Suspendata Pe Livejasmin ?

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
ice999
User Activ
User Activ
Has thanked: 8 times
Been thanked: 2 times

De ce ai sters ultímele doua postari? Sau nu ai fost tu?
[/quote]

Nuu, le-am editat si astept sa le aprobe adminul...Am dat pe edit sa corectez cateva greseli de tastare si sa modific o fraza :blush: :blush: .
SoulCams Models Studios wanted
Jon
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Buna Melysa !
Jasminul a schimbat politica . In urma unui sondaj au vrut sa afle care sunt modelele care lucreaza doar pe Jasmin. Dupa sondaj a creat posibilitatea sa poti arata pentru membrii ca esti model exclusiv jasmin. Probabil sunt performeri care apar exclusiv dar lucreaza si pe alte situri, nu putem sti, dar se vede ca sunt interesati de ceva timp de acest lucru. Pe site , chiar si la fete au ramas mai putine . Sectiunea cuplu nu sunt performeri. Bineinteles o sa apara iar performeri noi , dar dorinta lor este sa lucrezi pentru ei . Sa spunem ca un performer facea bani multi pe jasmin, dar avea si mult member din cauza privaturilor pe alt site si pentru ei era un dezavantaj. Plus , nu trebuie avut incredere in membrii. Daca te simt admini ca ai discutii in privat din care se deduce ca membrul stie ceva care nu ar putea sti decat daca ai vorbit in alta parte cu el acel lucru, automat devii suspect. Mai ales daca esti performer vechi, stie ca poti fenta regulile .
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Eu cred ca e de la 5G! E mai la moda... ;) pentru coneseori.
These users thanked the author WinXPfather for the post (total 2):
www (26 Mai 2020, 20:52) • MariaBoroghina (27 Mai 2020, 10:35)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Melysa
Has thanked: 0

Jon scrie: 26 Mai 2020, 15:26 Buna Melysa !
Jasminul a schimbat politica . In urma unui sondaj au vrut sa afle care sunt modelele care lucreaza doar pe Jasmin. Dupa sondaj a creat posibilitatea sa poti arata pentru membrii ca esti model exclusiv jasmin. Probabil sunt performeri care apar exclusiv dar lucreaza si pe alte situri, nu putem sti, dar se vede ca sunt interesati de ceva timp de acest lucru. Pe site , chiar si la fete au ramas mai putine . Sectiunea cuplu nu sunt performeri. Bineinteles o sa apara iar performeri noi , dar dorinta lor este sa lucrezi pentru ei . Sa spunem ca un performer facea bani multi pe jasmin, dar avea si mult member din cauza privaturilor pe alt site si pentru ei era un dezavantaj. Plus , nu trebuie avut incredere in membrii. Daca te simt admini ca ai discutii in privat din care se deduce ca membrul stie ceva care nu ar putea sti decat daca ai vorbit in alta parte cu el acel lucru, automat devii suspect. Mai ales daca esti performer vechi, stie ca poti fenta regulile .
