Acum simt că vreau să te răsfăț cu un curcubeu de citate motivaționale ale femeilor de succes din trecut și din prezent!
"Nu fac modă. Sunt moda." - Coco Chanel
"Frumusețea începe în momentul în care decizi să fii tu însăți." – Coco Chanel
"Un zâmbet este cel mai bun machiaj pe care o fată îl poate purta." – Marilyn Monroe
"Trăim doar o dată, dar dacă o facem bine, o dată este suficient." – Mae West
"Viața este prea scurtă să fim serioși tot timpul. Așa că, dacă nu poți râde de tine însuți, sună-mă și o să râdem împreună." – Marilyn Monroe
"Viața nu este despre a te găsi pe tine însuți. Viața este despre a te crea pe tine însuți." – George Eliot (Mary Ann Evans)
"La final, ne regretăm doar șansele pe care nu le-am luat." – Oprah Winfrey
"Viitorul aparține celor care cred în frumusețea viselor lor." – Eleanor Roosevelt
"Fericirea nu este ceva pregătit dinainte. Ea vine din propriile tale acțiuni." – Audrey Hepburn
"Nu ești niciodată prea bătrân pentru a-ți stabili un alt obiectiv sau pentru a visa un vis nou." – Oprah Winfrey
"N-am visat niciodată la succes. Am muncit pentru el." – Estée Lauder
"Trebuie să faci lucrurile pe care crezi că nu le poți face." – Eleanor Roosevelt
"Cel mai eficient mod de a face ceva este să o faci." – Amelia Earhart
"Singura limită a realizării noastre de mâine va fi îndoiala noastră de azi." – Rosa Parks
"Cea mai curajoasă acțiune este să gândești pentru tine însuți. În voce tare." – Coco Chanel
"Pentru a fi irepetabil, trebuie mereu să fii diferit." – Coco Chanel
"Eleganța este refuzul." – Diana Vreeland
"Atribui succesul meu la asta: nu am dat sau acceptat nicio scuză." – Florence Nightingale
"O femeie este ca un plic de ceai - nu știi niciodată cât de puternică este până nu ajunge în apă fierbinte." – Eleanor Roosevelt
"Singura călătorie imposibilă este cea pe care nu o începi niciodată." – Helen Keller
"Optimismul este credința care duce la realizare. Nimic nu poate fi făcut fără speranță și încredere." – Helen Keller
"Nu este niciodată prea târziu să devii ceea ce ai fi putut fi." – George Eliot (Mary Ann Evans)
"Viața este 10% ceea ce ni se întâmplă și 90% cum reacționăm la aceasta." – Katharine Hepburn
"Nu lăsa pe nimeni să-ți fure imaginația, creativitatea sau curiozitatea. Este locul tău în lume; este viața ta." – Dr. Mae Jemison
"Întrebarea nu este cine mă va lăsa; este cine mă va opri." – Ayn Rand
"Modalitatea de a-ți atinge propriul succes este să fii dispus să ajuți pe altcineva să-l obțină mai întâi." – Iyanla Vanzant
"Nu poți să renunți! Dacă renunți, ești ca toată lumea." – Serena Williams
"Nu mi-e frică de furtuni, pentru că învăț cum să-mi conduc corabia." – Louisa May Alcott
"O femeie puternică înțelege că darurile precum logica, hotărârea și puterea sunt la fel de feminine ca și intuiția și conexiunea emoțională. Ea valorează și folosește toate darurile ei." – Nancy Rathburn
"Succesul nu este cheia către fericire. Fericirea este cheia către succes. Dacă iubești ceea ce faci, vei fi de succes." – Barbara Corcoran
"Nimeni nu te poate face să te simți inferior fără consimțământul tău." – Eleanor Roosevelt
"Cel mai comun mod în care oamenii își pierd puterea este gândind că nu au nicio putere." – Alice Walker
"Singurul mod de a face un lucru grozav este să iubești ceea ce faci." – Maya Angelou
Pupici și îmbrățișări, Ionuț