Pro sau Contra - Taxa accesare forum?

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Încuiat

Sunteti de acord sa se perceapa o taxa de inscriere pentru acest forum?

Da
12
41%
Nu
17
59%

Voturi totale: 29
DoarEu
User Avansat
User Avansat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Si ca sa nu fii singurul jackass .... :lol:
numai doua poezii stie ... asta si pe aia ... i am a student , but i dont have money ... you know , simte-te fraiere si fa un drum pana la western union .
Mai stie cineva vre-o poezie ?
SoulCams Models Studios wanted
passion_dream
User Junior
User Junior

DoarEu scrie:Consider ca lipsa de profesionalism in acest domeniu se datoreaza intr-o oarecare masura si surselor de informare locale (romanesti) - printre care si acest forum . Prea multa mura in gura .

Din proprie experienta va relatez (mama ... parca sunt reporter ProTv :P )ca am ajutat free si neconditionat multe persoane aflate lainceput de drum , i-am initiat ca sa spun asa , persoane care au gasit datele mele de contact pe acest forum . Videochat_father , xpfather , SAD , Master ... etc ... sunt sigur ca stiti despre cine e vorba , va loviti si voi zilnic de ei ...

Inca se mai castiga bine din video-chat , si va spun , daca nu se face un STOP pentru amatorii dornici de castiguri rapide fara sacrificii ...
De curand mi-am dat seama insa ca nu merita sa ajuti . Incepatorii se reped in a dezvolta "cersitul" - am indicii in acest sens -nu rostesc vorbe goale ... modele care fac 100 pe luna ca atat le poate pielea si 1000 din cersit . Desigur ... o sa apara comentarii de genul ... sunt invidios .. cum am mai vazut pe aici . Ei bine nu sunt invidios ci iritat de treaba asta , pentru ca acest cersit pune o amprenta pe toti chathostii romani , si asta ne afecteaza pe toti .

In a intreba orice kkt desi poate ca acel kkt este scris mare pe ecranul lor (ceva gen unde imi vad banii pe imlive ... pai unde draq vrei sa-i vezi decat in earnings ... treburi d'astea) ....

Desi am votat DA - sunt convins ca taxa de accesare a forumului nu este o solutie viabila , si tind sa cred ca nu va fi pusa niciodata in aplicare .
Totusi trebuie facut ceva .
As propune ca acest forum sa fie INVIZIBIL (e posibil tehnic), sau sa ma exprim mai bine , acest forum sa fie o mare sectiune privata - in care sa nu aibe acces decat cei care pot face dovada ca au legatura cu acest subiect (chathosti , admini , modele , admini de siteuri adult , etc) . Toti membrii siteului sa treaca prin aceasta sita si sa faca aceasta dovada , iar cei care se vor inscrie ulterior sa aplice si sa faca aceiasi dovada .
Si pentru ca procedura de verificare nu este asa de simpla (adica ia ceva timp ... pentru fiecare in parte...) din membrii vechi SAD isi poate alege cateva ajutoare in acest sens .
Din partea mea SAD ai tot sprijinul - gratuit si neconditionat pentru acest forum , pe care de altfel il respect si apreciez - insa trebuie pus STOP informatiei - pentru ca deja suntem la saturatie ... inca putin si ... si nu stiu :roll: ....

Si desigur , trebuie facut si mai mult de atat . Poate ca o data ajunsi intr-o extinsa sectiune privata o sa vorbim multe lucruri nespuse aici ... stiti si voi ... not in free baby , in pvt :D :D :D de aceia as face si o alta propunere care mi se pare si mai valabila : accesul pe site / forum in baza unei recomandari primita de la anumiti membrii ai forumului .