Buna !! Parerea mea strict personala.. trebuiau sa ma informeze cumva daca era o problema de exclusivitate si o rezolvam cumva .. este adevarat ca nu eram model exclusiv dar, trebuiau sa ma anunte si se rezolva .. nu ma arunci ca pe o masea stricata , fara nici un raspuns la zecile de intrebari pe care le am tot pus atat in email cat si la suport chat .. Apropo.... cele care ma iritati gratis.. nu am spus ca sunt spuma , sau ca jasmin v a murii fara mine ... daca eram un model care facea pe perioada 3 sute si alea muncite ore !!! da ,, taceam si ma resemnam .. dar va asigur ca faceam pe perioada de 3 sau 4 ori mai mult decat 300 si asta muncind doar 40 h 50 h .. va roade invidia ,, sa fiti sanatoase .. de asta ma stresez eu ?? am spus si repet , sunt intr o situatie frustranta pt ca nu am primit un raspuns din partea lor , ma refer la motiv .. fara nici un motiv , atat am inteles ... .Descopar zilnic ca membrii mei ma gasesc si pe alte situri si asta ma bucura enorm , ca mine sunt destule modele , nu dau nume pt ca nu e frumos , care de altfel membrii lor le gasesc , mai mult de atat ei isi fac cont pe site ul unde si au gasit modelul favorit ...si mai mult de atat isi inchid conturile pe livejasmin .. iarasi un lucuru bun ... Cum a scris cineva mai sus... ca nu da doi bani pe modele jasmin.. .dar voi nu intelegeti ca jasmin s a ridicat din munca modelelor .. , daca jasmin nu atragea modelele si membrii cu interfata lor usoara si culoarea rosie !!!! cu siguranta nu aveau rezultat si anume sa ajunga la nivelul in care isi bat joc efectiv de toata rasa noastra romaneasca , pt ca le am permis asta , din cauza unor situatii care te determina sa lucrezi in industrria asta , deloc vazuta bine .sunt sigura .. foarte sigura ca nici un model nu a lucrat sau lucreaza de placere cu tot felul de schizofrenici si bolnavi psihic .. daca unele lucrati din placere, iarasi nu ma intereseaza . fiecare face ce vrea cu viata ei ... Am tot urmarit pe site de cand lucrez , 10 ani ... si le pot numara pe degete modelele care au tras pt ele si jasmin ... dar sunt putine . abia daca le poti numara pe degete . in rest ,, vin !!! pleaca ... deodata vezi fete noi ... deodata nu le mai vezi .. iarasi apar fete noi .. si iarasi nu le mai vezi ... asta ma roade extrem de mult ... am lucrat continu .. recunosc .. mi a fost bine .. greu .. dar am avut si satisfactii.. nu am pretins ca sunt spuma si respect mult modelele care inteleg ceea ce am scris mai sus ... noi stim cel mai bine ce inseamna meseria asta ... tinerete pierduta ..etc.. Dar eu stiu ce s a intamplat .. A venit corona .. bun... toate casele de toleranta din europa s au inchis .. prin urmare toate s au intors acasa , cum era si firesc ... si ce crezi . si au facut conturi pe videochap... cand au vazut adminii navala mare pe ei cu prospaturi , i au luat cu cardiensii..si ce au spus ei ,, uite , prilej mare sa scapam de vechile modele ... sa atragem cu prospaturi ... ':) .. dar casele de toleranta se intorc la viata , uite ca si rimeaza .,. gata ca v am stresat prea mult cu vrajeala mea nu e frumos .. ,ai las si pe altii sa ne spuna ce au pe sufletel.. V a doresc multe sanatate si nu va mai luati de mine cu rautati gratuite ... Va multumesc !!
Melysa

