To Infinit(y)

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
gica_care_este
Veteran
Veteran
Has thanked: 0
Been thanked: 0

O cunosc pe Infinity prin prin posturile si prin raspunsurile sale de pe acest forum.

Lucrez de citiva ani in domeniul vidoechatului si traiesc din el.
Infinity prin ceea ce face, traieste pentru videochat, nu doar din el.

Cunosc destul de multi oameni care, ca si mine, detin o astfel de afacere si totusi, din toate disctuiile pe care le-am purtat cu ei/ele nu am "cunoscut" o persoana care sa aiba atit de mult interes pentru aceasta ramura de activitate. Cu atit mai mult sa impartaseasca din experienta si cunostintele sale.

O consider un izvor nesecat de inspiratie si de cunoastere in domeniu si cred ca noi cu totii ar trebui sa fim bucurosi ca avem printre noi o persoana care nu doar cunoaste si vrea sa impartaseasca din cunoasterea sa, dar ne si trezeste si "chalange" in a vrea mai mult, in a face mai mult, mai bine, mai performant.

Prin acest post vreau sa imi arat gratitudinea si bucuria de a avea pe cineva cu care intra-devar sa pot schimba opinii, sa pot cu adevarat dezbate anumite idei, cu care pot sa ma confrunt in planul ideilor, caruia sa ii pot arunca manusa stiind ca va urma o "lupta" pe cinste. O persona care este CLARA in gindire, discuta LA OBIECT si nu are nevoie de cuvinte si expresii de cariter pentru a isi exprima ideile.

Vreau sa iti multumesc Infinity pt ceea ce faci si ceea ce esti si mai ales pentru ca ma inspiri si ma tii "treaz".

Jos Palaria

Cu respect,
Gica(_care_este)
Populus Romanus Fuckum Est
SoulCams Models Studios wanted
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

:!: gica_care_este you got 1 Private Message! :roll:
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
alex21
User Activ
User Activ
Been thanked: 0

vreau si eu ca iti multumesc si sa te felicit de posturile tale...din unele chiar m-am si inspirat :D ...deci inca o data felicitari.
Ps:cred ca daca nu erai pe aici, trebuia sa te inventam :wink:
Timpul e o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”