In fine , nu stiu care e solutia optima , insa ceea ce consider si sustin cu tarie este ca TREBUIE SCHIMBAT CEVA !
FOOARTE CORECT!!!!! :idea: :D :twisted: :twisted: :
DoarEu scrie:A copia idei de la o singura persoana se numeste plagiat . A fura idei de la mai multe persoane se numeste cercetare
TU AI ZIS-O :D
LETS MAKE MONEY....$$$$
DoarEu
User Avansat
User Avansat

"A copia idei de la o singura persoana se numeste plagiat . A fura idei de la mai multe persoane se numeste cercetare" ... dap passion , eu am zis ... si ? ce ai inteles tu din asta ? tu pentru ce te informezi ? ? pentru a face video-chat cat mai bine sau pentru a fenta aceasta activitate cu o mai mare eficienta ????
passion_dream
User Junior
User Junior

NU IUBIRE................. :oops: EU SUNT PE AICI PENTRU SIMPLU FAPT CA AICI SUNT PERSOANE DIN BRANSA ASTA "VIDEOCHAT"SI CATE O DATA CAND NU INTELEG CATE CEVA PE UN SITE DAU UN SEARCH PE AICI :idea:
LETS MAKE MONEY....$$$$
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

sa inteleg ca ne intalnim diseara in boschetzii
Aduci tu vodca
numai doua poezii stie ... asta si pe aia ... i am a student , but i dont have money ... you know , simte-te fraiere si fa un drum pana la western union
Te doare, nu? Faptul ca ai o gandire de gradinita ...
dap , din pacate este inevitabil Marlboro , sint sigur de asta , nu ma imbat cu apa rece este asta un lucru bun sau nu
Fa o rugaciune si placaciuni si poate google o sa scoata din search tot ce tine de videochat

Parerea mea umila e ca daca dai sfaturi asa din dorinta de a ajunge poate vreodata vreun moderator de site si vezi ca nu se mai intampla... asta e ... nu ridici din pene si urlii ca ai ajutat lumea si ai facut si ai dres ... stiai de la inceput ca orice informatie oferi e la accesul tuturor

Banuiesc ca urmeaza sa mai spui ceva "frumos" .... who cares? Not me :)))

Apropos, mai stiu si poezia aia cu catzelush cu parul cret ... daca tot suntem la gradinita
DoarEu
User Avansat
User Avansat

pusicutza tata , nu stiu de unde le scoti , sau poate vorbesti in numele fanteziilor tale .
nu inteleg ce te irita pe tine , dar pot intui ... e ca un autodenunt la cersetorie .
oare ma intreb cat ma costa sa-mi faci si mie un cont pe un site X ? ca eu sunt la inceput de drum si nu stiu ce sa fac si cum sa fac ... dar pun pariu ca iei pielea de pe mine , si dupa ce muncesc vre-o luna mai ajunge si paymentul meu la tine ... ca deh , tu ai pusicutza .

multi au plans pe la fereastra mea (de messenger) ca videochat_father le care 500 de dolari ca sa le faca un cont banal pe un site (ifriends , imlive - oricare site nu conteaza) ... si ma gandeam ... bai ce oameni ... Abia dupa ce mi s-au urcat in cap catziva retarzi am inteles ca de fapt pe taticu nu-l interesau cei 500 de coco - ci vroia doar sa scape de ei , si in loc sa spuna nu te ajut mah ca esti proasta rau .. ii spunea te costa 500 . Simpla , eficienta , si partial politicoasa aceasta metoda de debarasare . Of chourse , cred ca si el ajuta ... dar numai pe cine apreciaza muschiul lui cerebral ca merita . Si stii la ce concluzie am ajuns ???E FOARTE BINE ASA

Eu nu plang pe aici si nu ma umflu in pene ca am ajutat ... ci imi pare rau ca am "antrenat" o armata de cersetori si retardati , care nici macar multumesc nu au zis vreodata , si pe care i-am antrenat GRATUIT si NECONDITIONAT . Exista si excceptii , dar acestea sunt reduse ca numar .

Vad ca esti mai veche pe forum , si cred ca sesizezi schimbarea mea de directie ... Inainte "militam" pentru modelul atat de "persecutat" in studio , si il incurajam sa se retraga pe cont propriu ... acum sa se duca in pusicutza masii ca nu ma intereseaza ce face .

