Primul Warning: "Dear Performer! Please mind that due to recent changes on the site, we are no longer allowing the following behaviour in Free Chat - Sexually suggestive behaviour, poses, focusing on body parts are prohibited. Thank you for understanding."
In acest caz purtam boxeri cu talie inalta si corset scurt si mi-a dat un print screen in care sunt in lateral cu mainile pe solduri, mi se vedeau fesele din lateral pentru ca asa sunt boxerii - nu acopera intreg fundul ca nadragii de baba dar nu mi se vedea fata deoarece stateam in picioare aproape de camera.
Eram confuza, nu intelegeam exact pentru ce mi-a dat warning, am crezut ca din cauza faptului ca am stat cu fundul prea aproape de camera si asta s-a considerat a fi "focusing on a body part".
Mmbun - Tura urmatoare am incercat sa fac teasing mai de la departare de asa natura incat sa mi se vada pe camera si fata si purtam acelasi tip de boxeri, sutien si o fusta transparenta deasupra, cand primesc al doilea Warning:
"According to our rules, Models appearing in the Free Chat area can not be partially or fully nude, masturbate (even if genitals are not visible), imitate masturbation or touch gentitals/breasts. Displaying sex toys (even in background), sexually provocative poses, clothing and moves are prohibited. Please change your appearance and/or stop any sexually suggestive behavior."
Si mi-a dat print screen in care tot asa - mi se vedeau fesele din lateral dar de la departare, in capatul patului stateam in genunchi, putin intoarsa in lateral spre camera cu mainile in solduri si cu fata vizibila.
Apoi am zis sa merg de proba sa vad daca asta o fi permis - incep sa merg eu de langa camera pe langa pat pana in capatul patului cu mainile in solduri si fara sa arat nimic altceva doar pun un picior pe pat si mana pe genunchi.
Pac: al trei-lea Warning identic cu al doilea de la acelasi admin si prin screen cu piciorul pe pat si mana pe genunchi.
Deci e absolut incredibil si absurd! Chiar nu pot sa stau intepenita in free chat ca mai am si alte sites!
In urma acestui fapt sunt confuza: Ce sa inteleg? Ca e interzis orice fel de teasing pe Jasmin? ! Ce alte solutii ar mai fi in acest caz?