browser Streamate

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
adina29
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Va rog frumos, as avea si eu nevoie de un sfat. Folosesc splitter si lucrez pe 4 situri, unul din ele fiind Streamate. Am schimbat calculatorul si nu mai pot face situl sa mearga. Daca folosesc Chrome se blocheaza, pe Firefox nu vede camera. Ce anume ar trebui sa folosesc? Mentionez ca nu e calculatorul vinovat, este performant.
evaeva1
User Activ
User Activ
Has thanked: 27 times
Been thanked: 32 times

Mi se pare ca ei recomanda chrome sau safari
adina29
User Activ
User Activ

Da, recomanda Chrome doar ca la mine cu merge, imi da black screen, pur si simplu nu vede camera. Safari voi incerca acum.
mxrtin

La tine problema este de la permisiuni cel mai sigur, incearca sa te uiti in setarile site ului sa fie splitterul acolo ca si camera principala, mai dai un reset permissions si sterge cookies, apoi ar trebui sa mearga

Chrome este cel mai recomandat si daca merge la toata lumea, trebuie sa mearga si la tine

Spor
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”