Sa castigi sute si mii de dolari pe luna intr-o tzata in care se moare de foame (vorbesc de studioul meu) ... si tot sa cersesti ... asta e futere de mama ... mai mult de atat , sa o arzi si in nesimtire stiind ca keyloggerul e la locul lui ....
trist

Tocmai asta spun , sustin si semnez :roll: :P multi nu merita sa aibe accesul la informatie . multi au acces la aceasta informatie prin intermediul acestui forum ... dar le este atat de lene sa dea un search ...

Asa ca pussy tot pussy ramai , cu pussy gandesti ...

Intre doua cerseli , trei minciuni si doua extraverale probabil o sa dai un reply acid ... dar stii ceva ... oameni ca tine ma plictisesc ....
Ultima oară modificat 26 Feb 2006, 22:58 de către DoarEu, modificat 1 dată în total.
tmr40

A pomenit cineva de catzelush cu paru cret?
Sunt aici Pusicutzo , la ordinele tale.
Dar sa sti ca pe Doar_eu nu il musc , ca e prea rau. Am si eu limitele mele :D :D
Pusicutza m-a ajutat si nu mi-a cerut nici un ban vreau sa stiti cu totii acest lucru.
Este un om deosebit de bun si nu merita sa fie tratata asa.
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

Mersi ca ai specificat ca nu ti am cerut bani :)) ca lumea a inteles aiurea ...si nu inteleg de unde a tras concluzia asta ..in fine .... si sa mai specific ceva eu ajutor nu considr ca am dat pt 10 randuri pe care le am scris ... daca i as fi facut personal contul printat scanat etc atunci l as fi numit ajutor

Am mai zis (intr un alt topic) si mai repet ...nu am practicat cersetoria si nici nu o voi practica si nici nu am incurajat o vreodata dar am vazut fenomenul in cea mai meschina forma . DAca te deranjeaza ca te am contrazis ca nu incepatoarele practica cersatorie ... crezi ce vrei,daca vrei e ca tine mie nu mi pasa cine ce de ce unde cand cum ...daca nu ti place sa fi contrazis taia te :))

Daca tu ai dat nastere unor cersitori e problema ta ..daca tie nu ti au multumit oamenii ...e problema ta ...si e problema de atitudine

Si daca fetele la tine in studio cersesc e pt ca nu fac bani ...pt ca daca ar face bani nu s ar mai obosi cu cersitul sutei de dolari ... problema ta

Pe mine m a iritat morcove ca a intrebat daca poate sa mi zica pasarica :))) si ceea ce nu stii despre mine si cu siguranta te vei indoi ..eu nu accept nici daca s platita sa mi se zica baby, ai dreptul sa nu crezi ... da mi a trecut supararea pt ca bem o vodca in seara asta :)))
Eu zic ca ai nevoie de putin aer , activitate ce nu tine de calculator si ai sa te mai calmezi

Adevarul e ca nu sunt pe acest site pt a agata modele, nu sunt pe acest site in cautare de informatii ... am mai dat peste acest site cu vre un an jumate inainte si l am ignorat si am dat iarasi peste el acu vreo juma de an si tot intru sa mai ma minunez .... nu neg existenta unor informatii cu adevarat valoroase pe acest site pt incepatori
Nu te obliga nimeni sa ajuti ... si cred ca acum se vorbeste despre acest site ca despre un site de binefacere ... eu cred ca ideea site ului era de schimb de informatii , experienta

Mai bine tac ...ca n urmatorul post ai sa zici ca am probleme cu pms ul :))
DoarEu
User Avansat
User Avansat

Imi cer scuze daca nu am avut dreptate in privinta ta . Faptul ca ai luat "foc" atunci cand am amintit de cersetorie m-a facut sa cred ca faci parte din aceasta categorie .
Inca o data , imi cer scuze pentru cazul in care te-am apreciat incorect .