ice999 scrie: 25 Mai 2020, 18:59 vin membrii pe x care ma stiu de pe lj si se plang ca nu mai au nici un model la favorite pe livejasmin .la suport raspunsul a fost ca vor sa schimbe modelele. vor sa faca bani cu femei care practic nu au lucrat mai deloc sau niciodata , femei care intra odata pe luna sau deloc ...

ATI CITIT, cei atotstiutori cu raspunsuri sarcastice? Aici care e explicatia? Cum adica vor modele care sa intre o data pe luna?

Ba ej nebun?................. :relieved:
sunt multe care fac asta .... numai eu cunosc 3 modele .. care vin dupa doua saptamani crezand ca se intampla miracole ... ce naiba sa se intample intre timp .. in treaba asta necesita timp si tiutiun , si iarsi nu mai intra ca se enerveaza .. si iar dupa 3 saptamani mai intra din nou sperand ca se intampla o mare minune ..
These users thanked the author Melysa for the post:
FlorinSpice (01 Iun 2020, 09:22)
manuela222
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 4 times
Been thanked: 6 times

Melysa scrie: 26 Mai 2020, 20:21
Jon scrie: 26 Mai 2020, 15:26 Buna Melysa !
Buna !! Parerea mea strict personala.. trebuiau sa ma informeze cumva daca era o problema de exclusivitate si o rezolvam cumva .. este adevarat ca nu eram model exclusiv dar, trebuiau sa ma anunte si se rezolva .. nu ma arunci ca pe o masea stricata , fara nici un raspuns la zecile de intrebari pe care le am tot pus atat in email cat si la suport chat .. Apropo.... cele care ma iritati gratis.. nu am spus ca sunt spuma , sau ca jasmin v a murii fara mine ... daca eram un model care facea pe perioada 3 sute si alea muncite ore !!! da ,, taceam si ma resemnam .. dar va asigur ca faceam pe perioada de 3 sau 4 ori mai mult decat 300 si asta muncind doar 40 h 50 h .. va roade invidia ,, sa fiti sanatoase .. de asta ma stresez eu ?? am spus si repet , sunt intr o situatie frustranta pt ca nu am primit un raspuns din partea lor , ma refer la motiv .. fara nici un motiv , atat am inteles ... .Descopar zilnic ca membrii mei ma gasesc si pe alte situri si asta ma bucura enorm , ca mine sunt destule modele , nu dau nume pt ca nu e frumos , care de altfel membrii lor le gasesc , mai mult de atat ei isi fac cont pe site ul unde si au gasit modelul favorit ...si mai mult de atat isi inchid conturile pe livejasmin .. iarasi un lucuru bun ... Cum a scris cineva mai sus... ca nu da doi bani pe modele jasmin.. .dar voi nu intelegeti ca jasmin s a ridicat din munca modelelor .. , daca jasmin nu atragea modelele si membrii cu interfata lor usoara si culoarea rosie !!!! cu siguranta nu aveau rezultat si anume sa ajunga la nivelul in care isi bat joc efectiv de toata rasa noastra romaneasca , pt ca le am permis asta , din cauza unor situatii care te determina sa lucrezi in industrria asta , deloc vazuta bine .sunt sigura .. foarte sigura ca nici un model nu a lucrat sau lucreaza de placere cu tot felul de schizofrenici si bolnavi psihic .. daca unele lucrati din placere, iarasi nu ma intereseaza . fiecare face ce vrea cu viata ei ... Am tot urmarit pe site de cand lucrez , 10 ani ... si le pot numara pe degete modelele care au tras pt ele si jasmin ... dar sunt putine . abia daca le poti numara pe degete . in rest ,, vin !!! pleaca ... deodata vezi fete noi ... deodata nu le mai vezi .. iarasi apar fete noi .. si iarasi nu le mai vezi ... asta ma roade extrem de mult ... am lucrat continu .. recunosc .. mi a fost bine .. greu .. dar am avut si satisfactii.. nu am pretins ca sunt spuma si respect mult modelele care inteleg ceea ce am scris mai sus ... noi stim cel mai bine ce inseamna meseria asta ... tinerete pierduta ..etc.. Dar eu stiu ce s a intamplat .. A venit corona .. bun... toate casele de toleranta din europa s au inchis .. prin urmare toate s au intors acasa , cum era si firesc ... si ce crezi . si au facut conturi pe videochap... cand au vazut adminii navala mare pe ei cu prospaturi , i au luat cu cardiensii..si ce au spus ei ,, uite , prilej mare sa scapam de vechile modele ... sa atragem cu prospaturi ... ':) .. dar casele de toleranta se intorc la viata , uite ca si rimeaza .,. gata ca v am stresat prea mult cu vrajeala mea nu e frumos .. ,ai las si pe altii sa ne spuna ce au pe sufletel.. V a doresc multe sanatate si nu va mai luati de mine cu rautati gratuite ... Va multumesc !!

Nu trebuie sa te justifici atat. Eu cunosc o fata care era model exclusiv facea intre 5k si 7k pe perioada si i s-a intamplat sa o suspende si pe ea. Dar ea era independenta.

Nu o fi din cauza ca vor sa ramana doar cu modelele de studiouri mari si importante si sa isi imparta feliile de tort intre ei ca parteneri certificati. Cred ca la mijloc e altceva…..
manuela222
User Junior+
User Junior+

A venit corona .. bun... toate casele de toleranta din europa s au inchis .. prin urmare toate s au intors acasa , cum era si firesc ... si ce crezi . si au facut conturi pe videochap... cand au vazut adminii navala mare pe ei cu prospaturi , i au luat cu cardiensii..si ce au spus ei ,, uite , prilej mare sa scapam de vechile modele ... sa atragem cu prospaturi ... .. dar casele de toleranta se intorc la viata , uite ca si rimeaza .,. gata ca v am stresat prea mult cu vrajeala mea nu e frumos .. ,ai las si pe altii sa ne spuna ce au pe sufletel.. V a doresc multe sanatate si nu va mai luati de mine cu rautati gratuite ... Va multumesc !!

