Este posibil printr-un artificiu asha ceva ???
Exista cumva vre-un splitter de USB ???
Un webcam pe doua PC-uri !!!
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- POWER
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salut. banuiec ca tu vrei sa folosesti solutia asta de a avea 2 computere care sa foloseasca un singur webcam din doua motive. Ori nu te mai duce procesorul la comp...ori nu mai ai spatiu sa tii toate aplicatiile pe ecran. In primul caz cred ca ar trebui sa faci un upgrade la calculator. Eu am pIV 3.0 ghz, 512 ddram... , cam 11 siteuri (softuri) tinute pe el + resursele consumate de placa de captura ..si nu am nici o problema. In cazul 2 cand nu-ti mai ai loc pe monitor pt toate iti recomand un minitor de 22"..sunt ieftine second modele mai mai vechi....sau daca nu merge nici asa baga doua placi video in calc. si baga doua monitoare pe acelasi calc
Numai bine
Numai bine
ALEX
- Marlboro
- User Activ
Da...mi se pare buna ideea cu doua monitoare... nu am mai incercat treaba asta.
Dar totusi, nu cumva imi apar aceleasi aplicatii pe ambele monitoare?!?
Intreb pentru ca nu cunosc efectul a doua placi video pe un singur PC.
Daca da, este inutila ideea !!!
Dar totusi, nu cumva imi apar aceleasi aplicatii pe ambele monitoare?!?
Intreb pentru ca nu cunosc efectul a doua placi video pe un singur PC.
Daca da, este inutila ideea !!!
- Ericssson
- User Activ
- Has thanked: 2 times
Nu nu or sa iti apara 2 aplicatii, pt ca vei bifa "use multiple monitors" al 2-lea monitor va fi gol si iti vei trage acolo ce aplicatii doersti.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- Marlboro
- User Activ
In cazul asta nu-mi trebuie doua placi video pt ca am o GeForce FX5200 cu iesire dubla.
Dar totusi mai ar fi o problema.... Problema IP-urilor.
As putea pune si doua placi de retea?, ca sa pot utiliza doua IP-uri simultan?... si nu ma refer la ceva asemanator iFriends pt ca in situatia iFriends IP-urile le selectez din pagina, iar in cazul asta vreau sa pot selecta ce placa de retea respectiv IP vreau sa folosesc.
Este posibil asha ceva?
Dar totusi mai ar fi o problema.... Problema IP-urilor.
As putea pune si doua placi de retea?, ca sa pot utiliza doua IP-uri simultan?... si nu ma refer la ceva asemanator iFriends pt ca in situatia iFriends IP-urile le selectez din pagina, iar in cazul asta vreau sa pot selecta ce placa de retea respectiv IP vreau sa folosesc.
Este posibil asha ceva?
- Marlboro
- User Activ
Da Ericssson, stiu ca XP-ul suporta mai multe IP-uri pe un singur PC dar nelamurirea mea e alta.
EX: In cazul iFriends este usor sa selectezi pe ce IP-uri alegi sa lucrezi simultan pt ca permite softul si site-ul dar explica-mi si mie te rog cum as putea lucra pe streamray cu doua sesiuni pe un PC ?
EX: In cazul iFriends este usor sa selectezi pe ce IP-uri alegi sa lucrezi simultan pt ca permite softul si site-ul dar explica-mi si mie te rog cum as putea lucra pe streamray cu doua sesiuni pe un PC ?
- Ericssson
- User Activ
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- Marlboro
- User Activ
Wow !!!
Mi se pare complicat ce-mi spui tu...
Sunt sigur ca exista si o alta solutie mai practica.
Cred ca mai repede ar merge cu doua placi de retea si cu doua browsere diferite pe care sa pot seta ce IP-uri sa foloseasca.
Dar nu sunt sigur ca va merge nici asa!!!
Merita incercat cred eu...
Mi se pare complicat ce-mi spui tu...
Sunt sigur ca exista si o alta solutie mai practica.
Cred ca mai repede ar merge cu doua placi de retea si cu doua browsere diferite pe care sa pot seta ce IP-uri sa foloseasca.
Dar nu sunt sigur ca va merge nici asa!!!
Merita incercat cred eu...
- Ericssson
- User Activ
Daca aoi Dc++ caute VMWARE, si ai sa gasesti programul, iti va functiuna excat ca o a 2 masina , doar ca iti va minca 40 % din resurse lejer, si poti face pe ea exact ce faci si pe prima masina.
www.joyandvision.com
www.joyandvision.com
- Marlboro
- User Activ
Am gasit si WMware si Microsoft Virtual PC dar nu am apucat sa instalez decat WMware-ul.
Se pare ca da conflict la webcam. Nu poate fi accesat nici de XP normal nici de cel virtual.
Daca stii ceva in plus in legatura cu setarile ce trebuiesc facute te rog sa-mi spui si mie.
Eu o sa mai incerc si cu Virtual PC sa vad cum se comporta.
Se pare ca da conflict la webcam. Nu poate fi accesat nici de XP normal nici de cel virtual.
Daca stii ceva in plus in legatura cu setarile ce trebuiesc facute te rog sa-mi spui si mie.
Eu o sa mai incerc si cu Virtual PC sa vad cum se comporta.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
- Marlboro
- User Activ
...Deci cum spuneam...am instalat VMware-ul si in momentul cand am conectat webcamul la PC (ambele OS-uri mergand) a dat conflict si nu a detectat webcamul.
In momentul cand opresc XP-ul virtual lucrurile revin la normal si webcamul functioneaza fara probleme.
Am instalat si Microsoft Virtual PC si pot spune ca e mic copil pe langa Vmware. Desi il setez cu 512 ram merge de parca ar avea 64.
In schimb, comprima hardul virtual si poti avea un hard virtual de 15 GB pe un spatiu real de 300 MB.
Din cauza faptului ca mergea extraordinar de lent am renuntat sa continui cu probarea webcamului.
Nu mi-ar fi fost de nici un folos...
Asa ca astept in continuare sugestii din partea voastra in legatura cu utilizarea unui singur webcam pe doua PC-uri.
In momentul cand opresc XP-ul virtual lucrurile revin la normal si webcamul functioneaza fara probleme.
Am instalat si Microsoft Virtual PC si pot spune ca e mic copil pe langa Vmware. Desi il setez cu 512 ram merge de parca ar avea 64.
In schimb, comprima hardul virtual si poti avea un hard virtual de 15 GB pe un spatiu real de 300 MB.
Din cauza faptului ca mergea extraordinar de lent am renuntat sa continui cu probarea webcamului.
Nu mi-ar fi fost de nici un folos...
Asa ca astept in continuare sugestii din partea voastra in legatura cu utilizarea unui singur webcam pe doua PC-uri.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...