Cat despre fetele de la mine din studio , te asigur ca nu faptul ca nu fac bani e motivul pentru care se dedau la gesturi lejere , ci mentalitatea puturoasa . Una este sa lucrezi ca model independent cu profesionalism , si sa ai unul- doi membrii - sau cati or fi care te mai sponsorizeaza . Am mai spus si repet asta ... Americanii sunt nascutipentru a fi intzepatzi . Eu le spun cersetoare doar acelor modele care au in repertoriu doar "mi-e foame , trimite-mi bani , da-mi bani sa ma duc la studii ca altfel ma prostituiez " si alte minunatii ...

De altfel , hai sa terminam cu asta ... e o discutie inutila , si din propria experienta (de azi) ne aprindem repede si fara rost .

Multa bafta tuturor , si spor la bani
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Sa-mi dau si eu cu parerea, la un subiect la care as putea vorbi non stop cateva zile daca e sa faci o analiza profunda asa cum e si subiectul de astfel.
Poate voi reusi sa fiu scurt si sa se si inteleaga exact cam ce vreau sa spun... Incep prin a-l saluta pe legal :) si sa-l intreb cum vede introducerea
noilor sisteme de plata pe imlive :) intelege el ce vreau sa spun...
Taxa e o aberatie, din orice punct de vedere ai privi-o, si nici nu va fi vreodata, votul nu inseamna nimic, cei ce au votat pro nu inteleg de loc implicatiile,
si tare mi-e teama ca exact aceia ce au votat pro nu vor da "taxa". Eu unul, daca ar exista taxa, binenteles ca nu as da vreun ban pentru ca nu am de ce, cum
nu ma intereseaza nici sectiunea privata, pentru ca eu nu am nimic de invatat de pe forum, cum s-a si dovedit in timp. Si totusi m-a ajutat sa inteleg
2 chestii, ca sunt pe moarte, si ca domeniul la ce a ajuns acum nu ma mai reprezinta, dar nimic de ordin tehnic. Poate voi avea chef sa dezvolt...
S
i astfel ajungem la problema ajutorului gratuit. Parerea mea e ca mai periculos decat ajutorul, e dezinformarea. E mai bine sa aiba o informare exacta
direct de la sursa a fenomenului, decat "din auzite", si sa interpreteze fiecare dupa cum il duce capul.
Eu unul am declarat ca nu sunt deschis la "tot" ajutorul, ci doar ce cred eu ca pot gasi in alta parte(vezi google). Si poate as mai spune una alta
pe baza de simpatie :) . Pai..e lume ce s-a chinuit pe aici sa dea mura-n gura, si tot exista cate o intrebare tampita...si persoane care cu toata informatia
nu reusesc sa faca nimic. Si nici nu vor avea vreo sansa. Asta am inteles-o repede, ca ce se spune public nu e nici un pericol, cel putin pentru mine,
ca sunt departe de ce fac eu. Dar e ceva mai grav, prin foame, indolenta si lipsa moralei, fac un rau imens domeniului. Aud de videochat, aud ca se fac ceva bani ,
gasesc informatia tehnica, si incep, le va lipsi ce e cel mai important si ce nu le va zice nimeni, nu vor face prea multi bani si se vor apuca de tampenii, stiti
mai toti despre ce vorbesc.
Marea majoritate nici nu citesc tot ce s-a scris, si nici nu inteleg mare lucru.
Un exemplu pe PM:

From: ========
To: WinXPfather
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:01 am
Subject: te pot ruga ceva?
vreau sa te rog sa ma ajuti si pe mine sa deschid un studio. daca se poate.
astept rasp tau...
multumesc anticipat

From: ========
To: WinXPfather
Posted: Wed Feb 22, 2006 11:16 am
Subject: lasa numai
nu ma mai ajuta. am vazut pe forum si nu am inca 2000 euro sa`ti dau si tie.mai biine ma chinui singur

