as dori mi multe informati!
- GIRL
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mam logat....si?... nu intra nimeni....cine imi poate da mai multe explicatii despre acest site....dupa ce ma loghez .ma aflu in free sau privat chat??....cu butoanle ale ce este....si dk stie cineva ce dictionar sa folosesc ptr acest site k nu stiu o boaba de germana sau ce limba o fi!!...mersi mult ptr sfaturi........si cam ce poze sa pun......si dk lucrez la cuplu....cum aleg categoria...de unde?........pot sa lucrez si la cuplu si la solo...pe un singur cont???
LET'S WORK TOGETHER !!!
- alex21
- User Activ
salGIRL scrie:mam logat....si?... nu intra nimeni....cine imi poate da mai multe explicatii despre acest site....dupa ce ma loghez .ma aflu in free sau privat chat??....cu butoanle ale ce este....si dk stie cineva ce dictionar sa folosesc ptr acest site k nu stiu o boaba de germana sau ce limba o fi!!...mersi mult ptr sfaturi........si cam ce poze sa pun......si dk lucrez la cuplu....cum aleg categoria...de unde?........pot sa lucrez si la cuplu si la solo...pe un singur cont???
situl e cu privat chat iar in legatura cu ce dictionar folosesti,incearca altavista...daca mai si alte nelamuriri ma poti sa ma contactezi si pe mess.
Timpul e o fiara care are nesfarsita rabdare de a inghiti totul
- alex21
- User Activ
butoanele alea se traduc cam asa:GIRL scrie:mam logat....si?... nu intra nimeni....cine imi poate da mai multe explicatii despre acest site....dupa ce ma loghez .ma aflu in free sau privat chat??....cu butoanle ale ce este....si dk stie cineva ce dictionar sa folosesc ptr acest site k nu stiu o boaba de germana sau ce limba o fi!!...mersi mult ptr sfaturi........si cam ce poze sa pun......si dk lucrez la cuplu....cum aleg categoria...de unde?........pot sa lucrez si la cuplu si la solo...pe un singur cont???
» Start webcamapplication
» Camsn Mailbox (Soon more information!)
» Your statistics
» Your profile
» Upload your photo('s)
» Privatecams helpdesk
» Information (Dutch)
» Log Off
...si tarifele sunt urmatoarele:
- www.privatecams.nl € 0.20
www.erotracks.com € 0.20
www.sexwereld.nl € 0.20
www.zonnet.nl/sex € 0.20
www.zonnet.nl/sex € 0.20