e posibil cumva sa poti sa mergi cu doua situri pe neturi diferite?
io am doua abonamente(sa fiu sigur)si as vrea sa merg cu amandoua pe un singur calculator simultan ,nu cate unu odata.
merci
se poate seta 2 neturi diferite pe acelasi pc?
Pe acelasi calc ? nicodata
- BlueVD
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Am gasit mai demult un articol pe net cu cateva smecherii legate de net. Practic, daca stii destula programare (si API de windows; API= application programming interface) se poate face un driver virtual de placa de retea care sa cobmine semnalul primit de la ambele placi intr-unul singur. Pe scurt, pt o cere de download de exemplu (valabil numai pt serverele cu suport HTTP 2.0) poate lua jumatate de fisier pe conexiunea 1 si cealalta pe conexiunea 2
Dar pentru videochat, ia-ti adio, deoarece nu ai cum sa imparti pachetul de streaming in 2... E valabil numai pt downloaduri (nu pt upload-uri)... Si e extrem de greu de realizat fara un expert (si in cazul asta ma dau batut, am pierdut 1 saptamana pe tema asta si nu prea mi-a reusit experimentul).
Dar pentru videochat, ia-ti adio, deoarece nu ai cum sa imparti pachetul de streaming in 2... E valabil numai pt downloaduri (nu pt upload-uri)... Si e extrem de greu de realizat fara un expert (si in cazul asta ma dau batut, am pierdut 1 saptamana pe tema asta si nu prea mi-a reusit experimentul).
Daca te impusti in picior si te doare... capul, inseamna ca ai probleme cu vecinul de vis-a-vis... !?!?!? =)
ohhh .....bineinteles k se poate cu 2 net-uri pe acelashi sistem...ce naiba?la mine oare cum merge?
perfect16 scrie:e posibil cumva sa poti sa mergi cu doua situri pe neturi diferite?
io am doua abonamente(sa fiu sigur)si as vrea sa merg cu amandoua pe un singur calculator simultan ,nu cate unu odata.
merci
normal k se poate.
-
- User Junior
cred ca nu s-a inteles ce am vrut sa intreb...
o sa mai incerc odata.deci am doua abonamente si vreau sa merg cu amandoua pe acelasi calculator.de ex:pe abonamentul de la ISP1 sa merg pe jasmin si cu ISP2 sa merg pe streamray.
va multumesc.bafta
o sa mai incerc odata.deci am doua abonamente si vreau sa merg cu amandoua pe acelasi calculator.de ex:pe abonamentul de la ISP1 sa merg pe jasmin si cu ISP2 sa merg pe streamray.
va multumesc.bafta
- BlueVD
La ora asta imi vin in cap numai solutii de linux =))
Nu stiu daca windows-ul include o optiune care sa permita acest lucru. Totusi, sunt sigur ca exista un firewall pe undeva care sa iti permita sa trimiti pachetele destinate unui anumit site pe o conexiune, iar altele pe cealalta.
Promit sa ma interesez
Nu stiu daca windows-ul include o optiune care sa permita acest lucru. Totusi, sunt sigur ca exista un firewall pe undeva care sa iti permita sa trimiti pachetele destinate unui anumit site pe o conexiune, iar altele pe cealalta.
Promit sa ma interesez
Daca te impusti in picior si te doare... capul, inseamna ca ai probleme cu vecinul de vis-a-vis... !?!?!? =)
Copii trezirea ! sa faceti aplicatii complicate pentru o chestie care oricum nu ar da rezultate ? 2 Isp - uri pe un calc ?lol asta nu prea o auzi in fiecare zi , chiar daca ar exista o solutie pentru a face asta , ar fi asa de complicata incat nu se merita efortul . In primul rand standardele programelor de navigare nu permit acest lucru . Http - ul nu stie decat o conexiune si numai una , mai bine reinventati internetu ca poate asa va merge .
parerea mea...ia-ti un singur abonament si mergi pe un site calumea...
si oricum, de ce sa mergi cu 1 abonament pe jasmin si cu unul pe cams, in loc sa-ti iei mai multa banda si sa dedici pentru fiecare site exact atat cat vrei tu?
succes
si oricum, de ce sa mergi cu 1 abonament pe jasmin si cu unul pe cams, in loc sa-ti iei mai multa banda si sa dedici pentru fiecare site exact atat cat vrei tu?
succes