IFRIENDS MULTI SESSIONS !!!

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
DrSmartAss
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut !
Cum fac si eu sa pun pe un singur PC mai multe conturi de IFRIENDS sa ruleze inacelasi timp?
Adica o fata cu mai multe sesiuni de IFRIENDS in acelasi timp.
Va multzumesc in avans !!!
Si vis pacem, para bellum
SoulCams Models Studios wanted
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Nu prea ma pricep eu super bine la ifriends, :) dar din cate am inteles in mare de pe forum, se procedeaza cam asa:
- se creeaza mai multe scree-namuri
- se seteaza mai multe ipuri pe placa de retea
- inainte sa conectezi screenamul, in formularul de logare in site schimbi manual ipul pentru fiecare sesiune (ipul sa se regaseasca in cele setate pe placa de retea)
- folosesti RoboForm pentru a salva informatiile de logare si sa nu stai sa le completezi de fiecare data.

Te rog sa citesti cu atentie forumul inainte sa deschizi un subiect deja discutat.
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
videochat_father
VIP
VIP

DrSmartAss scrie:Salut !
Cum fac si eu sa pun pe un singur PC mai multe conturi de IFRIENDS sa ruleze inacelasi timp?
Adica o fata cu mai multe sesiuni de IFRIENDS in acelasi timp.
Va multzumesc in avans !!!
parca spuneai ca "ai" site beton?

eu am invatat un lucru daca e sa fac cea face ceea ce stiu mai bine si ma tin de lucru ala pana ajung sa-l fac cum trebuie.....in varianta noastr trebuie sa ajungi sa cunosti ffff bine siteurile pe care lucrezi...ore, tipuri de membri... de unde sunt membri... ce vor sa vada sau sa auda....sa stii cum zicea sad^^eyes pe un alt post "rotitele" sa stii cum sa te folosesti de toate avantajele pe care ti le da un site

si apropo de if se fac bani si cu o singura sesiune......
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Marlboro
User Activ
User Activ

Se fac bani mai multi cu o sesiune cu conditia sa o conectezi in flash.
In cazul asta chiar daca ai vrea sa faci sesiune multipla nu vei mai avea acces la selectarea IP-urilor.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
Dorian
User Activ
User Activ

Scuze Marlboro, dar ce ar insemna "sa o conectezi in Flash"?Te referi la modul de prezentare al site-ului?
videochat_father
VIP
VIP

optinea easy cam din modul de conectare video. ifsoft e still image, easy cam e streaming.. mai e si windows media encoder
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Pentru videochat_father:
Daca am situri super cu care colaborez asta inseamna ca nu are sens sa mai caut si sa incerc altele?
Eu cred ca niciodata nu esti DESTUL de bun si niciodata nu le vei sti pe toate.
De aceea caut in continuare... nu stau cu botul pe labe ca daca "stai" in aceasta afacere dupa ce prinzi un site s-ar putea dupa ceva timp sa te duci la vale.
videochat_father
VIP
VIP

DrSmartAss scrie:Pentru videochat_father:
Daca am situri super cu care colaborez asta inseamna ca nu are sens sa mai caut si sa incerc altele?
Eu cred ca niciodata nu esti DESTUL de bun si niciodata nu le vei sti pe toate.
De aceea caut in continuare... nu stau cu botul pe labe ca daca "stai" in aceasta afacere dupa ce prinzi un site s-ar putea dupa ceva timp sa te duci la vale.
merci...esti bun!
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Oricum videochat_father merci pentru sfatul cu STREAMINGUL dar daca stii cum sa fac mai multe sesiuni sa functzioneze pe acelasi pc ar fi super.
PS: La mine SPLITCAM-ul imi baga imaginea cu ZOOM la ifriends pe site... :( Potzi sa ma ajutzi in problema asta?
onlyme
User Junior+
User Junior+

DrSmartAss scrie:Oricum videochat_father merci pentru sfatul cu STREAMINGUL dar daca stii cum sa fac mai multe sesiuni sa functzioneze pe acelasi pc ar fi super.
PS: La mine SPLITCAM-ul imi baga imaginea cu ZOOM la ifriends pe site... :( Potzi sa ma ajutzi in problema asta?
cu easycam NU poti sa deschizi decat o singura sesiune...mai citeste odata ce a scris mai sus SAD^^EYES...

PS: incearca si camzoomer...
DrSmartAss
User Junior
User Junior

Merci mult ONLYME !!!
Voi incerca.
Daca pot sa te ajut cu ceva... stii unde ma gasesti...
videochat_father
VIP
VIP

invata sa folosestisearch ca s-a mai vb de subiectul asta pe forum si s-au dat si detalii exacte
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”