Pe langa faptul ca ma confunda cu videochat_father(ca el spune undeva de 2000euro), cum poate crede ca pentru 2000 euro il ajut sa faca studio? Sunt rupti de realitate.
Pai 2000 euro ii face in prima luna daca are o singura fata, cat de prost pot fi ca sa ma vand asa de ieftin? Doar daca mi-e simpatic si vad ca are cu adevarat potential
i-as spune o suma si procent pe cat are in viata studioul.
De asta am si zic ca nu am nimic de vanzare, pentru ca nu pot ei sa aprecieze la justa valoare ce pot cumpara, asa cum si Master stie ca aici nu va conecta pe nimeni
la internet. Din oferta poate scadea 100euro de proba si tot mult va fi pentru ei...
Nu mai vorbesc de o fetita ce credea ca si-a facut screenuri pe imlive si ifriends, se tot lauda cu asta, dar cauta sa-si scaneze actele, v-ati prins voi ce
facuse ea, si a crezut ca a terminat treaba :).
Vreti selectie, e greu, eu unul nu m-as feri sa dau screenuri etc, doar mi-am dat adresa si numele real, dar nu stiu altii la cat de speriati sunt. De asta am si votat
sa fie vizibil. Eu si dintr-un singur post sau o discutie banala pe messenger imi dau seama de multe despre persoana respectiva si fara sa ma insel. Asa sunt multi
multi, si cei ce sunt turnati cu prostii trebuie arsi. Ca exemplu TheVirus, inca are mort in familie. Cei ce nu au treaba cu domeniul se simt repede, foarte repede,
nu trebuie mai mult de 3 intrebari. Si proba nu e nevoie de un screen e de ajuns o poza la un payment. Eu inteleg frustrarile ce le au unii acum care au ajutat
si dupa au primit *uie, toti au trecut prin asta, e semn de maturizare :) . Nu cereti multumiri pentru ajutor, ci bani...si surpriza, s-ar putea ca banii sa
vina mai repede ca multumirile, si nici dezamagiri nu ve-ti avea...
E bine cum e, nu vedeti la cat ban la luna se multumesc, se bucura...
Pentru cei ce ma mai contacteaza cu propuneri sa studieze linkurile de mai jos(mi-a fost lene sa fac poze mai actuale), ca sa stim despre ce vorbim, si sa
nu ne batem joc cu propuneri cretine. Deci e vorba de mii/fata/saptamana nu de sute, asa ca meditati inante de a face oferte si asta ca sa nu ma enervez degeaba,
ca eu oricum nu astept nimic.

http://img150.imageshack.us/img150/3427/if10dk.jpg

http://img471.imageshack.us/img471/8201/if25bo.jpg

Forumul e ok, informatia e cam toata, tot ce e necesar unui incepator, cine e istet si mai citeste si printre randuri reuseste, si acela va reusi si fara acest forum.
Retarzii nu vor reusi orice ar face. Deci nu cred ca exista un pericol...

Va pup si revin ca m-am plictisit...

PS: DoarEu, te inseli in privinta Pusicutzii, pentru ca eu nu ma insel :) mai bine va imprieteniti, ca esti in aceeasi tabara cu ea, acum ai intrat :) .

Sa aveti parte cu totii de cat mai multi $$$, ca eu fara bani nici erectie nu am...
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
WinXPfather
Moderator
Moderator

DoarEu scrie: , si din propria experienta (de azi) ne aprindem repede si fara rost .
Eh...v-ati impacat, am zis eu ca acum esti in alta "tabara" :) , de azi cum zici tu...
Te inteleg ca schimbarile bruste te-au bulversat si nu mai vedeai lucrurile prea bine :) .

