Buna sunt curioasa voi pe ce nisa lucrati si ce atitudine aveti pe camera?
Sunt chiar interesata sa vad ce merge bine! Multumesc
Cum sunteti pe camera?
-
betterthansex
- User Junior+

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 36 times
o sa ti mearga ce ti se potriveste, depinde si de tine ...
Eu in primii 2 3 ani de activitate ma imbracam mai mult in lenjerie , baby doll uri etc , faceam tease ,fara sa arat nimic bineinteles, intotdeauna am respectat regulile siteului pe care lucrez,
Apoi am trecut mai mult spre fetish , outfituri mai mult de piele, latex, etc , fara tease mai deloc, . Am crescut cumva la incasari , deci pot zice ca mie mi se potriveste mai mult stilul asta sau poate a fost si schimbarea de atitudine,cand te porti mai slutty am observat ca veneau mai multi direct pe laba , o frecau la gramada si rupeau usa, acum am membri mai putini dar mai valorosi,cheltuie mai mult, nu ma iau cu bend over bitch etc..Membrii sunt pt orice tip de fata,conteaza sa fii draguta cu ei .
in perioade naspa mai bag cate un costum mai asa, de school girl, iepuras si cacat , mai atrag si membri care ma ocolesc de obicei ca nu e genul lor cu ace,bice, si carice. Vremuri disperare cer masuri disperate.
Eu in primii 2 3 ani de activitate ma imbracam mai mult in lenjerie , baby doll uri etc , faceam tease ,fara sa arat nimic bineinteles, intotdeauna am respectat regulile siteului pe care lucrez,
Apoi am trecut mai mult spre fetish , outfituri mai mult de piele, latex, etc , fara tease mai deloc, . Am crescut cumva la incasari , deci pot zice ca mie mi se potriveste mai mult stilul asta sau poate a fost si schimbarea de atitudine,cand te porti mai slutty am observat ca veneau mai multi direct pe laba , o frecau la gramada si rupeau usa, acum am membri mai putini dar mai valorosi,cheltuie mai mult, nu ma iau cu bend over bitch etc..Membrii sunt pt orice tip de fata,conteaza sa fii draguta cu ei .
in perioade naspa mai bag cate un costum mai asa, de school girl, iepuras si cacat , mai atrag si membri care ma ocolesc de obicei ca nu e genul lor cu ace,bice, si carice. Vremuri disperare cer masuri disperate.
- AmelieSlade
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
As vrea sa incerc si eu pe fetish pentru ca am avut o abordare gen girl next door si acum simt ca nu mai merge, dar imi e teama sa nu o faca lata. nu stiu daca mi s-ar potrivi. ms de raspuns
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
- evaeva1
- User Activ

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 32 times
Eu as incerca o abordare care cumva sa cuprindă toate tipurile de membrii asta in ideea in care sa nu excluzi prin atitudine , outfit si set up niciun membru. De asemeni saltul si schimbarea de la girl next door catre fetish e destul de important. E posibil ca membrii pe care i ai avut anterior si pe care i ai mentinut cu o atitudine relaxata, sau tease sa fie derutati si sa te perceapa diferit apropo de onestitate. E doar o parere, poate ma insel.AmelieSlade scrie: ↑03 Apr 2020, 17:50 As vrea sa incerc si eu pe fetish pentru ca am avut o abordare gen girl next door si acum simt ca nu mai merge, dar imi e teama sa nu o faca lata. nu stiu daca mi s-ar potrivi. ms de raspuns
Desigur, cel mai important este sa alegi nisa care te reprezinta cat mai mult ca si personalitate. Pt ca daca tu esti sweet, copilăroasă etc si vei incerca sa fii o mare Domina actul teatral se va vedea de la o posta si membrii nu vor teatru. Vor reacții naturale, instinctive, indiferent ca e vorba de o girl next door sau Domme.
Success!
- AmelieSlade
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Iti multumesc mult pentru sugestii si da ai dreptate si eu aveam teama asta sa nu fie trecerea mult prea brusca.evaeva1 scrie: ↑05 Apr 2020, 13:12Eu as incerca o abordare care cumva sa cuprindă toate tipurile de membrii asta in ideea in care sa nu excluzi prin atitudine , outfit si set up niciun membru. De asemeni saltul si schimbarea de la girl next door catre fetish e destul de important. E posibil ca membrii pe care i ai avut anterior si pe care i ai mentinut cu o atitudine relaxata, sau tease sa fie derutati si sa te perceapa diferit apropo de onestitate. E doar o parere, poate ma insel.AmelieSlade scrie: ↑03 Apr 2020, 17:50 As vrea sa incerc si eu pe fetish pentru ca am avut o abordare gen girl next door si acum simt ca nu mai merge, dar imi e teama sa nu o faca lata. nu stiu daca mi s-ar potrivi. ms de raspuns
Desigur, cel mai important este sa alegi nisa care te reprezinta cat mai mult ca si personalitate. Pt ca daca tu esti sweet, copilăroasă etc si vei incerca sa fii o mare Domina actul teatral se va vedea de la o posta si membrii nu vor teatru. Vor reacții naturale, instinctive, indiferent ca e vorba de o girl next door sau Domme.
Success!