Probleme cu banca...

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
nmkrxr
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

daca cecurile sunt pe numele meu..zi-mi si mie cum le poti incasa tu?
SoulCams Models Studios wanted
nmkrxr
User Junior+
User Junior+

zimi si mie cum incasezi tu cecurile daca pe ele sunt numele meu....si daca vrei cu 15 la suta ti le dau eu..
videochat_father
VIP
VIP

Marlboro scrie:Incearca sa nu mai lucrezi cu Raiffeisen...
Am mai auzit la cineva chestia cu lista de banci...mi se pare o porcarie !!!
Poti face o rocada cu Tziriacu... Eu nu am avut probleme pana acum in legatura cu incasarea cecurilor.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti constitui un depozit in $ cu o suma minima de $25... si ai rezolvat balamucu !!!
cei mai buni dupa parerea mea sunt cei de la raiffeisen nici o data nu am avut probleme cu nici un fel de cec........sau wiretransfer totul a mers si merge "uns" adica foarte bine nu pot sa cred ca unii au probleme
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Gheisha
User Junior
User Junior

nmkrxr scrie:daca cecurile sunt pe numele meu..zi-mi si mie cum le poti incasa tu?
Important e ca poate. Si ca ofera un serviciu de care multi au nevoie.Si castiga si bani din acest lucru tocmai pentru ca stie sa faca ceva ce altii nu stiu.Altfel toata lumea s-ar apuca de cashuit check-uri pentru altii si nimeni n-ar mai lucra.
videochat_father
VIP
VIP

Gheisha scrie:
nmkrxr scrie:daca cecurile sunt pe numele meu..zi-mi si mie cum le poti incasa tu?
Important e ca poate. Si ca ofera un serviciu de care multi au nevoie.Si castiga si bani din acest lucru tocmai pentru ca stie sa faca ceva ce altii nu stiu.Altfel toata lumea s-ar apuca de cashuit check-uri pentru altii si nimeni n-ar mai lucra.
un serviciu de care daca nu ar fi atatzia "fomisti" nu ar avea nimeni nevoie de el..

ce fac ei "astia care pot " nu e normal daca te duci la ei cu cecuri "furate " din posta imediat comisionul creste.... dar lumea s-a desteptat acu
da-tile fratilor cecuri si faceti stop payment dupa o sapt...hahaha
Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. Albert Einstein
Marlboro
User Activ
User Activ

videochat_father scrie:
Poti face o rocada cu Tziriacu... Eu nu am avut probleme pana acum in legatura cu incasarea cecurilor.
Tot ce trebuie sa faci este sa iti constitui un depozit in $ cu o suma minima de $25... si ai rezolvat balamucu !!!
cei mai buni dupa parerea mea sunt cei de la raiffeisen nici o data nu am avut probleme cu nici un fel de cec........sau wiretransfer totul a mers si merge "uns" adica foarte bine nu pot sa cred ca unii au probleme
Eu nu lucrez cu raiffeisen, drept consecinta nu te pot contrazice dar am dat si eu o alta varianta.

Tziriacu accepta cecuri fara nici o intrebare in legatura cu provenienta cecurilor sau cu numele bancilor.
g-host

Marlboro scrie:
videochat_father scrie:
Eu nu lucrez cu raiffeisen, drept consecinta nu te pot contrazice dar am dat si eu o alta varianta.

Tziriacu accepta cecuri fara nici o intrebare in legatura cu provenienta cecurilor sau cu numele bancilor.
Eu am la Raiffeisen de un an si ceva si e ok. Ce mai intreaba fetele alea cand completez foile este firma de unde provine cecul desi la ele daca este tranfer direct( ca la CamContacts)- CCMedia Network- apare sau pe cec la Ifriends apare firma. (WebPower Inc.)- pe cec.
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Videochat_father , ar trebui sa stii la experienta ta, ca nici unul din siteuri nu iti accepta stop payment decit dupa 45 de zile.
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
videochat_father
VIP
VIP

Ericssson scrie:stop payment decit dupa 45 de zile.
in 45 de zile banii pot fi si incasati de altii............ asa ca... asteptati voi 45 de zile sa faceti stop payment.
videochat_father
VIP
VIP

mie daca in max 11 zile (luni la noi se emite miercuri e pus de ei la posta in 5 zile ajunge in bucuresti si apoi 2 zile in tara) nu imi ajunge cecul in posta deja listez stop paymentu' si in max 2 zile e si pus la posta

si nu in acea sapt ci in a treia duminica cecu este emis din nou cu comisioanele de rigoare....

sper sa nu fi gresit
Ericssson
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