Bine te-ai maturizat! E urare :)

Imagine
Dorian
User Activ
User Activ

WinXPfather scrie: Forumul e ok, informatia e cam toata, tot ce e necesar unui incepator, cine e istet si mai citeste si printre randuri reuseste, si acela va reusi si fara acest forum.
Retarzii nu vor reusi orice ar face. Deci nu cred ca exista un pericol...
Si desigur fara taxa...insa cu o oarecare selectie din partea adminului.
WinXPfather
Moderator
Moderator

Oh, si am uitat sa spun care e singura afacere ce merge aici, inchiriatul de conturi pe ste-urile olandeze. Cine are conturi pe site-uri olandeze are succes imens aici, eu chiar i-as sfatui sa scada mult minutul sub 10eurocenti ca vor gasi clienti care sa se bata pe ele.
Si nici interzicerea anunturilor nu e o solutie, ca vor face privat ofertele, mai bine sa fie pe fata si poate vin altii cu contraoferte, asa cum vine svideo la aceea de incasare cecuri.
Sincer imi place foarte mult cum site-urile olandeze sunt "promovate", gogorita cu "nu mai avem nevoie de noi performeri", stiind reactia omului vizavi de ceva interzis, si retarzii aruncandu-se. Eu nu am bagat si nu voi baga in seama site-urile alea orice s-ar intampla cu restul, ma duc la fabrica inginer cum vrea mama....:)
De asta zic ca nu e nici o problema afisarea pentru toata lumea a informatiei generale. Cand am aratat cuiva ca o tipa face intr-o zi cat face ea in 2 saptamani pe xcams a ridicat din umeri...
Atunci mi-am dat seama ca nu e problema daca le cant imnul ci ca oricat l-as canta il cant degeaba.
Sunt atat de obuzi incat daca le pui 2 borcane in fata, unul cu miere de albine si unul cu cacat, si le interzici accesul la cel cu cacat, vor face tot posibilul sa ajunga la acela chiar daca stiu ce e in el...

Imagine
Dorian
User Activ
User Activ

WinXPfather scrie:Sunt atat de obtuzi incat daca le pui 2 borcane in fata, unul cu miere de albine si unul cu cacat, si le interzici accesul la cel cu cacat, vor face tot posibilul sa ajunga la acela chiar daca stiu ce e in el...
Eiii father... ce folos ca ai tu gura aurita si ca incerci din rasputeri sa deschizi lumii ochii, neglijezi tocmai componenta esentiala, aici e vorba de o comunitate de oameni, fiecare cu individualitatea lui, fiecare cu gradul sau de cultura, educatie si inteligenta dar mai ales prostie.

Pentru a tine in frau si a ghida o societate exista reguli , legi(in cazul nostru a se vedea regulamentul forum-ului)...si tocmai aici cred ca se greseste, a cam ajuns acest forum al nimanui, cu scuzele de rigoare pentru munca enorma depusa de SAD, insa se pare ca nu mai face fata.
Sau poate se urmareste acum mai mult traficul si nu calitatea oamenilor si implicit a post-urilor....de aceea am spus si intr-un post ca e necesara precizarea pozitiei ADMIN-ului mai intai, caci el este singurul in masura sa deschida robinetul prostiei cat de mult doreste.

Asa ca..., father(dar si toti ceilalti care inteleg cu adevarat acest fenomen), mai bine ramai tu o comoara nedescoperita decat descoperita de catre niste neaveniti.
Marlboro
User Activ
User Activ

Pfttt... filozofia dreq mah baieti !!!
Din cate vad eu aici Aristotel era mic copil pe langa voi.
Aberatii la greu... subiectivismu' e la putere.
Oare nu se mai gaseste nimeni sa va urecheze putin !!!
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
blue cum
User Junior+
User Junior+

