legalitate videochat

Discuții despre Legalitate în Lumea Adult fie ea de videochat, porno, onlyfans, Creatori de Conținut pentru Adulți și până la webmasteri, Afiliați și așa mai departe. Fiscalizare, optimizare financiară, taxe, soluții legale. Istoria legalității Adult în România. Dezbateri, păreri! SRL, PFA, Drepturi Autor, Schimbarea rezidenți fiscale, Declarația Unică, DAC7 EU ⚖️⚖️⚖️🪢🪢🪢🔗🔗🔗
Scrie răspuns
yourdream2498
Mesaje: 1
Membru din: 22 Apr 2024, 11:24
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna as dori si eu ajutor sa pot intra in legalitate cum as putea sa imi deschid un pfa si cum as putea sa imi pun contul paxum in declratie de venit pt a putea plati toate taxele avand in vedere ca nu exista un iban pe axum bank? cine me poate ajuta multumesc anticipat!
SoulCams Models Studios wanted
anabeauty37
User Junior+
User Junior+
Mesaje: 154
Membru din: 06 Mai 2017, 11:28
Has thanked: 17 times
Been thanked: 46 times

buna! yourdream, cel mai bine mergi la un contabil sa iti faca calculele daca merita pfa sau srl,, eu am srl nu stiu cum e la pfa, dar banii din site intra in paxum busness si ii transfer in firma si tai factura, sau direct din site ii trimiti in contul firmei si tai factura, la pfa nu stiu dar fiindca mie contabila mi a recomandat firma dar banuiesc ca e cam la fel .
Scrie răspuns

Înapoi la “Legalitate în Video Chat și Industria Adult”