Eroare jasmincam

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
cucubau2
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! M-am mutat cu chirie ca sa numai muncesc de acasa si intampin probleme.Nu imi pot da seama de la ce, jasmin da vina pe internet provider si invers. Folosesc pc ul toata ziua la tot felul implicit si internetul insa cand intru online jasmincam imi da eroarea urmatoare: "Network Error Occured.Reconnecting..." si se reconecteaza in cateva secunde insa imi pierd setarile de la camera sau mai rau, daca sunt in privat ma trimit in freechat GOALA. I am chemat pe cei de la Romtelecom si spun ca totul este in regula ... cei de la jasmin nu vad de unde ar putea fi problema... am ajuns fara raspuns pur si simplu. Ma frustreaza si numai stiu la cine sa apelez.A mai avut cineva problema asta? Aveti idee ce ar putea sa mi faca internetul sa cada pentru o milisecunda? (mentionez ca e fibra optica trecuta prin modem cum cablu in unitate sper c am zis bine) Multumesc pentru orice fel de raspuns care m ar putea ajuta macar sa ma indrept undeva :(!!!!
webcammodel
Been thanked: 3 times

Si eu am avut problema aceasta pentru o perioada lunga de timp.Sa te uiti daca nu ai ceva programe sau aplicatii instalate care merg in background. Cum ar fi skyprivate,sky remote control, nu mai stiu exact cum se numeste,teaviewer si aplicatii de genul acesta. De cand le-am dezinstalat nu am mai avut probleme, dar nu stiu exact daca s-a rezolvat din cauza asta, sau erau niste probleme cu site-ul care s-au rezolvat.
webcammodel
Been thanked: 3 times

Practic acele aplicatii merg in background si fac jasmin cam sa dea eroare, asa au zis cei de la support.
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

cucubau2 scrie: 05 Aug 2020, 02:09 Folosesc pc ul toata ziua la tot felul implicit si internetul insa cand intru online jasmincam imi da eroarea urmatoare:
Recomand CLEAN INSTAL - Update la toate bios si instalate ultimele drivere si mai mult decat atata - FOLOSESTE PC -ul DOAR LA LUCRU!!!

Pentru "tot felul" cumparati un pc/laptop bun sau SH ( daca nu ai $$$ ) si nu mai fute pc ul de lucru cu tot felul de alte lucruri!

E ca si cum ai avea o limuzina de inchiriat ( pt evenimente - vip-uri) - si cand nu sunt clienti te duci cu ea pe balta la peste si iti cari sculele sau te duci cu ea in varf de munte la stana sa mai cari una alta ca doar e incapatoare si se spala.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”