Legalitate videochat prin SRL sau PFA

Discuții despre Legalitate în Lumea Adult fie ea de videochat, porno, onlyfans, Creatori de Conținut pentru Adulți și până la webmasteri, Afiliați și așa mai departe. Fiscalizare, optimizare financiară, taxe, soluții legale. Istoria legalității Adult în România. Dezbateri, păreri! SRL, PFA, Drepturi Autor, Schimbarea rezidenți fiscale, Declarația Unică, DAC7 EU ⚖️⚖️⚖️🪢🪢🪢🔗🔗🔗
Brownie
Mesaje: 3
Membru din: 21 Apr 2024, 16:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Toata lumea vb de srl dar nimeni nu specifica un lucru, cum se procedeaza in cazul facturilor? Vad ca multe site-uri nu emit invoice-uri sau le pun cu numele tau in loc de numele firmei, chiar daca pui plata pe srl. Eu personal mi-am facut paxum business ca sa pot plati mai putin pe comisioane si suma pt a retrage sa fie mai mica (50$ minim pt plata), unele siteuri cer mai mult pt a putea transfera banii. Voi cum faceti cu facturile?
SoulCams Models Studios wanted
anabeauty37
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 154
Membru din: 06 Mai 2017, 11:28
Has thanked: 17 times
Been thanked: 46 times

Buna! eu tot cu paxum busness lucrez din aceleasi considerente .. cum intra banii in paxum ii trimit in firma si cand intra in firma tai factura catre situl respectiv, in caz ca e vreodata un control ei vad cat mi a trimis chaturbate( de exemplu) in firma in luna respectiva si fix atat am taiat factura catre ei .
Brownie
Mesaje: 3
Membru din: 21 Apr 2024, 16:30
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am inteles, mi-ai putea trimite si mie un model de factura fara datele tale sau chestii personale? Din pacate eu nu iti pot da pm din cate vad
anabeauty37
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 154
Membru din: 06 Mai 2017, 11:28
Has thanked: 17 times
Been thanked: 46 times

buna! pm poti da doar daca ai 4 mesaje pe forum , din pacate nu iti pot da model fiinda nu stiu sa tai datele mele de acolo :)
eu tai facrtura cu programul smart bill . pe factura apare in stanga datele furnizorului ( firma mea ) si in dreapta datele clientului ( ale sitului )
dedesupt prestari servicii . valorea incasata in euro ca primesc euro din paxum mai nou si tai factura . o printez si le dau in contabilitate cu restul actelor .
Scrie răspuns

Înapoi la “Legalitate în Video Chat și Industria Adult”