Nu mai puteam intra in camera mea de chat pentru ca imi aparea mesajul: "Your ImLive Host account has been frozen. Please contact Customer Service. If you click on the Start Video Chatting button you will be seen by Customer Service only and not by ImLive Guests". Am trimis mail si raspunsul, care mi-a venit intr-un tarziu, a fost acela ca am avut inregistrari video care nu au fost in concordanta cu regulamentul.
Mi-am facut un alt cont, stergandu-mi-l pe cel vechi, renuntand astfel la nickname, la pretul pe minut din privat, la rating, insa dupa ce mi l-au aprobat, mi-au trimis mesaj pe mail, ca imi ingheata si acest cont, fara sa fi facut macar 1 minut de videochat. Iar mesajul care imi apare atunci cand doresc sa intru in camera de chat este identic cu cel de mai sus, care mi-a fost afisat atunci cand am avut probleme. Mesajul trimis pe mail, venit odata cu inghetarea ulterioara a contului, arata ca au recurs la acest gest pentru ca eu aveam un cont si mi-am facut un altul. Nu stiu engleza atat de bine incat sa-i sun, iar raspunsul pe mail de la Customer Service, vizavi de nelamurirea mea intarzie sa apara.
Ce sa fac? Pur si simplu sa astept?
ImLive mi-a inghetat contul
- Razvan2005
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
- hot_instinct06
- User Junior

si mie mi-a fost inghetat contul pt motivul ca aveam rec session cu daddys girl roleplay...mi l-au inghetat si mi-au trimis mail...spunandu-mi ca ma asteapta cu un reply,sa explic de ce am facut asta!
le-am dat reply,le-am explicat ca am observat pe site ca e ceva popular,mi-am cerut scuze si apoi mi-au activat contul imediat,a doua zi!
nu cred ca trebuia sa stergi contul,trebuia sa ii suni si sa explici de ce ai facut asta.
trebuia sa te gandesti ca esti in baza lor d date si nu o sa iti dea voie sa lucrezi chiar si p cont nou din moment ce ai gresit!
trebuia sa insisti cu telefon sau email:(
bafta in continuare!
le-am dat reply,le-am explicat ca am observat pe site ca e ceva popular,mi-am cerut scuze si apoi mi-au activat contul imediat,a doua zi!
nu cred ca trebuia sa stergi contul,trebuia sa ii suni si sa explici de ce ai facut asta.
trebuia sa te gandesti ca esti in baza lor d date si nu o sa iti dea voie sa lucrezi chiar si p cont nou din moment ce ai gresit!
trebuia sa insisti cu telefon sau email:(
bafta in continuare!
- Razvan2005
- User Junior+

Multumesc pentru sfat.