.........................Nu e chiar asa. Nu neaaparat din cauza coronavirus. Asta vine si din trecut, exigentele astea le-au avut dintodeauna. Si asta cu badgeul de ´´exclusiv model´´ a fost realizat dinainte de coronavirus. Sincer as mai da alte opinii personale, dar mai bine tac...ca cine stie cine citeste acest forum….
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Puteti scrie fara grija orice sa se citeasca pe vecie. Doar vazute si stiute se pot schimba lucrurile. Ati trudit din gaoaze atat din greu pentru site si sa va vanda atat de ieftin pentru niste producatoare din Germania nu e corect.

Dar se rezolva:

https://www.stiripesurse.ro/angajatele- ... 68557.html
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Eu vreau înapoi postarea ștearsă/editată de acum vreo 2-3 săptămâni. Cea din care am aflat că LiveJasmin spală bani în cârdășie cu studiourile din RO, că altfel nu ar avea cum să facă bani toate urâtele pe care în mod normal nu ai da nici doi cenți. Că LiveJasmin de fapt nu e site de chat, ci acoperire pentru spălare de bani. Eu vreau înapoi postarea asta, dați-ne-o înapoi, PLEASE, să știe lumea... Sunteți atât de nedrepți! Ni le serviți la foc automat, ca apoi brusc să le luați de la noi. Nu e corect ce faceți! LOOOL

Să ne ferească Tatăl Ceresc, pe noi și găurile noastre pătrunse, de așa asuprire!

Scrieți, deci scrieți... Să purcedem fierbinte. ;)
Salutând nemurirea printre muritori...
manuela222
User Junior+
User Junior+

Mery24 scrie: 26 Mai 2020, 23:00 :writing_hand: Eu vreau înapoi postarea ștearsă/editată de acum vreo 2-3 săptămâni. Cea din care am aflat că LiveJasmin spală bani în cârdășie cu studiourile din RO, că altfel nu ar avea cum să facă bani toate urâtele pe care în mod normal nu ai da nici doi cenți. Că LiveJasmin de fapt nu e site de chat, ci acoperire pentru spălare de bani. Eu vreau înapoi postarea asta, dați-ne-o înapoi, PLEASE, să știe lumea... Sunteți atât de nedrepți! Ni le serviți la foc automat, ca apoi brusc să le luați de la noi. Nu e corect ce faceți! LOOOL

Să ne ferească Tatăl Ceresc, pe noi și găurile noastre pătrunse, de așa asuprire!

Scrieți, deci scrieți... Să purcedem fierbinte. ;)

La postul asta te referi?
https://www.tapatalk.com/groups/camgirl ... t3558.html

´´For the Romanian and Russian studios I can be really short , they are 99% Mafia owned. Its the simple truth. This is not a judgement on the girls working there and I know a lot about it as I have a former studio owner among my friends , so I have the inside story. A lot of Romanian studios (not all !) also double as sexclubs..so the story that all Romanian girls are also hookers gets around and is of course a generalization and not true.... The fact that Romanian cam studios are used for white washing stolen credit cards, laundering drug money and related businesses is a known fact..... And yes I can proof all what I am saying..and yes I like a lot of Romanian girls ( this is not against them)´´

Ahhh e super vechi postul asta...Mai ceva ca faraonii egipteni :)))) Si in plus lumea scrie multe prostii pe forumuri si pe intreg internetul gasesti orice...Nu se stie ce e minciuna si ce e adevarat!
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Nu, manuela222, nu m-am referit la postarea pusă de tine. De fapt, este prima dată când citesc această postare. Eu mă refer strict la ce se întâmplă pe acest forum, AdultVideoChat.ro. Cu vreo 3 săptămâni în urmă s-a publicat un text lung și foarte detaliat despre cum LiveJasmin spală bani împreună studiourile din RO, că sunt mână în mână, că de asta nu mai vor ei independente, că au anume oameni puși, că independentele nu rentează pentru bisnis, că LJ de fapt e doar un paravan pentru spălat bani, nicidecum un site de chat, că fetele care fac bani de fapt nu au nicio treabă cu chatul, dar sunt puse ele in bisnisul real, cum a urmărit anume pe site și a văzut cu exactitate la ce fete s-au dat tipsurile mari și ce semnifică, etc. Totul explicat foarte amănunțit. Am citit postarea dintr-o răsuflare! Niște aberații halucinante cum rar mi-a fost dat să citesc în viața mea! Cum să crezi așa tâmpenii?! S-a nimerit să fiu aici când s-a postat, că n-am terminat bine de citit, postarea a și dispărut, așa rapid. S-a editat și totul a reapărut sub forma unei simple propoziții. Probabil că autorul a mai avut ceva discernământ (îmi place să cred asta), și-a dat și el seama singur ce aberații debitează și de asta a șters. Adevăratul motiv îl știe doar el, să fie sănătos.

