am eu...dar nu stiu cum sa ti-l dau.
din cate am inteles eu (nu ma pricep foarte bine) faci si tu o copie la CD....
si ii dai Cd-ul fetei...

Am inteles ca exista un fel de clone CD... care copiaza un Cd pe celalat identic... si apoi iei legatura cu ea si il pui la posta...sau te intalnesti cu ea ..posibilitati sunt ..acum sa fie si vointa

Succes,,,
P.S daca am spus vreo prostie va rog scuzati-ma....
Imagine
Ygor

pai asta stiu sa fac...ideea era sa-mi zica unde shi cand sa ne vedem..da vad k nu a dat nici un semn.
SweetAngel
User Activ
User Activ

Ygor scrie:pai asta stiu sa fac...ideea era sa-mi zica unde shi cand sa ne vedem..da vad k nu a dat nici un semn.
Imi pare rau nu am avut timp sa citesc...:( abia acum m-am uitat....eu sunt din Bucuresti...da-mi un pm te rog...pup!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”