Buna. Va rog sa-mi spuneti unde gasesc sau cum se numeste un program antiflood pentru yahoo messenger, ca ma floodeaza un tip de vreo 10 zile de nu mai stiu ce sa-i fac. Sau sa-mi dati numele vreunui program IP finder, sa-l blochez asa. Am pus la messenger ignore la everyone who is not on my list si degeaba, tot nu merge. :shock:
Am dat search aici pe forum dar n-am gasit ce ma interesa, sper sa ma ajutati cu info ca am mare nevoie. Mersi mult.
Program antiflood sau IP finder
- jayxflash
- User Junior+
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Incearca sa folosesti GAIM o vreme, daca nu ai neaparata nevoie de facilitatile oferite de Yahoo Messenger. Strict pt chat, Gaim merge OK, si ar trebui sa nu ai probleme nici cu flood-ul.
Bafta!
Bafta!
- BABY
- User Junior+
buna,desi raspund mai tarziu ..o sugestie cred ca e binevenita..cumpara sau faci rost de la cineva care are (Y!TunnelPro )..e un program bun ,eu il folosesc de peste 1 an si m-a ajutat mult
bafta!
bafta!
-
- User Junior+
da-i ignore
(duh!)
corectare:
da-i ignore dupa ce ii dai remove din lista ta de prieteni
corectare:
da-i ignore dupa ce ii dai remove din lista ta de prieteni
Ultima oară modificat 22 Iul 2007, 00:26 de către robin_hood, modificat 1 dată în total.
- Marlboro
- User Activ
Singura solutie ar fi sa schimbi ID-ul. Probabil ca respectivul foloseste un yahoo booter pe baza de botzi si te floodeaza indiferent de faptul ca este sau nu in lista ta de mesenger.
Iar dupa ce schimbi ID-ul ai grija cui il dai.
Iar dupa ce schimbi ID-ul ai grija cui il dai.
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)