Ei bine, eu am făcut trimitere la această întâmplare tocmai pentru că într-o postare anterioară se vorbise despre un concept, și anume conceptul de a exprima opinii, opinii personale. Exemplul dat de mine este un exemplu de așa nu. Poate și de asta a șters postarea, că nu a avut nicio bază asupra celor spuse. Eu am așa un mod sucit de exprimare de nimeni nu mă înțelege ce vreau să zic. Dar explic acum, sper că mai bine. Abordarea mea a fost una în stil pamflet, în mod subtil, ironic și sarcastic - făceam haz de necaz. Acum, însă, o spun în mod direct: fiecare are dreptul la opinie, dar poate să devină periculos, toxic, dacă nu ai grijă. Că linia dintre opinie și calomnie este una subțire, mai ales atunci când nu ai argumente, când faci asumpții și nu te bazezi pe nimic. Plus că sunt aici oameni la început de drum care nu cunosc domeniul, nu știu să selecteze informația, și iau de bun ce citesc. Opinii. Exprimăm opinii și formăm opinii. E bine să avem opinii, să ni le exprimăm, dar în același timp, întâi de toate, este preferabil să avem integritate. "Eu spun ce gândesc." Dar gândești ce spui? Despre asta este.

"Decât" atât.
Salutând nemurirea printre muritori...
Melysa

Nu trebuie sa te justifici atat. Eu cunosc o fata care era model exclusiv facea intre 5k si 7k pe perioada si i s-a intamplat sa o suspende si pe ea. Dar ea era independenta.
toata lumea vorbeste de suspendare ... mie mi a fost inchis.. closed !!
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Anul asta eu nu am lucrat pe LJ. Intru azi sa vad si eu cum se comporta fetele, avand in vedere ce citesc pe aici. Prima pe care o vad Li**leR**B***y. Toti stim cum decurgea la ea freechat-ul. Ei bine, nici o schimbare :-) Tease-ul obisnuit cu ata de la chilot agatata pe toc, dat din fund la greu, ridicat topul, scos un san afara, jucat cu sfarcul.... :-)) Parca a fost si ea suspendata... doar ca sa atraga atentia celorlalte ca oricine poate fi suspendat? Ca alt rol nu pare sa fi avut, ca ea isi vede de tease-ul ei ca intotdeauna. Am iesit ca mi-a ajuns ... Scapa cine poate... :-))
bellydancerx
Has thanked: 2 times

e intr un mare fel acest lj..... de aceea au 1,9 puncte de buni ce sunt ,,,,, nu stiu decit sa isi bata joc de modele .... isi aleg toate bunatatile(((( astept de 7 zile intr un suport de nimic... wankersi freestyle.cu tot cu suspenadarea lor si deducerea ce inca o am... tot cistig, insa ei vor sa cistige nimic se autosaboteaza din interior la ce parasute promoveaza))
bogdanxxx
User Junior
User Junior

Nu cred ca e cazul sa incepem sa ne insultam unele pe altele aici. We are in this together. Daca nici noi intre noi nu suntem unite, apoi cine ??? E frustrant stiu, am fost in aceeasi situatie cu voi. Credeti-ma ca si bunny primeste warningsuri pe paine.
bellydancerx

nu m am referit loa tine draga mea(((( nici nu stou cine esti.. strict a ce vad pe sitem am dezgustat
bellydancerx

scz scriu repede am ajuns sa si scriu aiurea(((( m au scirbit astia de tot
bogdanxxx
User Junior
User Junior