Domne ce sa zic respect.... dar nu te cred .
Don't worry i haven't lose my mind ... it is backed-up on a CD somewhere
www.joyandvision.com
videochat_father
VIP
VIP

ai dreptate ..................
passion
User Junior
User Junior

trimiti un mail cu toate datele si cecul este oprit de la plata..dupa 45 de zile trimiti Afidavit-ul pt eliberarea altui cec...
eu asa stiu...si am si fost in astfel de situatii
videochat_father
VIP
VIP

hai totusi sa clarificam pentru ce situri faceti voi stop payment ca sa nu imi mai creez divergentze cu colegii de breasla

eu un lucru il spun : pentru ifriends poti sa faci stop payment cand vror muschii tai intelegeti? listezi formularul il completezi semnezi si il pui la posta (eu pun ems) acesta ajunge in 3-5 zile acolo si nu in prima dunimica ci in urmatoarea vezi pe site ca s-a reemis cecul..........

vreau sa stiu la ce situri nu poti face stop payment mai devreme de 45 de zile?
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Ericssson scrie:Videochat_father , ar trebui sa stii la experienta ta, ca nici unul din siteuri nu iti accepta stop payment decit dupa 45 de zile.
Absolut fals!
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Marlboro
User Activ
User Activ

WinXPfather scrie:
Ericssson scrie:Videochat_father , ar trebui sa stii la experienta ta, ca nici unul din siteuri nu iti accepta stop payment decit dupa 45 de zile.
Absolut fals!
Vino si cu argumente... nu doar cu contradictii...
Si atunci vei fi mai credibil !!!
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
WinXPfather
Moderator
Moderator

looooooooooooooooooool

Nu eu trebuie sa fiu credibil...voi trebuie sa studiati.
Si aveti foarte mult de studiat, dupa cate am citit pe aici. Stop payment poti trimite oricand. Argumentele le gasesti incercand sa trimiti dupa o saptamana de la emiterea cecului de exemplu. Si ai sa vezi ca se va emite altul. Poti face asta chiar daca ai primit cecul...:)
Voi stiti ceva de 45 zile dar sunteti confuzi.....daca trimiti inante de 45 zile affidavit-ul din cec se va scadea taxa de reemitere si verificare de 28$. In rest 14$ sau deloc...in functie de celelate 2 situatii...just ask if.
O spune cineva care in 5 ani a scris un singur affidavit! Culmea ar fi ca sa ma contrazica pelicanii care se plang pe aici ca li s-au incasat cecurile :).

PS: Situatie ipotetica...ne gasim in fata bancii...te vad cu cecurile in mana...consider ca am brate mai zdravene decat ale tale ...si ce-mi zic? ia sa i le fur...si o si fac...ti le smulg din mana...si fug..tu ce vei face? vei astepta 45 zile sa le incasez si sa scrii affidavitul?....ori suni la ei sa blocheze plata la cecurile cu numerele...pana vor primi posta si in scris ca-ti iei responsabilitatea vizavi de cecurile respective.

Imagine
Marlboro
User Activ
User Activ

WinXPfather scrie:looooooooooooooooooool

Nu eu trebuie sa fiu credibil...voi trebuie sa studiati.
Si aveti foarte mult de studiat, dupa cate am citit pe aici. Stop payment poti trimite oricand. Argumentele le gasesti incercand sa trimiti dupa o saptamana de la emiterea cecului de exemplu. Si ai sa vezi ca se va emite altul. Poti face asta chiar daca ai primit cecul...:)
Voi stiti ceva de 45 zile dar sunteti confuzi.....daca trimiti inante de 45 zile affidavit-ul din cec se va scadea taxa de reemitere si verificare de 28$. In rest 14$ sau deloc...in functie de celelate 2 situatii...just ask if.
O spune cineva care in 5 ani a scris un singur affidavit! Culmea ar fi ca sa ma contrazica pelicanii care se plang pe aici ca li s-au incasat cecurile :).

PS: Situatie ipotetica...ne gasim in fata bancii...te vad cu cecurile in mana...consider ca am brate mai zdravene decat ale tale ...si ce-mi zic? ia sa i le fur...si o si fac...ti le smulg din mana...si fug..tu ce vei face? vei astepta 45 zile sa le incasez si sa scrii affidavitul?....ori suni la ei sa blocheze plata la cecurile cu numerele...pana vor primi posta si in scris ca-ti iei responsabilitatea vizavi de cecurile respective.
Domne' draga ce sa zic... esti foarte destept, sau cel putin asta incerci sa demonstrezi. Felicitarile noastre, ale astora confuzi si nestudiati care zici dumneata ca suntem.
Eu am avut probleme cu incasearea de CEC-uri de la Spread4U.
Le-am trimis un email in care le explicam situatia, iar ei mi-au spus exact chestia cu cele 45 de zile in care trebuie sa existe dovada ca acel CEC s-a pierdut.
Si chestia cu furatul de CEC-uri este o aberatie. In mod normal un CEC este un document nominal sau la purtător, prin care posesorul unui cont curent sau de decontare ori o altă persoană împuternicită, dispune plata unei sume de bani din disponibilul aflat în contul titularului, nicidecum unul care a reusit sa suteasca acele CEC-uri nu va reusi in mod legal sa le valorifice.
Deci ce vreau eu sa spun este ca aceste site-uri pe care noi ne castigam banii nu au de unde sti ca exista si posibilitatea valorificarii de CEC-uri si de catre alte persoane decat cele ale caror nume este scris pe ele.