Mda, cine nu a votat pana acum, a expirat timpul(gluma). V-am lasat sa aberati, dar nu ma asteptam la atatea argumente pe langa.
Chiar daca s-ar fi votat 100% pro, SAD ar fi lasat forumul asa cum este pentru ca altii de-abia asteapta un moment sa-i fure ideea si s-ar dezvolta alte forumuri in locul AVC.
Sunt convins ca, desi au votat contra, greii forumului vad corect acel principu de a plati serviciile care te ajuta sa faci bani, mai ales informatia. Pentru ca aici nu era vorba sa il platim pe SAD, ci mai degraba sa vedem cine apreciaza cu adevarat faptul ca a fost ajutat de acest forum.
Se vorbeste despre seriozitate, cum ar trebui sa tratam aceasta activitate si uite ca s-a vazut ca oamenii pe-aici inca nu sunt dispusi sa investeasca in informatie, care este baza.
De acum inainte va putea sa intre in bransa si femeia de serviciu de pe scara cu un 586 care l-am aruncat eu la gunoi si o conexiune de 250 de mii pe luna si astfel Romania va ramane banata pe multe siteuri.

S-a propus accesul la forum doar celor care demonstreaza ca au legatura cu domeniul. E imposibil de realizat, daca am sesiune pe Jasmin si ii trimit lui SAD "dovada" asta nu ma incadreaza in randul celor care merita sa aiba acces la informatie. Pedealtaparte, altcineva care se hotaraste sa intre in domeniu si sa investeasaca - merita(cred).

Daca i-am deranjat pe mocangii cu postul meu, ma bucur, asta am si vrut.S vad acum cine s-a simtit...
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

Nu ma intereseaza cine cum va avea acces... daca o sa fie cu usile inchise fie ma adaptez fie caut alta distractie ... nu conteaza ....

Nu am nimic personal cu tine doareu dar eu m am bagat in seama pe acest topic cu ideea ca e un complot

Poate inseamna nimic ... dar

http://www.geocities.com/alexiss999/

Click enter ....
Probabil ca ati auzit si dumneavoastra ca de la o vreme pe la noi prin tara au inceput sa umble zvonuri cu si despre cum se fac bani pe internet prin video chat. Acum gurile rele si telefonul fara fir (de care tara noastra nu duce lipsa) incearca in continuare sa discrediteze acesta activitate, ajungandu-se la tot felul de variante care mai de care mai hazlii.

Multi dintre voi probabil ca stiti cu ce se ocupa video-chatul, multi dintre voi poate aveti doar o idee , dar sunt sigur ca cea mai mare parte dintre dumneavoastra , nu au nici cea mai mica idee. De aceea AdultVideoChat incearca sa va aduca cat mai multe informatii despre tot ce tine de activitatea de video chat.

Daca vei sterge textul de introducere no problem am facut un print screen , il pun aici daca zici ca s mincinoasa :)) nici macar nu te ai obosit sa schimbi ceva

Mi se pare cunoscut textul ...oare de unde ...
Probabil multi au habar de existenta lui nu prea cred ca si sad pt ca altfel ai avea alt welcome message

Site ul mai are si un forum ohohohoho http://forum.skm.ro/
Wow awww forumul are si sectiune parolata wow ...exact strambele ce le bagati pe aici ca trebui sa se faca
Am vazut si un membru blueice( nu i tot una cu blue cum dar nu ma inscriu sa vad cine i sigur

Il rog pe sad sa cernzureze partea unde s adresele catre site uri, nu meriti reclama gratuita ... si daca sad avea cunostinta ..asta e :d .. o sa par si eu o proasta :d dar n am vazut nici un schimb de linkuri

Niciodata sa nu te pui cu prostia omeneasca . Te va invinge cu sigurantza[/i]
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

Aaaaaaaaaa acum am vazut ca ai la profil site ul .... :))))
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 136 times
Been thanked: 86 times

Forumul va ramane in continuare FREE.
Voi face niste modificari in plus, le voi face publice in urmatoarele zile.

Faptul ca DoarEu a luat multe din ideeile de aici, inclusiv copiat de texte cuvant cu cuvant etc, ma lasa rece, stiam de ceva timp, nu am vrut sa complic lucrurile aiurea. Ar insemna o mare pierdere de timp pentru mine.

Subiect Inchis

Admin AVC
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Diverse”