OBS Chaturbate si MYfreecams

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
JullyAna
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna ziua! Folosesc Obs pe Chaturbate si a-si vrea sa adaug si Myfreecams.Am incercat sa descarc un alt OBS sa le folosesc separat dar nu reusesc imi spune ca trebuie sa inchid actualul OBS.Stie cineva cum se fac setarile dintr un singur OBS sa faci streaming pe 2 situri simultan?Multumesc
Mery24
VIP
VIP
Has thanked: 98 times
Been thanked: 135 times

:writing_hand: Salut!

Am explicat eu cândva mai detaliat cum se folosește OBS în același timp pe două sites: viewtopic.php?p=108607#p108607.

Dar pe scurt: deschizi OBS, setezi ca sursă un splitter, asta pentru că vrei și o a doua fereastră OBS, faci setările și pui la Server codul RTMP de la primul site și-i dai Start Streaming. Deschizi o a doua fereastră OBS, ștergi codul RTMP care a rămas de la primul site, îl pui pe cel de la al doilea site, și din nou play.

Merge perfect, pe testate vorbesc!
Salutând nemurirea printre muritori...
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”