Asa ca te rog eu frumos... nu mai face pe spiritualu' si da-ne o explicatie plauzibila daca esti in stare, nu una de batjocura.
WinXPfather
Moderator
Moderator

Dupa cum vezi cecurile se incaseaza si de catre alte persoane...vezi anunturile de pe forumul asta...chiar daca e ilegal. Sitele stiu foarte bine problema asta, dar nu prea e problema lor...
De ce nu incerci sa trimiti stop payment inante de cele 45 zile...sa vezi ca am dreptate...si de ce pur si simplu nu suni la sitele respective si intrebi.
Ericssson a facut o afirmatie la care eu am zis ca e falsa. Dupa care vii tu si imi vorbesti mie de credibilitate. Eu nu vreau sa fiu credibil, o persoana desteapta citeste posturile, vede afirmatia lui Ericssson apoi pe a mea si incepe sa se indoiasca...si desigur suna pe aceia in masura sa-i de-a raspunsul. Eu am zis ca e fals ce a zis Ericssson pentru ca am trimis multe stop payment-uri inainte de 45 zile, pentru amici ce nu prea aveau timp sa se ocupe de treaba.

Si daca chiar vreti sa faceti ceva cu adevarat constructiv lasati-ma pe mine cu "batjocura" ... ar trebui sa nu mai apara posturile de genul...cash-uiesc cecuri etc...ca si datorita voua exista si se dezvolta "mafia" asta, datorita tolerantei voastre.
Daca chiar se vrea un forum formator in domeniul asta, ar trebui sterse toate anunturile mentionate mai sus, si undeva la frauda de exemplu pus sus un anunt de genul...cecurile sunt nominale, dar in anumite conditii pot fi cash-uite(sa se fereasca totusi omul), dar e o practica ilegala pe care acest site nu o tolereaza bla bla...
Nu mai vorbesc de crack-uri & , asta e alta poveste, si iarasi toleranta, ba din contra...chiar daca adminii folosesc soft piratat macar sa nu promoveze practica si aici, sa o faca blat, moral ar fi sa plateasca tot ce folosesc.
Daca as fi model in cautare de lucru si as avea cunostinte despre ce inseamna un software, cat e de munca, cate costuri implica etc, nu m-as duce la adminii ce cer crack-uri pe aici si fac oferte de munca, pentru ca as sta in stres tot timpul ca m-ar putea fura. Furtul e furt sub orice forma se manifesta.

Imagine
Marlboro
User Activ
User Activ

Nu are nici o legatura atacul la persoana cu libera exprimare.
Si hai sa fim mai obiectivi te rog si sa nu mai aberam off topic.
Am incheiat !!!
videochat_father
VIP
VIP

dap vad ca am un sustinator pe care il sustin la randul meu .....
cred (am spus "cred" si e posibil) totusi ca perioada de stop payment si metoda difere de la site la site nu are rost sa va certati chiar daca ma veti injura eu ii dau mareeeeeeee dreptare lui winxpfather ca e intr-adevar father ca si mine, maaaaaaai mare (sa-l pup putin unde-i place)
in legatura cu cashuirea cecurilor, nimeni nu face nimic impotriva acestei practici si am mai spus-o pe acest forum. exista intr-adevar o mafie care s-a format din necesitate (de bani fireste) dar sunt unii care nu au ajuns la un nivel la care sa-si permita sa astepte cateva mii de $ mai bine de o luna. axestia creaza necesitatea.......... ar trebui sa-i ajutam sa gasim metode de plata care sa-i avantajeze si pe ei sa sa lucreze pt inceput pe situri cu plata rapida.
iar in legatura cu furtul acestor instrumente de plata ar trebuie sa facem ceva (sa batem postasul, sa cerem fedexuri pe banii nostri, sa cerem alte metode de plata le situri la care se poate discuta)
in rest banul e okil dracului......depinde la cine se uita :)
passion
User Junior
User Junior

si eu am facut multe stop payment-uri......dar doar pe iFriends...doar cu ei lucrez de aproiape 6 ani...
am avut o problema cu un cec...nu a venit ..am sunat la iF iar raspunsul lor a fost: The check was cashed....
am fost putin confuza...dar am rezolvat problema celorlalte cecuri care lipseau....
tare curioasa sunt... cum poate o alta persoana sa incaseze cecul emis pe numele meu?!?!?!?!
Traim in Romania....DA ...DA.... AM INTELES :x
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”