hey am cont pe fansly de ceva timp postez regulat dar nu prea am vanzari pe el poate sa ma ajute cineva cu un sfat cum as putea sa il cresc si pe ce as putea sa ai fac promovare
multumesc anticipat!
Întrebare despre Fansly, cum sa fac bani mai mulți?
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
- SAD^^EYES
- Administrator

- Has thanked: 142 times
- Been thanked: 87 times
Bună fetelor, trebuie sa învățați sa va auto Promovați contul de Fansly pe rețele sociale Facebook, Twitter, Treads, Reddit, RedGifs, Telegram etc sunt foarte multe. O sa scriem în curand articole pentru fiecare rețea în partea și le public și pe forum și în secțiunea de articole a site-ului adultvideochat.ro.
Aveți grija de voi și spor la bănuți

Cu drag Ionuț John
https://www.facebook.com/ionut.john38

Aveți grija de voi și spor la bănuți
Cu drag Ionuț John
https://www.facebook.com/ionut.john38
Buna. Eu as zice ca Fansly in sine nu este atit de recunoscut si nu prea are clienti cu potential. Of este sigur top. Unica problema care o vad des la modele ce incearca sa se implice, si nu depinde de faptul ca arata extraordinar, face si content plus minus ok din punct de cedere la general, dar cumparatori nu prea are. Si e simplu, iti trebuie o agentie de management care sa se ocupe profesional. Deoarece cum nu isi vede de frumos contentul o modela si cum nu incearca activ de a se promova tot mai bine cind un expert iti zice exact ce sa filmezi de oarece restyl o face agentia. Chating trafic si postari sunt cel mai bine facute de o agentie buna cu un plan de lucru frumos si bine gindit. Doar asa se ajunge la zeci de mii lunar. Plus strategia ar trebui sa fie mai special, nu doar insta sau telegram si asteptam sa vina sute de clienti noi. Si strategia e simpla si deja bine probata. Ca sa nu ramii mereu fetita de pe only, trebuie sa devii vedeta de only. Daca cineva e cointeresat de mai multa informatie puteti scrie in private.