PC pentru 6 Sites

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Încuiat
Memsy
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 9 times

Buna, ma intereseaza un PC sistem desktop care sa faca fatza la 6 sites si care sa ofere calitate ridicata a imaginii transmise. In prezent am un calculator cumparat acum doi ani pe care am dat 5.000 lei: Sistem Desktop PC HP EliteDesk 800 G2 Tower cu procesor Intel® Core™ i7-6700 3.40GHz Skylake™, 8GB, 256GB SSD, DVD-RW, Intel® HD Graphics 530, Microsoft Windows 10 Pro.
Am 2 sites care intra in conflict pe browser-ul Mozilla: cams/streamray si streamate in sensul ca se deschid dar mi se blocheaza imaginea cand in unul cand in altul. Daca incerc sa ma loghez pe alt browser cu unul dintre aceste 2 sites nu-mi apare imaginea nici pe cams/streamray nici pe streamate.
Cat despre imagine - in Visit-X Splitter se vede oglinda dar cand intru sa ma vad pe sites calitatea imaginii este scazuta comparativ cu cea din split, nu se vede chiar asa de oglinda ca in split si nici culorile nu sunt la fel de vii. Am cumparat VerySoft WebCam Splitter Pro si degeaba ca e aceeasi problema.
Nu-mi dau seama din ce cauza se intampla asta, ma gandesc ca poate calculatorul nu este suficient de bun..? Sau poate si pe calculator mai bun s-ar intampla la fel?
Ma gandesc sa investesc int-un calculator de vreo 8.000 - 15.000 lei, eventual sa-l iau in rate daca calculatorul este problema in acest caz, dar mi-e sa nu dau atatia bani si sa se intample la fel.
Am gasit aceste 2 PC-uri pe Emag:

https://www.emag.ro/desktop-pc-workstat ... DN1BSLBBM/

si

https://www.emag.ro/desktop-pc-hp-z4-g4 ... D01BSLBBM/

Sper sa primesc cateva pareri tehnice. Multumesc.
Încuiat

Înapoi la “Discutii Tehnice”