Vindem studio in Bucuresti zona Tineretului

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Încuiat
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Studioul este functional si este compus din :

Anexa cu doua camere si o baie langa cladirea principala ( folosita in prezent pentru camera machiaj si gazduit modele/angajati care nu vor sa plece acasa peste noapte )

Cladirea principala :

Demisol : doua camere mari pt depozitare
Parter : receptie amenajata , birou amenajat ( cu baie proprie ) , bucatarie si wc servici
Etajul 1 : doua camere lucru mari si o baie
Etajul 2 : o camera lucru mare + 3 camere lucru mai mici + o baie

Aparatura :

3 camere de lucru au calculatoare i7 + camere bcc sau ptz
Exista toata infrastructura pentru internet trasa prin pereti in toate camerele si birou + sistem supraveghere
Doua multifunctionale pentru birou si receptie
6 softbox-uri cu tot ce trebuie
7 aparate aer conditionat din care 5 ale proprietarului cladirii si 2 ale "studioului"

Chiria este 1300 euro iar proprietarii sunt constienti de activitatea desfasurata si nu au probleme + nu streseaza/deranjeaza

Povestea :

Studio cumparat ( mobilier si aparatura ) de mine in 2017 cu aprox 17000 mii euro ( dupa am Mai investit
Studio vandut de mine din cauza divortului cu 14000 mii euro in februarie 2019
Printr-o "distorsiune a unui degajament in pants" l-am recumparat la inceputul lunii Septembrie cu 7500 euro
Datorita faptului ca la cumpararea initiala l-am luat "de gura nevestei" + a faptului ca din februarie functionez in alta locatie ( unde binenteles ca nu am efectiv complet de modele ) + nu-mi face bine sa Mai am de aface cu spatiul unde mi s-a dus de rapa casnicia sunt dispus nu numai sa scad din cei 7500 euro DAR sa si ofer consultants/ajutor noilor proprietari.

0761084349

In eventualitatea in care nu reusesc sa-l vand sunt decis sa-mi iau totul de acolo la sfarsitul lunii si sa Ramana de inchiriat o cladire goala in care s-au investit macar 25-30 mii euro in ultimii 2-3 Ani

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa-mi dati un telefon
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
cara_em22
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 10 times
Been thanked: 1 time

Buna.Vindeti PC uri separat?
eldiablo
VIP
VIP
Has thanked: 2 times
Been thanked: 8 times

Hello cara_m22 ,

Nu - nu vindem pc-uri separat DAR in functie de buget si de ce vrei sa faci cu acel pc ( pe cate site-uri vrei sa lucrezi si cam care ar fi acelea ) , iti pot recomanda o configuratie si de unde il poti achizitiona.

Spor

P.s studioul "s-a dat" asa ca rog adminii sa-l stearga sau sa faca ce cred ei de cuviinta cu acest post
Carpe Diem va doresc la toti - Sunt implinit spiritual , dezinteresat si neinteresant financiar , gata de gluma oricand , ajut si critic gratis sincer cand pot iar daca jignesc nejustificat inseamna ca nu nu sunt eu
Încuiat

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”