Întrebare despre Fansly, cum sa fac bani mai mulți?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Leeacams
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

hey am cont pe fansly de ceva timp postez regulat dar nu prea am vanzari pe el poate sa ma ajute cineva cu un sfat cum as putea sa il cresc si pe ce as putea sa ai fac promovare

multumesc anticipat!
medeea25
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

am acceasi problema ca si tine posturi facute like-uri la ele dar vanzari mai putin :(
xdl
Been thanked: 0

Membrii nu pot adauga bani de ceva timp deja :D
Leeacams

xdl scrie: 23 Mai 2024, 13:55 Membrii nu pot adauga bani de ceva timp deja :D
serios habar nu am avut multumesc mult de raspuns
xdl

Am incurcat fansly cu 4fans. Scuze. Intrebasem la suport cu vreo 2 zle inainte de postare dar este vorba de 4fans. De fansly nu stiu nimic legat de asta
Leeacams

xdl scrie: 25 Mai 2024, 08:26 Am incurcat fansly cu 4fans. Scuze. Intrebasem la suport cu vreo 2 zle inainte de postare dar este vorba de 4fans. De fansly nu stiu nimic legat de asta
humm de 4fans nu stiu nimic e gen fansly si onlyfans ?
xdl

da tot ceva de genul e. mi-am facut cont de curand insa nu prea am feedback la postari. am citit ca alte modele ar fi multumite.
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 142 times
Been thanked: 87 times

Bună fetelor, trebuie sa învățați sa va auto Promovați contul de Fansly pe rețele sociale Facebook, Twitter, Treads, Reddit, RedGifs, Telegram etc sunt foarte multe. O sa scriem în curand articole pentru fiecare rețea în partea și le public și pe forum și în secțiunea de articole a site-ului adultvideochat.ro.

Aveți grija de voi și spor la bănuți ✨✨😇🙏✅🥺♥️🌹💋😜👀😇😇😇✨✨✨❤️❤️❤️

Cu drag Ionuț John
https://www.facebook.com/ionut.john38

🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏🐏
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Brandman
Has thanked: 0

Leeacams scrie: 21 Mai 2024, 22:00 hey am cont pe fansly de ceva timp postez regulat dar nu prea am vanzari pe el poate sa ma ajute cineva cu un sfat cum as putea sa il cresc si pe ce as putea sa ai fac promovare

multumesc anticipat!
Buna. Eu as zice ca Fansly in sine nu este atit de recunoscut si nu prea are clienti cu potential. Of este sigur top. Unica problema care o vad des la modele ce incearca sa se implice, si nu depinde de faptul ca arata extraordinar, face si content plus minus ok din punct de cedere la general, dar cumparatori nu prea are. Si e simplu, iti trebuie o agentie de management care sa se ocupe profesional. Deoarece cum nu isi vede de frumos contentul o modela si cum nu incearca activ de a se promova tot mai bine cind un expert iti zice exact ce sa filmezi de oarece restyl o face agentia. Chating trafic si postari sunt cel mai bine facute de o agentie buna cu un plan de lucru frumos si bine gindit. Doar asa se ajunge la zeci de mii lunar. Plus strategia ar trebui sa fie mai special, nu doar insta sau telegram si asteptam sa vina sute de clienti noi. Si strategia e simpla si deja bine probata. Ca sa nu ramii mereu fetita de pe only, trebuie sa devii vedeta de only. Daca cineva e cointeresat de mai multa informatie puteti scrie in private.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”