Daca scrii de site te inteleg dar daca vorbesti de alte modele, oricum ar fi ele, (chiar de sunt cum zici tu) ar trebui sa incercam sa vorbim ceva mai frumos unele de altele. Suntem in asta impreuna. Daca noi ne facem "parasute" intre noi, dapoi ce ne mai miram ca restul societatii ne fac pe toate (ca ei nu stiu care e dif intre studiouri si independente) in tot felul ? Intelegi ce vreau sa zic belly ? Eu de obicei cand patesc ceva, sunt extrem de furioasa pe site in primul rand (desi pana la urma fac ce vor ei, e jucaria lor gen haha). Este ca nu ne mai int ce face x sau y daca site-ul ne-ar lasa sa ne facem si noi treaba cum trebuie ? Bine, nu ne-ar intersa in limita bunului simt hahaha.
shadowgrl

Mersi pentru update.Chiar ma intrebam ce mai face Iepurasul Rosu .
Acum revenind la subiectul zilei.Am primit si eu warning, pe nedrept as spune dar se pare ca adminul respectiv a considerat gresita miscarea mea.M-am aplecat dupa un ruj ,timp in care ma vadeam doar ca pentru 3 secunde nu mi s-a vazut fata,deci daca vor sa iti gaseasca nod in papura o vor face pentru ca au aceasta "putere". A doua zi am fost apreciata si admirata de un alt admin care mi-a tot dat badge'uri cum ca sunt draguta, ca ce bine imi sta parul, ca membrii ma adora.Adevarul e ca mi-a si mers foarte bine in acea zi.Sa fie o coincidenta?
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

shadowgrl scrie: 28 Mai 2020, 13:32 Mersi pentru update.Chiar ma intrebam ce mai face Iepurasul Rosu .
Acum revenind la subiectul zilei.Am primit si eu warning, pe nedrept as spune dar se pare ca adminul respectiv a considerat gresita miscarea mea.M-am aplecat dupa un ruj ,timp in care ma vadeam doar ca pentru 3 secunde nu mi s-a vazut fata,deci daca vor sa iti gaseasca nod in papura o vor face pentru ca au aceasta "putere". A doua zi am fost apreciata si admirata de un alt admin care mi-a tot dat badge'uri cum ca sunt draguta, ca ce bine imi sta parul, ca membrii ma adora.Adevarul e ca mi-a si mers foarte bine in acea zi.Sa fie o coincidenta?
shadowgrl scrie: 28 Mai 2020, 13:32 Mersi pentru update.Chiar ma intrebam ce mai face Iepurasul Rosu .
Foarte tare!! Dar unde isi exprima adminu aceste complimente ca iti sta bn păru ? In free chat , in pvt?
Melysa

manuela222 scrie: 26 Mai 2020, 22:14 A venit corona .. bun... toate casele de toleranta din europa s au inchis .. prin urmare toate s au intors acasa , cum era si firesc ... si ce crezi . si au facut conturi pe videochap... cand au vazut adminii navala mare pe ei cu prospaturi , i au luat cu cardiensii..si ce au spus ei ,, uite , prilej mare sa scapam de vechile modele ... sa atragem cu prospaturi ... .. dar casele de toleranta se intorc la viata , uite ca si rimeaza .,. gata ca v am stresat prea mult cu vrajeala mea nu e frumos .. ,ai las si pe altii sa ne spuna ce au pe sufletel.. V a doresc multe sanatate si nu va mai luati de mine cu rautati gratuite ... Va multumesc !!

.........................Nu e chiar asa. Nu neaaparat din cauza coronavirus. Asta vine si din trecut, exigentele astea le-au avut dintodeauna. Si asta cu badgeul de ´´exclusiv model´´ a fost realizat dinainte de coronavirus. Sincer as mai da alte opinii personale, dar mai bine tac...ca cine stie cine citeste acest forum….
Am aflat de curand ca eu sunt problema la quality service .. vor modele mature trase prin inel .. but,,, mature inseamna femei nascute . sani lasati .. de altfel membrii wooww... natural tits.. i don t like silicon .. pai lasa ma frate cu membrii mei care ma plac asa ..
Melysa

sweetgirl scrie: 28 Mai 2020, 15:18
Foarte tare!! Dar unde isi exprima adminu aceste complimente ca iti sta bn păru ? In free chat , in pvt?
Cum sa nu iti mearga bine daca au taiat precum padurile in romania din modele. acum 4 zile la mature zero modele online :grin: Acum vad ca sunt cateva randuri dar, nu permanent
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”