Probleme paxum si studio-ul unde lucrez

Discutii generale despre activitatea de video chat și despre monetizarea pe platformele de tip Onlyfans. ❤️ Păreri, opinii, întrebări, mod de lucru, povești, discuții diverse despre siteuri de videochat sau Fans Sites și despre acest job in general. Toate își au locul în această categorie. ❤️✅😇
Reguli forum
Cei 7 ani de Acasă! Zero SPAM!
Scrie răspuns
Korra
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello oameni frumoși!

Va urmăresc din umbră ce ceva vreme si tot ce pot sa spun e ca sunt amazing!

Asa ca mi-am luat inima în dinți și o sa va rog sa ma sfătuiți, daca aveti cum, cu problema pe care am intampinat-o la studio-ul X.

Mi-au făcut conturi, toate bune si frumoase. După această etapă, mi-au spus că trebuie sa-mi deschid cont paxum si ca ma vor ajuta ei( ce drăguți, nu?). Zis si facut. Fast forward, vine cardul si ma duc la studio sa le spun ca e totul ok si ca as vrea detaliile de la cont că sa imi schimb pinul. Si..aparent modelele nu au acces la contul lor personal de paxum( nu tu email, nu tu parola, nu nimic) decat din aplicatia lor care te logheaza direct in pagina de tranzacții si atat. Eu vreau sa plec de la ei, nu ma simt okay însă in momentul in care plec, aparent contul meu de paxum ramane la ei( mi s-a spus că dacă plec pot sa arunc cardul). Mi se pare aberant sa nu pot sa imi accesez contul personal si sunt sigura ca nu e legal. In contract nu scrie nimic de această condiție. Ce pot face in această situație? Ce sfaturi aveti? Multumesc anticipat :)
SoulCams Models Studios wanted
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Bună, Korra!

Cu siguranță că este ilegal! Dar depinde și ce ai semnat tu. Ai mai semnat și altceva pe lângă contract? Dar serios acum, cum să facă echipa așa ceva? Pe bune, așa face echipa??? Te-au echipat bine, însamnă.

Uite, soluții există, nu dispera. Scrie-i domnului Octav Moise. El lucrează la Paxum și e român, poți să îi scrii în română. Răspunde repede și sunt sigură că te va ajuta. Adresa lui de e-mail este: octav@paxum. Să știi că au mai fost cazuri asemănătoare cu cel al tău. Nu știu dacă ai prins tu FirstChoice Pay, aka Payoneer, dar pe vremea lui, de exemplu, pe Chaturbate știu sigur că puteai să adaugi acest card la site chiar dacă nu era pe numele tău (poate și pe alte sites). Unele adăugau cardul lui iubi. Și așa au pățit unele fete din studio, au plecat, echipa nu a vrut să le înapoieze cardurile, și au continuat să tragă banii altor fete pe cardurile fetelor plecate, iar dacă venea ANAF, le găsea vinovate de evaziune pe cele plecate, deținătoarele de carduri. Iar acestea din urmă, păgubitele, se plângeau pe forumuri.

Tu scrie-i domnului Octav Moise, te va ajuta. Și pe viitor dacă vei vrea tot studio, deschide ochii bine. Pentru că există și studiouri ok. Dacă ești din București (dar nu numai), și cauți cu atenție, și pe acest forum vei găsi câteva studiouri chiar mișto. Dacă nu mai vrei la studio, bagă de acasă. De oriunde vei alege să lucrezi, diferențele vor fi făcute de munca și implicarea ta.

Mult succes!

P.S. Faza de la început nu am înțeles-o. Tu ești amazing, sau noi aici? Eu sunt de acord cu orice variantă! :relaxed:
Salutând nemurirea printre muritori...
Korra

Hey! Merci mult de tot pentru răspuns. I-am scris lui Octav care la randul lui a luat legătura cu studioul dar fără să îmi răspundă la mailul trimis. Am avut o discuție in care mi s-a explicat că studioul gestionează conturile ca sa nu existe probleme de fraudă cu ele hence sa nu fie asociat studioul cu orice activitate fraudulenta. Deci in cazul in care plec, contul va fi închis si va trebui sa deschid alt cont.

Trebuia să fie "sunteti amazing"- autocorrectul m-a facut narcisistă:)))
GlamChatStudio
GoldMember
GoldMember
Has thanked: 11 times
Been thanked: 52 times

Korra scrie: 22 Apr 2020, 03:42 Hey! Merci mult de tot pentru răspuns. I-am scris lui Octav care la randul lui a luat legătura cu studioul dar fără să îmi răspundă la mailul trimis. Am avut o discuție in care mi s-a explicat că studioul gestionează conturile ca sa nu existe probleme de fraudă cu ele hence sa nu fie asociat studioul cu orice activitate fraudulenta. Deci in cazul in care plec, contul va fi închis si va trebui sa deschid alt cont.

Trebuia să fie "sunteti amazing"- autocorrectul m-a facut narcisistă:)))
Nu exista asa ceva, studiourile legale primesc toti banii in conturile firmei si platesc modelele in conturi bancare romanesti ''pa legal'' ;)
Sa verifici daca pleci, ca acel cont sa fie inchis de paxum.

Next time deschide bine ochii unde mergi si cititi ce semnati, in 2020 cu 6% impozit anual ca model, poti lucra legal in orice studio fara sa te doara capul.

Succes!
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Studio20
VIP
VIP
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Studioul asta unde lucrezi ti-a spus si ca trebuie sa declari anual la ANAF toti banii care iti intra pe contul Paxum, sa platesti impozit pe venit si CAS/CASS? Ca nu e raspunderea lor, ci a ta si sunt o multime de modele care au aflat dupa ani de zile cu o caruta de penalizari si conturile blocate de ANAF sau chiar mai rau...
Studio 20. Cel mai mare si mai cunoscut studio de videochat din lume. 20 de locatii, 5 tari, 3 continente.

Excelam Impreuna!

http://www.studio-20.ro
AnnaMarria

Buna, am lucrat și eu intr un studiou unde mi au oprit cardul paxum. Eu as vrea sa lucrez de acasa, pot sa îmi fac alt card sau cum se procedează ? Mulțumesc 🤗
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre video chat - discutii generale”