shimonik_bb: hi
gavroche_bb dit :
why i cant go on the site anymore?
MODELS WANTED CONTACT ME TO REGISTER dit :
hi
because you do not respect the rules
gavroche_bb dit :
what i did wrong?
you are on different sites at the same time
we already told you
we have better than observing you
gavroche_bb dit :
and now what?
gavroche_bb dit :
whats happening now?
nothing
you can stay on the other sites
anyway you make no money
gavroche_bb dit :
i dont get my money?
Acesta este site ul minune cu superpretentii,care sincer nu merita sa stai pe el,pt ca sunt site uri mult mai bune(de fapt asta nici nu poti sa spui ca e site bun),dar am vrut sa fac o experienta prudenta.Va multumesc si aveti grija!!
cam-hot
Si vreau sa mi cer scuze,dar aceasta nu a fost toata discutia(din greseala si de nervi nu am fost atent),dar cred ca nu au fost multumiti,ca nu au putut da o teapa mai maricica.Le am explicat ca fata nu a facut bani pt ca am vrut prima oara sa l experimentez,sa vad cat de seriosi sunt.M am convins.Si treaba cu exclusivitatea e o tampenie la acest site,deoarece nu merita.E normal daca sunt 5-6 fete sa stea in privat,dar daca sunt 15 foarte rar i ti intra un membru platitor.Dupa parerea mea acesta este cel mai pretentios,neinteresant,neserios, cu cei mai psihopati membri,trafic la pamant,site
.Va doresc o zii placuta!
Pe mine ma omoara curiozitatea
,si cand am vazut cat se omoara lumea,cum nu vor sa vb de acest site deosebit pe care se fac mii si mii de euro,am zis "ia sa vedem",stii cum e,pana nu vezi nu crezi(bineinteles prudent),nu sunt adeptul a 6-8-10 ore pe zii pana nu ma conving ca sunt seriosi.